Fitout Kobenhavn

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

GÅ LANGT UDENOM DETTE FIRMA

Jeg købte 2 stk. af en lille shaver, der vidste sig at være en dårlig kopi af en mini barbermaskine. Det produkt jeg har modtaget, svarer ikke til det produkt der er i videoen, da jeg bestilte.
De svarede således på min henvendelse:
"Ombytning og/eller returnering er naturligvis ikke noget problem, og det kan altid ske inden for 14 dage efter modtagelsen af din vare. Dette er dog dyrt, og bemærk venligst, som angivet på vores hjemmeside, at vi ikke tilbyder en gratis retur service. Vi har heller ikke et stormagasin i Europa, vi samarbejder kun med vores stormagasin i Kina".
De foreslår at refundere 10% af købsprisen, hvilket er fuldstændigt til grin, jeg forlanger at få fuld kompensation, men INTET svar.

23 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Troede jeg fik et par Birkenstock…

Troede jeg fik et par Birkenstock sandaler, men modtog et par virkelige dårlige kopier, kunne se med det samme at noget var galt, formen på sålen, spænder lavet at det tyndest blik og læderet så tyndt som fiskeskind!! Jep.. jeg blev snydt!

14 August 2023

Værste fup firma

Værste fup firma, som ikke sælger dig den vare de lover.
Dårlige Kina produkter af Birkenstock sandaler, mod lovning på Birkenstock til halv pris af nypris. Forespurgt pr mail til Fitout om at få pengene tilbageført, men ingen svar fra firmaet. Heller ingen adresse eller tlf.nr. på virksomheden, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Derefter kontaktet eget pengeinstitut og lukket egen konto.
Pas på derude........

10 August 2023

PLATTENSLAGEREl

har handlet hos dem da de hed nordica københavn og tabt alle mine penge. banken hjalp mig med at skrive en indsigelse men det blev for kostbart.
Fatter ikke at sådanne firmaer kan få lov at operere på facebook. der burde findes en instans som kan stoppe den slags tyveknægte.

25 May 2023

Meget skuffende

Skuffende. I en lækker reklame med teksten:
😍 Leder efter en sko, der ikke ofrer stil for komfort!
Den tilbyder en uovertruffen kombination af komfort, støtte og holdbarhed.
Køb med 50% RABAT KUN i dag! Her efter linker firmaet til Frejas Makeup show på Fitout Kobenhavns hjemmeside og pryder annoncen med
et stort foto af et par flotte sorte ruskinds Birkenstock.
Når man sp skriver og spørger ind til størrelse, viser det sig, at der slet ikke er tale om det produkt de viser i opslaget. Som at bruge er falsk foto i en dating annonce. Kommer aldrig til at handle der.

27 July 2023

Never ever again.

Never ever again.
Kina vare som virkelig er ringe.
Ja så kan jeg lære det. Aldrig ALDRIG køb på nettet uden at kende til virksomheden.
Ps. Jeg har en smuk mørkeblå kjole til salg str XXL,

kan med god held passe en M.

18 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give 0 stjerner så var…

Hvis man kunne give 0 stjerner så var det det jeg ville sende afsted. Bestilte bukser som ud fra størrelsesguide skulle være 102 cm. Efter 3 ugers(!!!) leveringstid modtog jeg bukser der var 90 cm lange og der er INGEN kontakt til deres kundeservice som er det eneste sted man kan få en returlabel! Så HOLD JER VÆK fra dette fusker firma!!!

18 July 2023

Mini barbermaskine

Svindler firma modtaget en mini barbermaskine o følge anonce skulle denne med lethed fjerne hår fra arme og ben, men Ak den fjernede ikke et eneste hår for slet ikke at tale om barbering som ikke var tilstede.
Kære læsere hold jer fra dette svindler firma reklamer med det er tysk kvalitet men er Kina varer af værste skuffe er smidt ud affald for jern.
Ole Olsen Hvidovre.

17 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra det firma 😡Det…

Hold jer langt væk fra det firma 😡Det er flotte billeder som ikke lever op til det produkt du modtager, returneringen kan du godt glemme alt om, er gjort så besværlig og dyr så du bliver tilbudt 10 procent af købsprisen og så kan du beholde det du har købt🤮🤮
Produkter som er lige til skraldespanden.

Det er Kinavarer af værste skuffe
Var så dum at falde i fælden😤

17 July 2023

Mangler penge retur g

Jeg har i 14 dage haft penge betalt trods det, at den kjole jeg havde bestilt og havde fået bekræftelse på pludselig var udsolgt!
Fit out skylder mig både penge og en forklaring.
Vildt så dårlig service

7 July 2023