Współpracowaliśmy z Maćkiem i jego ekipą dłuższy czas. Od początku cały team mocno pracował na nasz wynik. Od wdrożenia, po codzienny flow, a kończąc na schematach prowadzenia i robienia biz... See more
See what reviewers are saying
Polecam współpracę z Gawronify z jednego mocnego powodu: Dostarczają masę wiedzy, co na moim etapie było bardzo przydatne w kontekście sprzedaży oraz umiejętnego zarządzania reklamami. Wcześniej j... See more
Hej! Mam na imię Julia i prowadzę studio pilatesu House Of Om w Krakowie. Maciek mega mi pomógł, dostosował strategię wręcz idealną pod studio. Dzięki niemu przestałam przepalać pieniądze na niedziała... See more
Od kilku miesięcy współpracuję z Gawronify, moim opiekunem jest niezastąpiony Michał, który jest ze mną na każdym kroku moich wyzwań, trudności, decyzji. Zaskoczyło mnie tak mocne zainteresowanie z je... See more
Company details
Written by the company
Pomagamy agencjom oraz coachom przyspieszyć rozwój poprzez integrację ich operacji, marketingu, oferty i sprzedaży w celu zbudowania skalowalnych systemów pozyskiwania klientów.
Contact info
Poland
- gawronify.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 60% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super, sztos
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, powiedziałabym, że efekt przerósł moje oczekiwania. Maciej i zespół Macieja służy pomocą na każdym kroku, są ogromnym wsparciem w procesie. Ja jestem certyfikowanym coachem, dotąd kontekst biznesowy prowadzenia działalności i sprzedaży był dla mnie czarną magią, dzięki Gawronify wiem jak to robić i robić to dobrze. Ich wsparcie i porady są bezcenne i w punkt. Od razu po wdrożeniu widzę efekt. W pierwszym tygodniu od puszczenia kampanii zrobiłam 3 sprzedaże. Polecam. Wreszcie zajmuje się tym co kocham i zarabiam na tym.
Gawronify Robią świetną robotę. Oczywiście trzeba się zaangażować i poświęcić na to czas i liczyć się, że jest też praca, którą trzeba wykonać. Także współpraca z Gawronify jest dla tych którzy chcą działać i wziąć odpowiedzialność za swój biznes.
Zdrowy fundament żeby wyszło
Duża ilość materiałów elastycznie dopasowanych do twojego indywidualnego procesu, wsparcie mentoringowe i techniczne, odciążenie w zadaniach technicznych. Możliwość konsultanci w każdym momencie. Zdrowy fundament żeby wyszło, reszta zależy od nas.
Polecam współpracę 💛
Od ponad 3 tworzę kursy i szkolenia. Nie jestem osobą początkującą. Zanim podjęliśmy współpracę prowadziłam rozmowy również z innymi firmami zajmującymi się high ticket. Ta branża jest pełna amatorów wciskających kit. Oferta Gawronify była jedyną, której „największą wartością” nie były spotkania z tą lub inną osobą, a ciekawy proces który od razu wiedziałam, że będę w stanie zastosować w swoim biznesie i w ten sposób dowozić efekty swoim klientom.
Nie tylko kalendarz mam pełen konsultacji w 100% trafionymi leadami, koszt umówionego spotkania 57zł, przy początkowej cenie mojej usługi ok 7.000, ale przede wszystkim w zupełnie inny sposób stworzyłam swoją ofertę, nie popełniając błędów, które zakopałyby mnie w obsłudze 1:1. W związku z tym, jestem w stanie dowozić spektakularne rezultaty, ale również skalować swoją ofertę.
Ogromną wartością jest CSM Marcin, który bardzo dużo wniósł na każdym etapie, od tworzenia oferty, ustalaniu cen, samej analizie sprzedaży czy wyników reklam. Tylko w dniu dzisiejszym, dzięki kilku cennym uwagom wpadło 14.000 na konto.
Ogólnie polecam… albo nie, nie korzystaj. Zostanie więcej dla nas 😉
PS. Zabawne jest, że na temat współpracy wypowiadają się osoby, które z Gawronify nie współpracowały😂
Haters gonna hate
Chcę zacząć od tego, że wszystkie negatywne opinie, które tutaj przeczytałem, pochodzą od urażonych, biednych chłopczyków, którzy chcieliby rozpocząć współpracę z Gawronify, ale po prostu nie mają na to pieniędzy. Innego wytłumaczenia nie widzę.
Teraz bardziej konstruktywnie, jeśli chodzi o mnie: zaczęliśmy współpracę z Gawronify w lipcu 2024 roku. Startowaliśmy praktycznie od zera. Nawet nie miałem gotowej oferty. Zespół Maćka pomógł mi na każdym etapie. Szczególnie chciałbym wyróżnić Martina, który jest CSMem. Do czego to doprowadziło? W jednym z miesięcy udało mi się osiągnąć sprzedaż na poziomie 30k.
Hejterzy będą dalej hejtować. Nie dajcie się wciągnąć w ich puste gadanie.
