Ett professionellt företag med ordning och reda, från början till slut. Fick ett mycket trevligt bemötande och de olika typerna av belopp var specificerade såsom rut-avdrag på en del av jobbet och mai... See more
Company replied
Väldigt nöjd med HelaHem, både när det gäller bemötande och utförande. Vi anlitade HelaHem för värdering av lösöre, tömning och ständing av min Brors lägenhet. I och med att HelaHem tar hand om och sä... See more
Company replied
En firma som verkligen underlättade för oss syskon för att tömma , städa , värdera och sälja föräldrarnas hem. De svarade mycket snabbt . Var tillgängliga och tjänstvilliga. Allt gick mycket smidigt v... See more
Company replied
Trevligt och proffsigt bemötande, rak och tydlig kommunikation Har anlitat Hela hem tidigare till lägenhet och nu till äldreboende, pålitliga precis vad man behöver när man har sorg
Company replied
Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!
Gårdsfogdevägen 16, 168 67, Bromma, Sweden
Snabb och smidig kontakt! Vi är nöjda med tömning och städning av dödsboet.

Reply from Helahem.se
Ett på alla sätt väl genomfört uppdrag. Snabba, trevliga och tillmötesgående vid mailkontakt och besök. Uppdraget att tömma lägenheten och flyttstäda utfördes kvickt och noggrant. En helgjuten kundupplevelse. Rekommenderar Helahem varmt.

Reply from Helahem.se
Vi har mötts av en högklassig service hela vägen från värderingsman som besökte vårt mors bohag till personal som packade och flytt städningen. De var klara på utsatt tid med god marginal. Vi har känt oss trygga i hela processen. Vid frågor så har vi snabbt fått svar. Flytt städningen var fenomenalt välgjord. Vi ger de varmaste rekommendationerna för detta företag!
Vänlig syskonen Ingrid och Richard.

Reply from Helahem.se
Är så nöjd med Helahem .Anlitade dom för att tömma ett dödsbo och det gick så snabbt och smidigt otroligt Bra kvalitet på jobbet .Rekommenderar dom varmt

Reply from Helahem.se
Enkelt, snabbt och väldigt trevligt bemötande. Det handlade om en dödsborensning och städning. Allt utifrån det vi kommit överens om och väldigt rent och fint!
Tog några dagar och sedan var allt fixat! Så nöjd! ⭐️

Reply from Helahem.se
Allt fungerade perfekt. Vi uppskattade den goda kontakten och återkopplingen som ingav förtroende.

Reply from Helahem.se
Mycket positiv upplevelse i en annars tråkig situation. Snabba, trevliga, bra jobb, enkelt, inget snack, håller vad de lovar. Tog själva kontakt för avstämning när de undrade något. /Christer

Reply from Helahem.se
Snabba med svar på frågor. Seriös värderingsman och de som gjorde själva arbetet med tömning och städning har gjort ett alldeles utmärkt. Tack för ett utmärkt jobb.

Reply from Helahem.se
Snabbt svar och kom redan ut dagen efter för besök. Sedan utfördes tömning och städning av min mammas lägenhet inom en vecka och gjorde ett jättebra jobb. Supernöjd och kan varmt rekommendera dom. Jättebra återkoppling och snabba på att svara på mail

Reply from Helahem.se
Uppdraget var att tömma och städa två mindre lägenheter som innehöll mycket lösöre. Detta genomförde företaget på ett mycket bra och smidigt sätt och med stor lyhördhet.

Reply from Helahem.se
Väldigt vänligt och professionellt bemötande. De kom på utsatt tid och utförde jobbet snabbt och effektivt.

Reply from Helahem.se
Jag rekommenderar varmt Hela Hem när ni själva inte orkar med flytt och försäljning av era värdeföremål.
Min erfarenhet är att företaget kom mycket snabbt och gjorde en värdering och genomgång av vad jag behövde hjälp med. Inom två veckor var allt klart inkluderande flyttstädning.
Personalen är mycket trevlig och har stor förståelse vad som behöver göras.
Tack Hela Hem !

Reply from Helahem.se
Mycket bra bemötande under hela processen dvs allt från värdering av vad som kan säljas, offert och städning. Kan varmt rekommenderas

Reply from Helahem.se
Tack för mycket snabb, professionell och noggrann hjälp. Vi är så nöjda!

Reply from Helahem.se
Jag är mycket nöjd med att jag anlitade Helahem. De har varit snabba och proffsiga hela vägen och väldigt trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Reply from Helahem.se
Vi anlitade Hela Hem i juni för att tömma våra föräldrars hus ( dödsbo ) och nu är allt klart - fullständig tömning av bohag i hus och garage i två etapper samt två flyttstädningar . Vi är otroligt nöjda med deras arbete , proffsigt och vänligt bemötande , punktliga och lätta att få tag i med snabb återkoppling mm. All deras personal har varit mycket duktiga , så snyggt "röjt" i garaget och så otroligt bra städat i huset. Stort tack för ett väl utfört arbete !

Reply from Helahem.se
Allt från första mötet till mål har fungerat fantastiskt bra. Vi är så nöjda och vi rekommendera varmt Hela hems tjänster.

Reply from Helahem.se
Kan rekommendera HelaHem. Har bara positiva erfarenheter - snabba svar, trevligt bemötande. Är mycket nöjd med insatsen.

Reply from Helahem.se
Snabb och smidig kontakt med företaget. Tjänsten utfördes snabbt och effektivt med ett fint resultat.

Reply from Helahem.se
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.