Gawronify Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Współpracowaliśmy z Maćkiem i jego ekipą dłuższy czas. Od początku cały team mocno pracował na nasz wynik. Od wdrożenia, po codzienny flow, a kończąc na schematach prowadzenia i robienia biz... See more

Rated 5 out of 5 stars

Polecam współpracę z Gawronify z jednego mocnego powodu: Dostarczają masę wiedzy, co na moim etapie było bardzo przydatne w kontekście sprzedaży oraz umiejętnego zarządzania reklamami. Wcześniej j... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej! Mam na imię Julia i prowadzę studio pilatesu House Of Om w Krakowie. Maciek mega mi pomógł, dostosował strategię wręcz idealną pod studio. Dzięki niemu przestałam przepalać pieniądze na niedziała... See more

Rated 5 out of 5 stars

Od kilku miesięcy współpracuję z Gawronify, moim opiekunem jest niezastąpiony Michał, który jest ze mną na każdym kroku moich wyzwań, trudności, decyzji. Zaskoczyło mnie tak mocne zainteresowanie z je... See more

Company details

1. Advertising Agency

Written by the company

Pomagamy agencjom oraz coachom przyspieszyć rozwój poprzez integrację ich operacji, marketingu, oferty i sprzedaży w celu zbudowania skalowalnych systemów pozyskiwania klientów.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 60% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

34 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ogromna dawka wiedzy na temat sprzedaży…

Ogromna dawka wiedzy na temat sprzedaży usług high ticket. Dzięki współpracy z Gawronify dowiedziałem się w jaki sposób sprzedawać swój produkt za pomocą hybrydowego lejka sprzedażowego - od budowania kontentu na Meta poprzez publikowanie reklam aż po sprzedaż. Cała masa materiałów szkoleniowych i warsztatów online oraz bieżąca pomoc koordynatora daje duże wsparcie w rozwoju. Nabyłem umiejętności pozyskiwania klienta poprzez umawianie go na konsultacje wykorzystując rozmowy telefoniczne oraz wymianę wiadomości na portalach społecznościowych. Zespół Gawronify pomaga z dużym zaangażowanem w każdym problemie jakie się pojawia w całym procresie.
Jeśli jesteś ekspertem w swojej dziedzinie, masz motywację i czas żeby dobrze zaangażować się w swój rozwój to Gawronify może ci zagwarantować sukces.

29 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bez lania wody: działa, jeśli Ty działasz

Współpraca z Gawronify to coś, co z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu, kto chce skutecznie sprzedawać oferty high ticket. Otrzymałem konkretne wsparcie, jasne wskazówki i przemyślaną strategię, która krok po kroku porządkowała działania i dawała klarowność w tym, co i jak robić.
Warto jednak podkreślić jedno – to nie jest magiczne rozwiązanie. Sukces zależy w dużej mierze od Twojego zaangażowania i gotowości do działania. Jeśli jesteś w stanie wziąć odpowiedzialność, wdrażać i testować – Gawronify pomoże Ci poukładać sprzedaż, marketing i rozwijać biznes w przemyślany sposób.
Dla mnie to była wartościowa inwestycja, która zwróciła się już w pierwszym miesiącu.

A fakt, że zdecydowałem się przedłużyć z nimi współpracę, mówi sam za siebie.
Więc jeśli stoisz właśnie przed wyborem – nie zastanawiaj się za długo. Po prostu napisz do nich i działaj :)

16 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Szkoda że nie trafiłam pod skrzydła Gawronify szybciej

Jestem psycholożką i psychodietetyczką - prowadzącą działalność od ponad roku. Choć wcześniej działałam już w mediach społecznościowych, traktowałam to hobbistycznie i okazało się że, followersi niekoniecznie "sami" będą kupować, jak obiecują sprzedawcy na Instagramie. Próbowałam różnych kursów, programów, ale niestety wciąż miałam wrażenie, że stoję w miejscu. Moje programy, webinary, produkty cyfrowe, pojedyncze konsultacje kosztowały mnie mnóstwo energii, a dochód był znikomy. Zdecydowałam się na współpracę z Gawronify, bo czułam że to może być coś, co wreszcie realnie pomoże mi pozyskiwać klientów. Nie miałam doświadczenia w reklamach ani sprzedaży high-ticekt i wizja robienia tego samej mocno mnie przerażała. Już po kilku tygodniach działań z Gawronify, widzę, że była to najlepsza inwestycja i żałuję, że nie podjęłam jej wcześniej! Najbardziej pomocne było dla mnie poprowadzenie przez procesu tworzenia oferty i reklamy i stałe wsparcie w całym procesie. Dzięki temu udaje mi się już pozyskiwać klientów na ofertę. Team to profesjonaliści, do których zawsze można zwrócić się o pomoc czy z wątpliwościami. Absolutnie polecam, szczególnie osobom które czują, że "utknęły" w swoim biznesie online lub mają obawy związane z kampaniami reklamowymi.
Podejmując decyzję o współpracy, podświadomie myślałam, że to chyba ostatnia deska ratunku - i cieszę się, że złapałam się właśnie tej!

