See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en af de helt store musemåtter 60x120 og må bare sige at den er for lækker. Kvaliteten virker faktisk bedre end på de store brands (havde logitech musemåtte før). Derudover bestilte jeg også... See more

Rated 4 out of 5 stars

Musemåtterne er super lækre, og god kvalitet. Eneste minus var en lidt lang leveringstid, ift. at virksomheden ligger relativt tæt på. (Men det er nok mere reelt DAO's skyld)

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk service. Nemt at få kontakt til firmaet, når der er problemer. Min pakke blev tilsyneladende væk under transporten. Pengene blev straks refunderet, og jeg modtog hurtigt en ny vare.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en 40x90 musemåtte i starten af Juli, og den ankom allerede dagen efter. Jeg har brugt den lige siden. Kvaliten er langt bedre end andre alternativer jeg før har prøvet! Kan varmt anbefal... See more

Company details

1. Computer Accessories Store

Written by the company

Vi er en passioneret gruppe mennesker, der deler en dyb kærlighed til gaming. Hvad der begyndte som en fælles hobby, udviklede sig hurtigt til en fælles vision om at skabe et rum, hvor gaming-entusiaster som os selv kunne realisere deres drømmesetup. Med vores rødder dybt forankret i gamingverdenen forstår vi vigtigheden af ikke kun at tilbyde kvalitetsprodukter, men også en oplevelse, der omfavner fællesskab og samhørighed. Selvom vores liv nu inkluderer forpligtelser som familie og karriere, forbliver vores passion for gaming intakt og stærk.

4.6

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

FANTASTISK!

Jeg havde nærmest kun lige afgivet ordren, hvorefter jeg fik en besked om, at den var klar til afsending.
Dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshoppen.
Det var en handel lige efter min bog.

17 November 2025

Alt spillede til sidst

De havde ikke den musemåtte, jeg ville have, på lager. De sagde, den kom dagen efter, men det gjorde den ikke. De undskyldte dog og gav 20% rabat. Jeg spurgte, hvornår den kom på lager, og de fandt faktisk en på deres lager og lagde den ind på hjemmesiden, så jeg kunne bestille den med rabatten. Musemåtten er mega god kvalitet, og servicen var helt i top. 10/10!

5 November 2025
Rated 4 out of 5 stars

Musemåtterne er super lækre

Musemåtterne er super lækre, og god kvalitet.

(Men det er nok mere reelt DAO's skyld)

23 June 2025

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af måtterne. Vi beklager forsinkelsen på din ordre. Det er altid vores mål at afsende alle ordrer samme dag, og vi tager din feedback med os i vores bestræbelser på at forbedre os.

Vi ønsker dig en fantastisk sommer!

De bedste hilsner,
Kristoffer
Gooshpads.dk

Rated 5 out of 5 stars

Positiv

Ærlig og hurtig levering af bestilte vare👍
Den var ganske lidt forsinket men vi fik personlig opringning om det. Kun gode anmeldelser🤗

29 November 2024

En fantastisk service

29 November 2024

Virkelig god kvalitet

Jeg er kæmpe fan er deres musemåtter. Har brugt deres Topo XL musemåtte i en uges tid og det er virkelig god kvalitet. Klar anbefaling herfra!

26 September 2024

Hej Lasse,
Tak for din pæne anmeldelse af vores måtter!
Det betyder rigtig meget for os.

Mega god mussemåtte

Mega god mussemåtte, levering tog ingen tid.

5/5 stjerner her fra - kan klart anbefales

3 September 2024

Hej Andreas,
1000 tak for din flotte anmeldelse af vores musemåtte! Det betyder rigtig meget for os.
Vi håber du bliver glad for den.

Du ønskes en fantastisk dag.

De bedste hilsner,
Kristoffer
Gooshpads

Rated 5 out of 5 stars

Købte en 40 x 90 musemåtte og nogle ice…

Købte en 40 x 90 musemåtte og nogle ice skates til min Razer Deathadder. De blev sendt samme dag og havde dem dagen efter.

Musmåtten er super kvalitet og det samme med ice skates.

Vil helt klart handle igen.

30 July 2024

Reply from Gooshpads

Tusind tak for den positive anmeldelse Martin, fortsat god dag! :-)

Take a closer look