Kun anbalinger herfra ❤️ Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Fa... See more
See what reviewers are saying
Da jeg mellem jul og nytår fik den idé at jeg skulle bruge 5-6 ens blazere i forskellige størrelser🫣 Var verdens bedste tøjbutik klar med hjælp, og da det så viste sig at størrelserne ikke va... See more
ALTID kæmpe flot service fra pigerne af, uanset i butikken, på webshoppen eller den super fine og sjove Live. Kan SÅ meget anbefale at handle hos dem. Super fine og flotte varer i rigtig god kvalitet... See more
Det er simpelthen en af de absolut bedste butikker at komme i 😍 Der er super god service og de sødeste damer, der med glæde hjælper med lige det du har brug for og gerne lidt ekstra ❤️ Og så har de... See more
Company details
Written by the company
Blog og shop er en tøj butik med unikt tøj til jordnære priser. Vi stræber efter en æstetisk hyggelig og en dejlig atmosfære i butikken. Vi har taget denne atmosfære videre til det næste niveau - vores webshop. www.blogogshop.com Tøjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfølgende flyttet til et større lokale i centrum af gågaden i Nykøbing Falster. Vi tror på, at dette forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder i alle aldre. Velkommen til Blog and Shop
Østergågade 9, 4800, Nykøbing F., Denmark
- Blogandshop@outlook.dk
- blogogshop.com
Hasn’t replied to negative reviews
Lækkert tøj og Karen og hendes ansatte…
Lækkert tøj og Karen og hendes ansatte er super søde.
Kan varmt anbefagle at handle hos dem.
Super fin og hurtig handel
Super fin og hurtig handel. Altid god kvalitet. 👍
ALTID kæmpe flot service fra pigerne…
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle ved blog and shop. Kvalitet for alle pengene og til en rigtig god pris samt er der en hurtig levering. Til sidst vil jeg lige sige tak for de lives der bliver lavet glæder mig vær gang med en rigtig god forklaring af hvad der vises af tøj. I gør et kæmpe arbejde smukke piger.
Jane Lejel
Super tilfreds.
Sød og hjælpsom betjening over messenger.
Hurtig levering, varen kom dagen efter jeg bestilte.
Lækkert tøj til en god pris.
De sødeste piger og så skønne live god…
De sødeste piger og så skønne live god forklaringer tøjet de viser, dejligt tøj til alle str og farver . Flotte præmier. Er bare dejligt at følge med og se hvad nyheder der til årstiden. Hurtig levering ikke noget at klage på🥰
Fantastisk service
Var verdens bedste tøjbutik klar med hjælp, og da det så viste sig at størrelserne ikke var gættet helt rigtigt, så løste de også det!
Det er service i verdensklasse❤️
Jeg kunne hente dem hurtigt, bringe dem til en trykker, som kunne sætte de fineste guld logo på.🤩
Karen, Malina og resten af holdet, i denne skønne butik, er fantastiske❤️Deres smil, service, varme og ikke mindst energi på lives😍 Gør at jeg gang på gang køber tøj i denne fantastisk butik❤️
Super søde piger, altid glade på live og i butikken. Mange gode tilbud, og god kvalitet. Fantastisk butik at handle i 😍
Fantastisk butik
En rigtig dejlig butik, at handle i, jeg har købt rigtig meget hos dem, og vil til enhver tid, anbefale dem.
Har fået sendt, og der er meget hurtigt levning.
Kunne jeg give 10 ⭐️vil jeg helt sikkert give dem det.
De er så søde og hjælpsomme, når man ringer til dem.
Sød og hjælpsom
Jeg kom i butikken fordi jeg havde købt en grå spencer på live og ønskede en mesh bluse. Skulle alligevel til Nykøbing så jeg slog et smut ind i butikken, hvor jeg blev mødt af en sød, smilende og ikke mindst hjælpsom Malina. ❤️
Jeg fik købt en fin mesh bluse og den berømte "grønne" læbepomade som er virkelig skøn.💄
Jeg kommer helt sikkert forbi butikken igen en anden dag.
Rigtig god service.
Super søde piger,altid glade på live.
Mange gode tilbud, og god kvalitet.
Jeg har altid modtaget mine vare inden for et par dage.
Fantastisk, simpelthen ❤️
Og så har de simpelthen såå meget flot tøj 😍
Kan helt klart anbefale at gå ind og følge dem på Facebook, de går nemlig live ret ofte, med gode tilbud, men vigtigst af alt, det bedste humør, det er såå hyggeligt at se deres live, for de er bare nogle dejlige damer 😍
Stor ros
Alle ansatte og ejer Karen er altid imødekommende og går virkelig op i at jeg føler mig velkommen uanset hvad mit besøg i butikken handler om. Er det nyt tøj så står alle nærmest på hovedet for at jeg kan få mit ønske opfyldt.
Jeg føler mig næsten som en del af en lille familie, oplevelsen af at alle interesserer sig for mig. Også selvom der skal byttes, det er de også så gode til.
Kæmpe ros til alle i Blog and Shop ❤️
Man får altid en mega service i…
Man får altid en mega service i butikken uanset hvem der står der🥰 og handlen via live er også helt i top. De bedste anbefalinger herfra
Altid oplevet fantastisk service og god…
Altid oplevet fantastisk service og god kvalitet i varerne.
Har både handlet i butikken og på nettet.
Kære Karen
Kære Karen, hvor er det ærgeligt, at måske din mor står i shoppen i dag, snøftende - hun burde måske enten pudse næste eller blive hjemme - og mega sur tager imod kunder. Havde en kjole, der skulle retur, fik ingen kvittering på, at varen er modtaget retur - vi kunne jo bare tage et billede af kvitteringen, lidt problematisk, når der også er andre varer på købet, ingen information omkring hvordan pengene kommer retur, ikke muligt at få dem udbetalt og endelig en udmelding om, at pengene er retur på kortet om måske en uges tid. Det er simpelthen ikke i orden. En rigtig ærgelig oplevelse, når nu vi også kører 75 km for at komme ind i butikken.
Kun anbalinger herfra ❤️
Kun anbalinger herfra ❤️
Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Facebook) eller når jeg har taget turen til Nykøbing. Størstedelen af min garderobe består af tøj købt hos dem og jeg elsker alt mit tøj derfra, som bare passer til enhver lejlighed ❤️🥰❤️
Bedste handels oplevelse nogensinde
Bedste handels oplevelse nogensinde
Jeg købte 5 forskellige stykker tøj og pakken blev sendt samme dag! Kunde servicen var helt i top selv om jeg prøvede tøj i lang tid virkede de meget hjælpende og rådgivende 10/10 oplevelse
Problemer med at administrere flere pakker til samme modtager …
Købte en lækker pakke på deres live på Facebook.. en af kjolerne (den røde) var så udsolgt. Øv men bestiller pakken og betaler for pakken. (Har opnået gratis fragt 💪🏻) fed service i øvrigt
Desværre modtager jeg kun en af pakkerne grundet nogle tekniske fejl men vi er i en god dialog. Så syntes service er helt i top