See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ett professionellt företag med ordning och reda, från början till slut. Fick ett mycket trevligt bemötande och de olika typerna av belopp var specificerade såsom rut-avdrag på en del av jobbet och mai... See more

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt nöjd med HelaHem, både när det gäller bemötande och utförande. Vi anlitade HelaHem för värdering av lösöre, tömning och ständing av min Brors lägenhet. I och med att HelaHem tar hand om och sä... See more

Rated 5 out of 5 stars

En firma som verkligen underlättade för oss syskon för att tömma , städa , värdera och sälja föräldrarnas hem. De svarade mycket snabbt . Var tillgängliga och tjänstvilliga. Allt gick mycket smidigt v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt och proffsigt bemötande, rak och tydlig kommunikation Har anlitat Hela hem tidigare till lägenhet och nu till äldreboende, pålitliga precis vad man behöver när man har sorg

Company details

1. House Clearance Service
  2. Art & Antiques
  3. House Cleaning Service
  4. Moving Company

Written by the company

Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Nöjd kund

Gott bemötande och höll vad dom lovade och alltid tillgängliga

8 October 2023

Reply from Helahem.se

Tack Dag för omdömet och att du tog dig tiden att skriva om oss! Tillgängligheten är ju så viktig så jag blir glad att du upplevde det så. Tack för bra kontakt mellan oss och jag hoppas att allt går bra nu med bostaden. Tveka inte att höra av dig om det är något mer, annars önskar jag dig allt gott!

Rated 5 out of 5 stars

När man är villrådig och tar ett…

När man är villrådig och tar ett företag på nätet med tömning och städning så undrar man vad man får. Jag är mycket positiv till allt från kontakt till slutstäd. Det känns skönt att nu kan vi lämna över min gamla mammas lägenhet till nya ägare med varm hand.
Tack för det.

2 October 2023

Reply from Helahem.se

Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva. Det värmer verkligen! Tack för att vi fick förtroendet att få ta hand om din mors bostad. Jag har hälsat vidare det du skrev till kollegorna som var med i uppdraget. Om det är något mer vi kan göra så är du mer än välkommen att höra av dig. Annars tackar och bockar jag för oss och önskar dig allt gott framåt!

Med vördnad och tacksamhet,

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt rekommendera hela hem

Från första kontakt till att allt var klart var dom engagerade och svarade genast när man ringde eller mejlade. Dom var väldigt måna om att höra av sig till oss och berätta vad dom hade gjort och om vi hade några frågor.
Allt var otroligt bra genomfört, allt var tömt precis så som vi ville ha det och det var jättefint städat.
Supernöjda och kan varmt rekommendera hela hem.

4 September 2023

Reply from Helahem.se

Tack och åter tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva dessa ord! Jag har hälsat det vidare till kollegorna som var med i uppdraget och alla blev väldigt glad, det betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något i framtiden - och tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget!

Med tacksamma och hjärtliga hälsningar,

Anders nöjd kund!

Allt flöt på ända från första kontakten till att bohag samt slutstädningen utfördes. Jag är super nöjd och kan varmt rekommendera Hela Hem.

18 September 2023

Reply from Helahem.se

Tack Anders för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om oss! Jag blir så glad av att läsa att du är nöjd med oss och att allt flöt på bra från första kontakten. Det är precis det vi strävar efter. Tack för förtroendet att få sköta om uppdraget - och tack för en väldigt trevlig kontakt oss emellan. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något i framtiden. Allt gott och tack igen!

Rated 5 out of 5 stars

Snabba svar och otroligt…

Snabba svar och otroligt serviceinriktade.
Kändes tryggt och bekvämt vid hembesöket.
Mycket nöjd med insatsen.

4 September 2023

Reply from Helahem.se

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det. Jag har hälsat det vidare till kollegorna också som var med under uppdragets gång. Tack för förtroendet att få ta hand om bostaden och tveka inte att höra av dig om det skulle vara något i framtiden. Jag och kollegorna önskar allt gott framåt!