Dziękuję zespołowi Gawronify i Maćkowi 🤝
Firma organizuje sobie opinie od…
Firma organizuje sobie opinie od znajomych. Dodatkowo oferta nie wyróżnia się niczym poza ceną, która jest zawyżona i sugerująca wysoką jakość. Niestety jest dużo tańszych i lepszych marketingowców do współpracy.

Top firma i top wyniki
Top firma i top wyniki.
Dla osób które chcą być top.
Nie dla osób które nie są w stanie wyjść ze strefy komfortu i robić rzeczy których wcześniej nie robili, aby osiągnąć to co chcą.
Nie widziałem lepszego zespołu do pracy w tej branży.
Chłopaki robią mega robotę jeśli chodzi o dowożenie efektów.
Wyniki mówią same za siebie.
Osoby, które piszą te negatywne opinie najczęściej to nawet nie klienci… xd
Doświadczyłem działania z Gawronify od środka i będąc w branży online od 8 lat mogę powiedzieć że doświadczyłem działania na bardzo wysokim poziomie.
Jeśli chcesz mieć system powtarzalny pozyskiwania wysoko płacących klientów, który Ci ich rzeczywiście przyciąga, a oni Ci płacą… znając wszystkich graczy z branży, Gawronify to jeden z lepszych wyborów.
Team CSM pilnuje żebyś działał, i radził sobie z wszystkim po drodze, aby pomóc Ci osiągnąć Twoje cele.
Bo po to korzystasz z usług Gawronify, abyś miał obiecany wynik…
Aby Twój biznes przeszedł wymarzoną transformację, a Ty z nim!
Bo nie zapominaj że musisz stać się inną osobą żeby zarabiać więcej…
Team z Gawronify Ci z tym pomoże.
Nie patrz na te negatywne opinie, idź na YouTube lub Instagram Maćka albo klientów Gawronify i popatrz tam na realne wyniki klientów.
Pozdro
Warto jeśli ktoś chce zarabiać więcej
Dwie rzeczy które dla mnie pwoodują, że to najlepsza ze wszystkich współprac marketingowych do tej pory: 1. prowadzenie za rękę dosłownie od stworzenia oferty: przez konfigurację CRM, skrtyptowanie reklam, montaż, sprzedaż, dostarczanie rezultatów dla klientów (prowadzę agencję marketingową).
2. mega merytoryczne wsparcie jeśli chodzi o skalowanie: największy problem po tym jak zrobiliśmy wyniki sprzedażowe, czyli blisko 2x przychodów w pierwsze dwa miesiące to skalowanie - budowanie podstawowego zespołu i mindset, który u mnie nie był gotowy. Wsparcie Marcina i Macieja w tej kwestii totalne złoto - ufać w to co mówią i wdrażać to co każą i to działa.
Polecam bardzo mocno.
Najpierw namawiają na spotkanie usilnie…
Najpierw namawiają na spotkanie usilnie a następnie się na nim nie stawiają i piszą, że się spóźnia 15 minut po czasie. Absolutnie nieprofesjonalne i niepoważne podejście. Nie polecam!

Reply from Gawronify
To nie jest największa agencja w branży edukacyjnej!
Oferta nie różni się niczym od typowych ofert na marketing poza obiecywaniem nagłych bardzo dużych dochodów. Dodatkowo właściciel wprowadza w błąd potencjalnych klientów nazywając się "największą agencją marketingową w branży edukacyjnej", co nie jest prawdą chociażby z faktu istnienia agencji obsługującej czy to Mateusza Grzesiaka i Edducamp na ponad tysiąc osób, czy Life Balance Congress i mnóstwo innych znaczących klientów, których jest mnóstwo. Dodatkowo na profilu właściciela pojawia się mnóstwo zwykłych "catchy" tekstów. Po zapoznaniu się z możliwościami firmy, mogę śmiało powiedzieć, że możliwości nie są warte nawet 1/4 tej kwoty.

Strata czasu
Po rozmowie mogę powiedzieć, że to strata czasu. Zwykła agencja, która znalazła na siebie sposób. Know-how z oferty high ticket sprowadza się do tego, że masz sprzedawać drożej to samo. Podczas rozmowy masz sam sobie sprzedać wizję tego, że zaczniesz więcej zarabiać. Żadnych konkretów. Nic wartościowego.

z chwiejnych 10k/msc do 30+/msc w mniej niż pół roku- recepta na sukces
Maciej wraz z teamem sprawili nie tylko, że moja firma zaczęła osiągać 3,5 razy większe przychody. Oni sprawili, że stałam się dojrzałym przedsiębiorcą, który chce grać w tę gre długoterminowo. Procesy w firmie, lepsze wyniki u moich klientów, mental, strategie, lejki, SPRZEDAŻ... Próbuję sobie przypomnieć, czy jest jakaś rzecz, na której chłopacy się nie znają i nie mogę wymyślić żadnej.
Przed podjęciem współpracy, wystarczyło odezwać się do kilku byłych studentów, którzy z miesiąca na miesiąc wykręcali kilkukrotnie lepsze wyniki i decyzję o dołączeniu podjęłam naprawdę szybko.