Dziękuję i polecam w 100%

12 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bardzo doceniam współpracę z Gawronify.

Zespół przekazał mi mnóstwo praktycznej wiedzy i pomógł mi uporządkować kwestie, które wcześniej były dla mnie niejasne.

Polecam!

5 June 2025

Zdecydowanie polecam

Fantastyczna obsługa klienta - indywidualne prowadzenie i podejście skupione na jego wynikach. Cenię również szybkość działania - odpowiedzi na pytania i wątpliwości są realizowane ASAP ;) Polecam.

5 June 2025

Prawdę mówią

Prawdę mówią, że mają obsesję na punkcie rezultatów swoich klientów :) Dostaję wszystko,czego potrzebuję do stworzenia i wyskalowania swojego onlajnowego biznesu: materiały z instrukcjami, pełne wsparcie, prowadzenie krok po kroku. Szalenie cenię sobie życzliwość, profesjonalizm, oraz uczciwość, jaką "ocieka" Maciej, oraz jego zespół. W wielu kwestiach jestem totalnym laikiem, nie znałam się ani na marketingu, ani na automatyzacjach, 90% to dla mnie była "czarna magia" na starcie. Ja miałam po prostu wizję podpartą misją. Maciej i jego zespół uczą mnie jak mogę zrealizować marzenie o własnym biznesie. Mogłabym książkę napisać o zaletach i korzyściach płynących z tej współpracy. Jeżeli adhd'owa matka dwójki wczesnoszkolnych dzieciaków jest w stanie to ogarniać, czerpać radość, satysfakcję i zyski, to każdy może się tego nauczyć... każdy, kto jest gotowy na to, aby zaangażować czas w naukę i działanie. Polecam.

30 May 2025

Maciek ROAS

Polecam, dużo wartości - dużo fajnych deali dobitych.
Od 8 do nawet 165 k ;)

29 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nowoczesne podejscie do marketingu…

Nowoczesne podejscie do marketingu high-ticket! Wielu marketerow robi dalej starozytne lejki oparte na webinarach, Maciej wie jak robic skuteczny marketing ktory wykorzysta malo znane sposoby na wykorzystanie algorytmow Instagrama, Youtube itd.

17 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

brak kontaktu

Dzowniłem, mieli się skontaktować, aby omówić zasady współpracy a tutaj nic. Widzę, że nie tylko mnie spotkała talka sytuacja. Nie szanują klienta!

8 November 2024
Gawronify logo

Reply from Gawronify

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro z powodu opisanej sytuacji i dziękujemy za zwrócenie nam na nią uwagi. Dobry i sprawny kontakt z osobami zainteresowanymi naszą ofertą jest dla nas priorytetem, dlatego chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić to nieporozumienie.

Prosimy o ponowny kontakt mailowy na adres maciej.gawronski@gawronify.com. Chętnie nadrobimy ewentualne niedociągnięcia i odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące współpracy.

Pozdrawiamy,
Zespół Gawronify

Rated 5 out of 5 stars

Miałem okazję pracować w Gawronify i…

Miałem okazję pracować w Gawronify i mogę szczerze polecić tę firmę, ponieważ sam korzystałem z materiałów, które są przeznaczone dla klientów. Stawiają na profesjonalizm i budowanie długoterminowych relacji z klientami, a nie tylko na samą sprzedaż. To, co wyróżnia Gawronify, to podejście typu "overdelivery" – zawsze dostarczają więcej, niż się oczekuje, dbając o najwyższą jakość usług. Klienci mogą liczyć na rzetelność, świetną obsługę i realną wartość, a zespół działa z pełnym zaangażowaniem. Jeśli ktoś szuka firmy, która faktycznie dba o klientów i wywiązuje się ze swoich obietnic, Gawronify to strzał w dziesiątkę.

17 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Współpraca z Gawronify była jednym z…

Współpraca z Gawronify była jednym z najlepszych doświadczeń. Głównie ze względu na nastawienie na wyniki. Nie ma nic ważniejszego od tego, jest po prostu ciągłe i jak najszybsze dążenie do wyników. Kontakt jest bardzo szybki, pomoc otrzymałem na każdym kroku.

16 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Masa indywidualnego wsparcia &…

Masa indywidualnego wsparcia & efektywne dostarczanie wyników.

Gawronify dało mi system, który pozwala na skalowanie w biznesie. Kwota wydana na reklamę zwróciła się w tydzień wielokrotnie, zaczęliśmy pozyskiwać klientów na zimnym ruchu i wypracowaliśmy strategie sprzedaży niezależną od social mediów/zasięgów.

Polecam osobom, którym zależy na dynamicznych wynikach i są gotowe na włożenie pracy w zbudowanie mocnych fundamentów do skalowania biznesu.