Rated 5 out of 5 stars

Helahem är fantastisk tillmötesgående…

Helahem är fantastisk tillmötesgående och engagerade från början till slut .

25 August 2023

Reply from Helahem.se

Jag bockar och tackar för de fina orden och att du tog dig tiden att skriva omdömet Mats! Det värmer verkligen. Det har varit väldigt trevligt att korrensponsera med dig under uppdragets gång och jag är glad att vi fick chansen att hjälpa till. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något. Jag önskar dig allt gott!

Fantastiskt utfört arbete

Fantastiskt utfört arbete. Proffsigt och ett vänligt bemötande. Rekommenderas!!!

25 August 2023

Reply from Helahem.se

Tack Göran för de orden och att du tog dig tiden att skriva omdömet om oss. Jag blir väldigt glad att du uppskattar vår service! Jag får också tacka för en god dialog mellan oss och att vi lyckades sy ihop allt smidigt. Du är självklart varmt välkommen att höra av dig om det skulle vara något framåt, annars önskar jag dig allt gott och att du får en fin sensommar!

Med tack och bock,

Proffsiga, snabba & smidiga

Proffsig och smidig hantering av tömning och städning av dödsbo. Allt till belåtenhet, från första till sista kontakt. Rekommenderas varmt.

10 August 2023

Reply from Helahem.se

Djupaste tack för dina fina ord, rekommendationer och att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Tack! Jag vill också tacka för en fin kontakt mellan oss under uppdragets gång och jag gläds verkligen att du upplevde allt så smidigt, vilket är precis det vi vill och jobbar för. Stort tack för förtroende att få utföra uppdraget och jag önskar allt gott. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något!

Med glada och tacksamma hälsningar,

Rated 5 out of 5 stars

Proffsigt och ett väl utfört arbete

Proffsigt och ett väl utfört arbete! Städningen var magiskt! Jag är så nöjd! Rekommenderas varmt!

4 August 2023

Reply from Helahem.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det! Extra glad blir jag att läsa att du var så pass nöjd med städningen då det är en så himla viktigt att det blir gjort bra. Tack också för förtroende att få ta hand om uppdraget. Jag önskar allt gott och en fortsatt fin sommar!

Med soliga hälsningar,
Jonas på HelaHem

Allt flöt som på räls!

Allt flöt som på räls, från första till sista kontakten. Företaget tog hand om allt, själva behövde vi inte göra något, helt fantastiskt! Det var väldigt mycket saker (även vind och källare).
Efter städning såg lägenheten nästan som ny ut! Vi är väldigt nöjda.

14 July 2023

Reply from Helahem.se

Tackar, tackar för de fina orden Monica! Det gör mig himla glad att läsa och jag ska förmedla det vidare till kollegorna. Tack för förtroendet och möjlighet att få hjälpa till med uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något mer. Om vi inte hörs så önskar jag dig en finfin sommar och allt gott!

Med varma hälsningar,

Rated 5 out of 5 stars

Snabbt och väl utfört arbete.

Lätt och snabbt att komma överens om tidpunkt och genomförande. Smidig mail- och kontrakt hantering.
Bra urfört arbete.

13 July 2023

Reply from Helahem.se

Tack för att du tog dig tiden att skriva in med fina lovord! Lätt, snabbt och smidigt är precis det vi vill försöka vara. Tack för förtroendet att få sköta om uppdraget. Jag och mina kollegor önskar en fortsatt trevlig sommar!

Fantastisk service

Oslagbar service från början till slut. Högsta möjliga betyg gällande service, bemötande och utfört jobb.

26 June 2023

Reply from Helahem.se

Ett stort tack för ditt fina omdöme Agneta! Det gav ett leende här och jag har vidarebefordrat det till kollegorna som var med i uppdraget. Tack för en fin kontakt mellan oss både per mail och telefon. Hoppas att du har en fin sommar och hör av dig om det är något!