Profesjonalizm, ludzkie podejście do człowieka, a przede wszystkim chęć pomocy.
Jestem bardzo wdzięczna za ostatnie miesiące i jedyne, co mam do przekazania Maciejowi i całemu teamowi to: dziękuję, że jesteście i robicie taką robotę.
Jeżeli się zastanawiasz czy dołączyć, to nie ma nad czym.
Polecam, 10/10
Dla osób, które chcą robić biznes, a nie hobby
Nauka online to coś, w czym siedzę już bardzo długo. Widziałam wiele kursów, treningów, mentoringów. W Polsce i w US. I wiem jedno. Mentor mentorowi nierówny.
Maciek to najlepszy mentor, jakiego spotkałam (uczyłam się już od jakiś 10 mentorów w swoim życiu). Dlaczego?
1. Szybko dostarcza wyniki – a przecież po to dołączamy do programów edukacyjnych
2. Jedyny mentor, który faktycznie jest dostępny i ma cierpliwość. Były momenty, że zadawałam BARDZO dużo pytań, i zawsze dostaję wyczerpujące odpowiedzi
3. W przeciwieństwie do wielu mentorów, Maciej nie boi się ciężkiej pracy, nie liczy studentom godzin i naprawdę rozumie, że jego zaangażowanie przekłada się na sukcesy studentów
4. Maciej chętnie wychodzi „ponad” program i często dostaję materiały, linki, książki do tematów, które wychodzą poza „główny” program
5. Nigdy nie miałam problemu z dogadaniem się z Maćkiem, jego zespołem, odpowiedzi dostaję szybko i na czas
6. Maciej cały czas poszerza swoją wiedzę, a co za tym idzie – i jego studenci.
7. Oprócz wiedzy i etyki pracy, Macieja wyróżnia też kultura osobista i to, jak traktuje ludzi w swoim teamie, w swoim środowisku, etc. Zdarzyło mi się pracować z mentorem, któremu „sodówka uderzyła do głowy” i okazał się później totalnym burakiem, chamem, albo z zażenowaniem patrzyłam jak traktuje ludzi dookoła siebie (lub co gorsza – swoją rodzinę). Rzadko w Polsce spotykam ludzi, którzy wyróżniają się taką kulturą osobistą, uprzejmością i tak profesjonalnym, a jednocześnie…”ludzkim” podejściem do człowieka. Maciej prezentuje zupełnie inny poziom nie tylko w biznesie, ale i poza nim.
Polecam każdemu, kto chce robić biznes, a nie hobby.
Powiedzieć, że WARTO, to jak nie powiedzieć nic.
Współpraca z gawronify to jedna z lepszych decyzji, jakie można podjąć w biznesie.
Jeżeli chcesz rozwinąć swój biznes, to otrzymasz wszystko, czego potrzebujesz aby to zrobić.
Korzystałem z niezliczonej ilości kursów, szkoleń, mentoringow w Polsce, wiedza która przekazuje Maciek i zespół gawronify - jest absolutnie wyjątkowa.
Skłamałbym, gdybym napisał, że nie warto :).
Polecam.
Odblokowanie potencjału
Ten program był momentem przełomowym dla mojego biznesu. Maciej "otworzył" mi oczy na nowe możliwości, m.in. zbudowanie oferty premium, proste i skuteczne metody marketingu i całkiem inny styl sprzedaży.
Uważam, że były to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze, które odblokowały potencjał mojej firmy.
Polecam!
Odpowiednie podejście i skuteczność
Recenzja od firmy SocialAM - Adam Malujda
Maciej to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dzięki jego strategii mogłem wyskalować swój biznes, zwiększyć przychód firmy, udoskonalić umiejętności sprzedażowe, wdrożyć nowe usługi i powiększyć swój zespół.
Dobra komunikacja i zaangażowanie ze strony jego teamu pomogły mi w realizacji kolejnych celów biznesowych za co jestem mega wdzięczny.
Dobrze zainwestowane pieniądze we współpracę szybko i kilkukrotnie się zwróciły, polecam Gawronify!
Najlepszy mentoring
Najlepszy mentoring w jakim dotychczas byłem.
Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze, które zwróciły się kilkukrotnie.
Jeśli stoisz przed wyborem mentoringu Gawronify, a kolejnym kursem - to wybór jest prosty Gawronify ;)
75k revenue w 3 miesiącu!
Prawdziwy, jakościowy mentoring, a nie pierwszy lepszy kurs na zasadzie "poczytaj i radź sobie sam". Chłopaki prowadzą za rękę od pierwszego dnia, aż czasem mam wrażenie, że za bardzo bombarduje ich pytaniami, to z żadnym problemem nigdy nie zostałem sam. Rozwój w każdym kierunku - brading, marketing, sprzedaż, automatyzacje, czy nawet samo dostarczanie mojego produktu klientom. Zamiast wydawać na jakieś drobne kursy, z których finalnie nic nie wynika, zdecydowanie lepiej zainwestować to u Gawrona ;)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.