30 January 2025

Zdecydowanie polecam, korzystam już 6 miesięcy

Bardzo dobry support, otrzymałem pełne wsparcie i model biznesowy który działa. Oczywiście nie jest tak że nic nie zrobisz i zarobisz, ale system naprawdę działa. Odpowiedzi otrzymywałem nie tylko w godzinach pracy, ale także i wieczorami, w niedzielę i święta - dokładnie wtedy kiedy ich potrzebowałem. Rzecz raczej niespotykana:)
Support techniczny związany z automatyzacjami na 5+, a to czego sam nie ogarnąłem zostało finalnie zrobione przez zespół Gawronify.
Ponadto dużo szkoleń sprzedażowych, setingowych i z automatyzacji - na pewno więcej niż ogarniesz;)

Szczególnie na plus jest elastyczne podejście, zarówno właściciela, jaki i całego zespołu.

Ogólnie polecam jako jedną z najlepszych współprac jakie są na rynku.

18 February 2025

Jakub Bober | Fitness Brand Elite

Gamechanger w skalowaniu mojej agencji. Skończyłem działać z Maciejem jakiś rok temu, a taktyki, które wyniosłem działają do dziś i u mnie i u moich Klientów 😉

Polecam każdemu, kto chce wyboostować swój biznes 🔝

Hybrydowy lejek sprzedażowy 4life 👊😎

29 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Współpraca z Maciejem Gawrońskim i…

Współpraca z Maciejem Gawrońskim i Gawronify to najlepsza decyzja, jaką mogłem podjąć dla swojego rozwoju sprzedażowego! Przed dołączeniem do programu mój wskaźnik domykania sprzedaży wynosił około 5%, co było mocno frustrujące. Jednak już po trzech tygodniach współpracy byłem w stanie podnieść ten wynik do ponad 25%, co jest kolosalnym wzrostem!

Maciej i jego zespół dostarczają konkretne strategie, praktyczne wskazówki i skuteczne techniki, które realnie przekładają się na wyniki. Nie ma tu pustych obietnic – są twarde liczby i rezultaty. Jeśli zastanawiasz się nad współpracą, nie trać czasu – to inwestycja, która naprawdę się zwraca!

17 February 2024

Polecam :)

W przeszłości pracowałem w jednej z firm prowadzonych przez Macieja, nauczyłem się tam więcej o sprzedaży i marketingu niż u jakiejkolwiek innej osoby w Polsce (przeszedłem trochę tych programów u różnych "guru"). To doświadczenie daje mi bardzo dużo w prowadzeniu mojej własnej agencji marketingowej na rynku fitness. Negatywne opinie pochodzą od osób, które nigdy nie współpracowały z Gawronify i nie miały okazji doświadczyć wartości. Polecę Maćka i jego zespół o każdej porze dnia i nocy, dla osób które chcą robić biznes i są gotowe włożyć trochę pracy :)

17 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wykupiłem współpracę u jednego z…

Wykupiłem współpracę u jednego z współpracowników. Wszystko bardzo profesjonalne. Dobre podejście do klienta (widać, że im zależy i chcą żeby każdy osiągnął jak najlepsze rezultaty). No i do tego sama strategia zbudowania oferty też jest to dobrze poukładane.

16 February 2025

Współpraca która owocuje $$$

Maciej to człowiek w 100% skupiony na wynikach swoich klientów – to fundament jego biznesu. W przeciwieństwie do wielu, którzy wiecznie nie mają czasu, dla niego współpraca z klientem to absolutny priorytet.

Efekt? Konkretne rezultaty: biznesy, które w końcu zarabiają solidne pieniądze i działają jak dobrze naoliwiona maszyna.

Jeśli poważnie podchodzisz do biznesu i chcesz realnych efektów, współpraca z Maciejem to najlepsza decyzja, jaką możesz podjąć. Polecam z pełnym przekonaniem!

10 October 2024

Współpraca nie dla wszystkich

Przed podjęciem współpracy z Gawronify, Maciej nie dał mi żadnej gwarancji w zakresie tego, jakie wyniki uda nam się wspólnie wygenerować. Ten fakt sprawił, że miałem trochę mieszanie uczucia w stosunku do naszej przyszłej współpracy, ale po chwili namysłu, zdałem sobie sprawę z tego, że do naszej rozmowy doszło właśnie dlatego, że Maciej dotarł do mnie jako klienta i sprawił, że jeszcze przed odbyciem się naszej rozmowy, chciałem zainwestować w jego usługi. Ten fakt był dla mnie wystarczającym dowodem na to, że to, co robi Gawronify rzeczywiście działa. Niemniej jednak współpraca z Gawronify nie jest dla wszystkich. Jeśli chcesz wyskalować swoją działalność dwukrotnie, to współpraca z Gawronify prawdopodobnie nie jest dla Ciebie. Jeśli jednak Twoim celem jest wyskalowanie swojej działalności x10, to współpraca z teamem Macieja jak najbardziej spełni Twoje oczekiwania.

14 February 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look