Fanny Fit Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een classic thong besteld. Bij ontvangst bleek dat een andere maat wenselijk is. Op de website schijn je een retour/ruil zending aan te kunnen maken. Hier heb je echter wel een ordernummer voor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alle strings zitten heerlijk hoog, laag, sport behalve degene met het kanten randje deze is snel uit model. Overige modellen zitten heerlijk, geen snijdende randen, blijven perfect zitten. Goede pasv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na jaren gedoe om goed zittend ondergoed te vinden kwam ik de video’s van Fanny Fit tegen. Meteen op de website gekeken en ik was meteen enthousiast! Heb er inmiddels een aantal en erg tevreden. Ik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Recent mijn eerste bestelling gedaan, een lace string en een brazilian. De brazilian zit echt perfect, hele fijne pasvorm en de stof voelt ook erg comfortabel. Vooral het kruisje dat volledig doorloop... See more

Company details

1. Underwear Store

Written by the company

Fanny Fit provides thongs with a wider gusset, a double layer of soft natural fabric to cover all sensitive parts and strategically placed seams to prevent your thong from shifting. Our thongs are designed with women's bodies in mind.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 92% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

68 reviews in the last 12 months

Write a review

Fijnste ever

Oprecht, de fijnste strings ever! Heb vanalles geprobeerd en sommige waren voor even okay, maar dit is gewoon perfect!!! 😍 dit wil iedereen dus Lets go international!

9 July 2025

Jeej! Wat leuk om te horen! Heel erg bedankt voor je lieve recensie <3

mooie producten & goede service

De strings zitten heerlijk en de service is ook nog eens super goed! Kortom, een echte aanrader!

12 June 2025

Reply from Fanny Fit

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!! Dankjewel voor je fijne recensie :)

Erg fijn

Ik heb net mijn pakketje binnen gekregen en het zit echt top! Er was was iets mis gegaan bij dhl waardoor ik eerst geen pakketje had gekregen maar ze hebben mij fijn geholpen!

7 June 2025

Reply from Fanny Fit

Wat superlief van je om een recensie te schrijven voor ons! We zijn blij dat we het goed hebben opgelost voor je :)

Hele fijne broekjes

Hele fijne strings! Na bevallingen droeg ik die niet meer graag. Nu 3x pwk krachttraining en had goede string nodig voor onder sportlegging en na twijfelen bij Fanny fit besteld! Geen spijt van! Echt de Sporty is fijn ! Schuift niet en door de dikkere ademende katoen voelende stof ook fijn als je gaat transpireren en kruipt niet tussen je billen of anderzijds. En de Lace is ook heerlijk en mooi voor gewoon dagelijks gebruik! Fijn doorgevoerd kruisje en geen naden!
Ik ben fan en na mijn 1e setje ga ik direct nog meer bestellen ! Daarnaast fijn en snel contact met de makers bij problemen en/of vragen! Echt jullie hebben een superfijn product gemaakt voor vrouwen! Ga zo door!!

2 June 2025

Reply from Fanny Fit

Mega bedankt voor je lieve recensie! Echt zo lief van je :) Dankjewel!!

Eindelijk de juiste fit!

Ik ben echt zo blij dat ik eindelijk strings heb gevonden die gewoon echt lekker zitten. Na mijn bevalling werd dit alleen maar van groter belang. De makers van Fannyfit hebben het helemaal begrepen. Ik heb al 3x besteld :) Echt een aanrader!

29 May 2025

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je recensie en je meerdere bestellingen bij ons! Wat mega leuk om te horen dat we je blij hebben kunnen maken met onze strings :)

Fijne zachte stof

Fijne zachte stof. Mooie pasvorm en snelle levering

28 May 2025

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je recensie! Mooi om te horen dat je tevreden bent :)

Fantastische kwaliteit en service

Ik was echt super benieuwd toen ik fannyfit voorbij zag komen want ik herkende elk ongemak wat beschreven werd. Ik twijfelde tussen maten en heb toen een dm gestuurd naar de insta, binnen een kwartiertje had ik al reactie! Nu heb ik het ondergoed binnen en ik kan alleen maar zeggen dat ik zo ongelofelijk blij ben! Het is ontzettend zacht, sexy, flatterend en het verschuift niet. Ik ga zeker weten nog een keer een bestelling doen! Echt dikke aanrader en dankjewel dames!!

