Haft stand i mange år og virkelig et godt sted at få solgt det man ikke bruger så andre kan få glæde af det. Sød personale som er super gode til at hjælpe og ligeledes til poste dine varer på de socia... See more
Company replied
Det er altid en fornøjelse at komme i butikken, personalet er virkelig imødekommende og hjælpsomme♥️ Butikken er god til at lave opslag på Instagram, hvor ens ting bliver vist frem. Butikken er al... See more
Company replied
Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode. Første gang jeg havde stand hos dem fik jeg både stjålet en masse vare og nogle bortkom på anden måde i butikken. Her an... See more
Company replied
Det er altid en fornøjelse at komme i butikken, personalet er yderst imødekommende og hjælpsomme, man bliver altid mødt med et smil. 🥰 Butikken er god til at lave opslag på SoMe vi kommer sjældent... See more
Company replied
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Vårsøvej 6, 8700, Horsens, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week

Reply from reshoppit.dk Horsens
Jeg har haft stand af flere omgange hos Reshopit, og altid er de så hjælpsomme og skøn service 💞

Reply from reshoppit.dk Horsens
Hyggeligt sted, med med en masse forskelligt, hvor der er mulighed for at finde lidt af hvert til gode priser

Reply from reshoppit.dk Horsens
Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode.
Her anden gang har jeg fået notifikationer på at 3 af mine varer er solgt i butikken og de har også fremgået af mit salgsoverblik men pludseligt var de væk fra salgsoverblikket og fremgik som aktive varer igen?
Butikken er vendt tilbage og mener ikke varene er solgt og de derfor håber de dukker op men jeg ved at jeg har fået besked på appen om at alle 3 varer er solgt. Jeg kan derfor ikke anbefale at have stand i reshoppit.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Nemt og hurtig måde at sælge ud på

Reply from reshoppit.dk Horsens
Jeg elsker at komme i reshoppit! Venligt personale, som giver god service

Reply from reshoppit.dk Horsens
Har fået solgt virkelig meget mega hurtig og det fungere så godt

Reply from reshoppit.dk Horsens
Kan kun anbefale reshoppit Horsens - god service og har fået solgt en masse vare.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Rigtig sødt personale! Rigtig nem oprettelse og nem vedligeholdelse af sin stand. Anbefaler stærkt!

Reply from reshoppit.dk Horsens
Super søde og imødekommende.
Har ikke haft stand der, men har fundet virkelige gode fund..

Reply from reshoppit.dk Horsens
Hjælpsomt og professionelt personale, altid med et imødekommende smil, og overblik over standenes sortiment og tilbud. Perfekt med de gode åbningstider

Reply from reshoppit.dk Horsens
God butik med et sødt personale der altid er gode til at hjælpe til hvis man spørger❤️

Reply from reshoppit.dk Horsens
Har kun gode ting at sige om Horsens, god service altid behjælpelige, har haft mange stande og solgt godt

Reply from reshoppit.dk Horsens
En super fin og ren butik med det sødeste personale! De er så hjælpsomme og kender butikkens varer overraskende godt.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Jeg er rigtig glad for at bruge reshoppit Horsens, både som sælger og som køber. De har et rigtig sødt personale og god stemning ♥️♥️♥️

Reply from reshoppit.dk Horsens
Man kommer i hvert fald af med noget tøj - desværre ikke via salg. Jeg afleverede i alt 50 stykker tøj - jeg solgte desværre kun 20 stk. Det er mindre end forventet ren økonomisk. Alligevel kom jeg kun hjem med 19 stykker tøj så på den måde lykkedes det trods alt at give tøjet nye ejere. Dog ikke på den måde jeg havde planlagt. Jeg synes det er virkelig ærgerligt at så meget tøj forsvinder og der desværre ikke noget hjælp at hente hos det ellers søde personale. De henviser blot til at de ikke ved noget