Med soliga hälsningar,

Rekommenderas varmt

Rekommenderas varmt, rensade ur och städade ordentligt när min pappa flyttade till vårdboende. Så tacksam för hur smidigt allt gick och att dem kunde hjälpa till trots snabb flytt.

30 May 2023

Reply from Helahem.se

Verkligen ett stort och varmt tack för ditt fina omdöme Anna. Jag blev verkligen glad och ska dela med mig av det till alla mina kollegor som var inblandade i uppdraget. Du är mer än välkommen att höra av dig om det skulle vara något mer i framtiden. Glad sommar och allt gott till dig och din far!

Med välönskande hälsningar,

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra rensat o städat

Väldigt bra rensat o städat. Vi är mer än nöjda!

21 May 2023

Reply from Helahem.se

Jag tackar och bockar för omdömet Eva! Vad härligt att läsa. Som alltid så skickar jag vidare dina uppmuntrande ord till mina kollegor. Tack för förtroendet att få sköta om uppdraget och jag önskar allt gott framåt! Känn dig alltid välkommen att höra av dig om det skulle vara något.

Smidigt, snabbt och bra!

För andra gången anlitade jag Hela hem. De är lätta att nå, dyker upp på avtalad tid och gör det man kommit överens om till ok pris. I detta fall en enklare transport samt städning med fönsterputsning och även tömning och avtorkning av två förråd. Allt gick smidigt och snabbt och blev fint!

26 May 2023

Reply from Helahem.se

Tack för ditt fina omdöme och att vi fick förtroendet att få sköta om ytterligare ett uppdrag. Det värmer! Jag hälsar vidare dina ord till mina kollegor som var med. Tveka inte att höra av dig om du vill anlita oss igen. Ha en fin sommar om vi inte hörs!

Rated 5 out of 5 stars

Ett fantastiskt utfört arbete…

Ett fantastiskt utfört arbete innefattande bortforsling av möbler, och städning, tidsplanen höll och utfördes till ett rimligt pris

3 May 2023

Reply from Helahem.se

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme Hans! Det är just det här man jobbar för att få höra och läsa. Tack för förtroendet att få sköta om uppdraget och tveka inte att höra av dig till oss igen om det skulle vara något. Jag tackar och bockar för mig och önskar allt gott till dig framåt!

Snabbt och smidigt att jobba med Hela Hem

Från början till slut så har kontakten med Hela Hem varit snabb och smidig. Hela Hem ansvarade för tömning av en lägenhet i två omgångar. Följde instruktionerna, allt lämnades kvar som vi ville ha kvar inför visningen. Kan varmt rekommendera Hela Hem!

20 March 2023

Reply from Helahem.se

Jag tackar så mycket för ditt fina omdöme Malin! Jag ska vidarebefordra dina ord till mina kollegor som var med i uppdraget. Tack också för trevlig kontakt och förtroendet att få sköta om uppdraget. Allt gott!

Med goda hälsningar,

professionellt!…

Anlitade Helahem för tömning och städning av lägenhet,vilket gjordes snabbt och effektivt.Trevligt bemötande och lätta att nå på telefon.
Rekommenderas varmt

16 March 2023

Reply from Helahem.se

Tack så mycket för det fina omdömet! Det ska jag hälsa vidare till kollegorna. Tack också för trevlig kontakt via telefon och förtroendet att få sköta om uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något. Allt gott framåt!

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt bemötande av serviceinriktad…

Trevligt bemötande av serviceinriktad och tillmötesgående personal.

10 March 2023

Reply from Helahem.se

Tack så mycket för ditt omdöme Jan. Det har varit otroligt trevligt att ha kontakt med dig på telefon! Jag vidarebefordrar dina ord till mina kollegor som var med i uppdraget. Tack för förtroende och tveka inte att höra av dig om det skulle vara något. Allt gott!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look