3 May 2025

Reply from Fanny Fit

Hoi Emma! Wat een superlieve recensie van je! Dat vinden we echt ontzettend leuk om te horen :)

Heel blij mee

Over de kwaliteit kan ik niets anders dan lof praten. Het is zo super zacht, eindelijk geen irritatie meer en met paardrijden een verademing. Ik moest eerst even goed nadenken over de verhouding qua geld maar het is het waard. Hopelijk gaan ze lang mee! Ik bestel volgende maand weer een paar! 🥰🌱

22 April 2025

Reply from Fanny Fit

Heel erg bedankt voor je recensie! Dat vinden we echt heel erg leuk om te horen :) nog veel plezier ervan!

Fan van Fanny Fit!

Wat een top ondergoed is dit. Ik moest even over het idee van de prijs heenkomen, maar het is het dubbel en dwars waard! Zelfs zo dat ik 3x achter elkaar heb besteld en mijn hele ondergoed lade heb vervangen...

Mijn tip: Koop gelijk de hele winkel leeg! Scheelt weer moeite ;)

Ik ben het meest fan van de classic 2.0, maar de andere zijn ook super fijn. Het stofje is lekker zacht en het ondergoed blijft op zijn plek zitten. Ik wil niet meer anders!

27 March 2025

Reply from Fanny Fit

Hoi Wendy! Wat een superlieve recensie van je! Echt heel leuk dat je al 3x (!) bij ons hebt besteld! :)

Super zachte stof

Super zachte stof! Snijd niet. Zit erg hoog aan de voorkant maar dat kleed wel mooi af. Zeer tevreden. Oh ja en prijs, goedkoop is anders maar als je er lang mee doet en het zit fijn dan is het ook wel weer waard.
Wat betreft verpakking kan het wel wat milieu bewuster, zon grote verpakking voor die “ kleine “ vierkantjes zachte stof 🤣

12 February 2025

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je fijne recensie! Dat waarderen we echt enorm :)

Heerlijke stof!

Strings vandaag binnen gekregen. Wat een heerlijk stofje! Superzacht, dik, idd genoeg stof bij de fanny.... Dit is écht een verschil met wat ik tot nu toe in mn kast heb liggen. Niet goedkoop (vind ik), maar t geld meer dan waard! Top.

29 January 2025

Reply from Fanny Fit

Heel erg bedankt voor je review! Dat waarderen we echt!

Een absolute aanrader.

Wat een fantastische producten en fijne service 🙏
Mijn pakketje was dezelfde dag nog verzonden door Fanny Fit. Via Instagram fijn contact gehad over de maten, waar snel gereageerd werd.

Ik had de anti-cameltoe besteld, voor onder mijn strakke sportleggings. Zelfs tijdens de meest 'stretchy' stretchoefeningen bleef hij keurig op zijn plaats zitten en deed hij precies waar ik hem voor gekocht had 😊

Ook had ik the classic 2.0 besteld, die lekker comfortabel zit. (Zacht en een mooi breed kruis).
Ik ga direct nog een bestelling plaatsen; nog een anti-cameltoe voor tijdens het sporten en the lace, waar ik erg benieuwd naar ben.

Kortom; een aanrader!

17 January 2025

Reply from Fanny Fit

Heel erg bedankt voor je review! Dat waarderen we echt! En fijn dat ons nieuwste product The No-Cameltoe ook zo goed voor je werkt :)

Hele goede producten

Hele goede producten! Ik heb denk ik al meer dan 20 besteld, er blijven leuke nieuwe dingen uitkomen.
Als ik nu mijn oude h en m dingen aandoe is dat enkel omdat de f fits in de was zitten.
Enthousiast

7 January 2025

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je recensie! Leuk dat je er al zoveel hebt!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb even moeten wachten, maar

Ik heb even moeten wachten op mijn bestelling. Deze is waarschijnlijk onderweg naar het post nl sorteercentrum kwijt geraakt. Na 11 dagen een nieuw pakketje mogen ontvangen. Deze kwam de volgende dag meteen aan🙏🏻.

