Prima prijs kwaliteit verhouding. Let er wel op dat je 2 sloten bij een e-bike nodig hebt als je de jaarlijkse verzekering hebt. Indien 3 jaar of meer, dan is 1 slot voldoende.
See what reviewers are saying
Op zich een prima verzekering met goede prijs/kwaliteit. Huidige premie lopende verzekering (jaarcontract) ging zeer fors omhoog maar ze hadden een mooi alternatief. Wel jammer dat je dan opnieuw poli... See more
Ik had mijn vorige fiets (FIIDO C11 Pro) hier verzekerd en nadat die gestolen was, ervaarde ik een prima service en afhandeling, vandaar dat mijn 2e fiets (TTGO Z3) nu ook bij hen verzekerd is en dit... See more
2 nieuwe elektrische fietsen gekocht en op advies van de verkoper gekozen voor fietszeker. Wonend in het westen van het land is er nog nooit een fiets van mij gestolen, even afkloppen, maar toch altij... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Was makkelijk en snel geregeld
Alles verliep soepel en erg snel.
Kan niets anders zeggen en zeer tevreden zijn .
Administratief zeer slecht.
Wat beter kan is dat een opgezegd fietsverzekering die bij nader inzien toch verzekerd moest zijn niet meer teruggedraaid kon worden terwijl de fiets tot oktober 2025 verzekerd was. Ik heb via de dealer deze fiets weer moeten verzekeren tegen de huidige dagwaarde.
Slechte zaak.
Beter online afsluiten
Je kunt beter zelf de verzekering online afsluiten want dat scheelt 12,75 euro aan afsluitkosten die je betaalt als je het bij de fietsenhandelaar doet.
Onduidelijk
Bevestiging gekregen dat ik ben aangemeld ter beoordeling daarna niets meer gehoord
prima verzekering
prima verzekering had nog wat over het hoofd gezien en daarom contact met ze opgenomen binnen een halve dag al een antwoord hoe het zat met de verzekering. Tot op heden te vrede
In de fietsenwinkel werd mij…
In de fietsenwinkel werd mij geadviseerd een fietszekerpolis aan te schaffen. De voorwaarden werden mij duidelijk uitgelegd en ook dat er poliskosten bij zouden komen. Het was snel geregeld en de polis kreeg ik via de mail binnen.
Wat een SLECHT bedrijf!!
Fietszeker,.............Wat een slecht bedrijf!!
Mijn fiets is na een jaar gestolen, maar ik had voor 3 jaar premie betaald. Ik krijg de resterende premie van 2 jaar niet teruggestort! Ze vinden dat ik een grondige reden moet hebben???
Is het al niet erg genoeg, dat je nieuwe fiets naar 1 jaar gestolen wordt!!
Dan moet je ook weten dat ik in een fietsenzaak heb gewerkt en ik voor hun heel wat fietsverzekeringen heb verkocht.
Ik raad deze verzekeringsmaatschappij echt bij niemand meer aan.
ENRA fietsverzekeringen is vele malen beter!!!
Na veel over en weer mailverkeer zijn ze me toch tegemoet gekomen!
Goed en snel geregeld bij de winkel…
Goed en snel geregeld bij de winkel waar we fietsen hadden gekocht. Had de polis, voorwaarden en nota snel binnen. Premie technisch in combinatie met dekking goed. Was niet op de hoogte gesteld van de eenmalige poliskosten van Euro 12,75 (2x in ons geval, omdat het per fiets wordt doorgerekend.) Dat was beetje jammer en was beter geweest als de premie al inclusief was.
Hebben (gelukkig) nog geen ervaring met uitbetaling als er daadwerkelijk wat is. Daarom geen 5de ster.
Fietsverzekering van Fietsen Zeker
Fietsverzekering van Fietsen Zeker: Een Ervaring
Een groot voordeel van deze verzekering is dat je schade digitaal kunt melden. De premie is bovendien voordelig. Helaas zijn er ook duidelijke nadelen.
Het grootste nadeel is dat je bij diefstal van bijvoorbeeld je fietsaccu het bedrag eerst zelf moet voorschieten. Het gaat hierbij om aanzienlijke bedragen, en het wachten op je geld duurt helaas lang. Na mijn tweede diefstal moest ik meer dan een maand wachten op de uitbetaling.
De klantenservice reageert ook niet altijd snel op vragen. Hoewel het betalen van de premie vlot verloopt, is het indienen van een schadeclaim een moeizaam proces. De politie sluit aangiftes van kleine diefstallen, zoals van een accu, vaak snel. Dit betekent echter niet dat de verzekering ook snel uitbetaalt.
Ik had aan de verzekeraar voorgesteld om een extra beveiliging aan te brengen, de bekende LockRide, om de kans op een volgende diefstal te verkleinen. De kosten hiervan bedroegen €149. Helaas wilde de verzekering deze kosten niet vergoeden. Dit vind ik erg jammer, omdat het de kans op diefstal aanzienlijk zou verkleinen.
Alles duidelijk en snel geregeld.
Alles duidelijk en snel geregeld.
Nu hopen dat ik m niet nodig heb :-)
De fietsverzekering was snel geregeld…
De fietsverzekering was snel geregeld en ik ontving de polis direct per e-mail.
Het enige dat ik niet begrijp, is waarom ik nog geen reactie heb gekregen op mijn e-mail van 24 juli jl.
Anders had ik er een ster bij gegeven 🤷🏼
Goede fietsverzekering
Zeer tevreden over deze verzekering.had vrijwel gelijk mijn polis binnen.ruim een week voor de eerste jaar premie werd afgehouden.ook prijstechnisch zeer correct
Administratiekosten, waarom?
Onze fietszeker hebben we via de fietsenmaker geboekt. Het enige wat daarna kwam was 13 euro administratiekosten. Wat ik vind, bij een fiets verzekering van 113 euro een hoop geld. Ik ben het er niet mee-eens dat er 13 euro kosten bij komen. Niemand heeft dit gemeld. Ik neem voor een mooie prijs de verzekering bij jullie af en moet dan niet administratiekosten betalen. Ik vind dit belachelijk.
Prima en duidelijk geregeld en goede…
Prima en duidelijk geregeld en goede uitleg van mijn fietsenwinkel de kromme spaak in Kapelle!
Was snel geregeld
Was snel geregeld.
Ik heb nog geen ervaring met het afhandelen schade e/of diefstal. Ik ga ervan dat het ook goed is, gezien de pos review
Verzekering overzetten.
Door een voortijdige fietswissel moest de vezekering worden overgezet op de nieuwe fiets. Dit werd vlot en volgens afspraak door Fietszeker geregeld.
Met dank aan Fietszeker.
Duidelijke uitleg over de verzekering
Duidelijke uitleg over de verzekering. Polis kwam snel binnen.
Erg duidelijk en snel geregeld en zeer…
Erg duidelijk en snel geregeld en zeer betaalbaar!
Prima op tijd de factuur.
The Trustpilot Experience