En Wauw! Wat zitten de strings fijn. Ik kon wegens mijn zwangerschappen geen strings meer dragen. Met deze strings voel je niet dat je een string aan hebt. Dankjewel!

4 January 2025

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je fijne review! Wij zijn blij dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen :)

Rated 5 out of 5 stars

Dit zijn de fijnste strings ever

Dit zijn de fijnste strings ever! 🤩 Ze zitten ontzettend fijn, fijne stof ook, mega tevreden over! 🙌🏻 En zit je tussen 2 maten in, neem de grotere! Verder super klantenservice. Ga zo door Fanny Fit! ❤️‍🔥

13 December 2024

Reply from Fanny Fit

Wat een fijne recensie! Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel!!

Rated 2 out of 5 stars

Echt weer zo’n typische insta trap

Echt weer zo’n typische insta trap. Kwalitatief helemaal niet beter dan een normale hema/h&m string. Merkte ook niks van de ‘extra stof’ in kruis. Overpriced.

2 December 2024

Hoi Maura,

Wat jammer om te horen dat we je niet blij hebben kunnen maken met ons product. Wij gebruiken Tencel/lyocell in onze producten dit is een natuurlijk materiaal met veel goede kwaliteiten. Het is zacht, gaat lang mee, goed voor de intieme hygiëne en het is een milieuvriendelijke stof. De extra stof zit hem in twee zaken: de hele voorkant is 2-laags gemaakt (dus de voering is doorgetrokken naar boven) en aan de voorkant hebben we de onderkant breder gemaakt zodat het meer van de vulva kan bedekken. Het kan zijn dat dit bij jou anders is gevallen of dat bovenstaande voor jou geen waarde heeft. Dan zijn wij gewoon geen match voor jou. We willen je graag bedanken dat je ons een kans hebt gegeven.

Groetjes,
Lois & Rosa

Heel fijne producten

Heel fijne producten, echt anders dan de 'gemiddelde string' die tot nu toe te krijgen was. Heb na ontvangst van het eerste pakket meteen nog een bestelling gedaan. Goede service, klantenservice reageert ook snel bij vragen!

5 December 2024

Reply from Fanny Fit

Heel erg bedankt voor je review! Dat waarderen we echt!

Beste string ooit

Ik heb gisteren de eerste 'classic 2.0' string per post ontvangen en zojuist heb ik er nog meer besteld. Dit is de string waar ik al jaren naar op zoek ben: elastisch, geen harde onflatterende band die in je heupen snijdt, hij is hoog en hij kleedt af. Ik vind ze best prijzig, maar dat is het qua draagcomfort dus echt waard.

28 November 2024

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je recensie! Heel fijn om te horen dat je onze producten zo comfortabel vindt :)

Hele fijne strings!

Hele fijne strings! Fijne zachte stof en goede pasvorm. Zeker een aanrader!

1 November 2024

Reply from Fanny Fit

Dankjewel voor je recensie! Heel leuk om te horen dat je er zo tevreden over bent :)

Rated 4 out of 5 stars

Wat een fijne string!

Wat een fijne string! Ik was er nooit zo van, ze zaten niet lekker. Maar soms is het toch mooier. Ik zag het artikel uit Linda meiden op Insta voorbij komen en ik dacht: Ik probeer het gewoon. En het is waar, ze zitten goed, fijne zachte stof. Kortom top!!

26 June 2024

Reply from Fanny Fit

Hoi Annemieke! Wat ontzettend leuk om te horen dat je blij bent met onze producten! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen een recensie over ons te schrijven :)

The Trustpilot Experience

Take a closer look