Ik heb een classic thong besteld. Bij ontvangst bleek dat een andere maat wenselijk is. Op de website schijn je een retour/ruil zending aan te kunnen maken. Hier heb je echter wel een ordernummer voor... See more
See what reviewers are saying
Alle strings zitten heerlijk hoog, laag, sport behalve degene met het kanten randje deze is snel uit model. Overige modellen zitten heerlijk, geen snijdende randen, blijven perfect zitten. Goede pasv... See more
Company replied
Na jaren gedoe om goed zittend ondergoed te vinden kwam ik de video’s van Fanny Fit tegen. Meteen op de website gekeken en ik was meteen enthousiast! Heb er inmiddels een aantal en erg tevreden. Ik... See more
Company replied
Recent mijn eerste bestelling gedaan, een lace string en een brazilian. De brazilian zit echt perfect, hele fijne pasvorm en de stof voelt ook erg comfortabel. Vooral het kruisje dat volledig doorloop... See more
Company details
Written by the company
Fanny Fit provides thongs with a wider gusset, a double layer of soft natural fabric to cover all sensitive parts and strategically placed seams to prevent your thong from shifting. Our thongs are designed with women's bodies in mind.
Contact info
3021HL, Rotterdam, Netherlands
- info@fannyfit.com
- fannyfit.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 92% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super fijne strings
Super fijne strings. De high-waist is mijn (nieuwe) favoriet! Nooit meer anders

Ontzettend fijne strings
Ontzettend fijne strings, de enige die ik nog draag. Met name de high waist!

Reply from Fanny Fit
Yes!!! De derde bestelling is binnen.
Yes!!!
Inmiddels is mijn derde bestelling binnen.
De high classic is mijn favoriet.
Zit altijd goed, ook tijdens het sporten.
Heel leuk dat we verschillende kleuren zijn en je daarmee kan afwisselen.
Ik had nog een paar oudere bewaard, maar nu heb ik alles kunnen vervangen.
Want het zit echt niet lekker meer, nu ik Fanny fit gewend ben.
Niet twijfelen, maar doen!

no cameltoe
Na lang twijfelen de no cameltoe besteld.
De string is voor mij te breed waardoor hij omkrult in de lies. Helaas kan iedereen zien wat voor string je draagt onder je sportlegging ivm de dikke zichtbare naad.
Zonde van mijn 30 euro.

Heerlijk zachte stof
Heerlijk zachte stof. Heb er 2 in high waist besteld en het is gewoon jammer als ze in de was zitten. Mijn man vindt ze ook ‘sexy’ genoeg.

Reply from Fanny Fit
Super tevreden 👌 kwaliteit is goed
Super tevreden 👌 kwaliteit is goed, levertijd is goed en stofje is super fijn! Ik heb de classic (super comfortabel) en de lace (ook fijn en ziet er mooi uit). Jarenlang geen strings gedragen maar nu draag ik niet anders meer!👏👏

Waar voor je geld .
Ik heb er eerst 1 besteld . De sporty . Dit beviel zo goed dat ik de lace en nog drie andere besteld heb.
Ze zitten heerlijk, schuren niet, verschuiven niet. Zachte stofjes.
Kortom een aanrader. Ze zijn niet goedkoop maar zeker waar voor je geld .

Matige kwaliteit
Ik heb een tijdje geleden de Lace besteld. Maat groter dan mijn gebruikelijke maat. De stof is heerlijk zacht maar de slip zit verder helemaal niet goed. Het kanten randje krult op, dit lijkt niet mooi en zit niet lekker. Vind de slip ook erg klein vallen. Voor de prijs vind ik de kwaliteit erg matig.

De classic 5*, de lace 2*
Mijn eerste bestelling was top, fijne strings en goede kwaliteit. Dit waren de classic.
Daarna nog een bestelling gedaan en deze x met de lace erbij, het oog wil ook wat. Deze kwaliteit vind ik echter zeer matig. Het lace randje was vanaf het begin niet mooi gestikt, hier al meteen contact over gehad, maar ik moest het maar even aankijken. Ik heb ze nu 4 maanden en je ziet de elastiekdraadjes knappen, dit terwijl ik deezelfde maat had als van de classic.
Dus tja, de classic zou 5 sterren krijgen, maar de lace 2. Deze gaan niet zo lang mee als de classic.

Fijne strings, goede service
Supergoede klantenservice! Snelle en vriendelijke reacties. Ik heb the sporty en the lace besteld. Allebei top! Ik hoop dat er binnenkort meer kleuren komen en dat the sporty er ook in andere kleuren komt met een zwarte band ipv een witte, dan bestel ik er nog meer!

Reply from Fanny Fit
Echt de allerbeste onderbroeken die ik…
Echt de allerbeste onderbroeken die ik ooit heb gehad.
Goede, snelle en vriendelijke klantenservice ook (als je bv twijfelt over de maat).

Reply from Fanny Fit
Het is precies zoals beschreven
Het is precies zoals beschreven. Echt waar wat een heerlijk ondergoed.

Reply from Fanny Fit
Ik was skeptisch, nu niet meer
Na het zien van de advertenties was ik skeptisch, wel erg duur voor een string.. dus niet besteld. Een vriendin was wel gezwicht voor de advertentie en zei me, ja ze zijn echt echt fijn, ik snap je twijfel door de prijs, maar je moet het zeker proberen!
En toen heb ik toch besteld; 2 classic, 1 lace en 1 high waist(XXL). Nu ben ik fan!, zo fijn zitten ze en zo zacht, welke mijn favo is weet ik nog niet, de classic en high waist staan samen bovenaan. Ik voel me er ook sexy in omdat het mijn curves mooi benadrukt, eindelijk!
En eerlijk, goedkoop zijn de nogsteeds niet, maar met de 20% korting zou ik zeker nog een derde keer bestellen, de tweede keer bestellen heb ik vandaag al gedaan, vandaar!

Reply from Fanny Fit
Eindelijk een string gevonden die…
Eindelijk een string gevonden die lekker zit op mijn stevige billen. De communicatie verloopt verder soepel.

Reply from Fanny Fit
Aardige basic maar prijs-kwaliteit niet…
Aardige basic maar prijs-kwaliteit niet in verhouding. Ik zou deze verwachten bij de Hema voor 8,- ofzo. 20 euro is veel te veel.

Reply from Fanny Fit
Er zijn betere opties voor dit geld
Ik ben al jaren verknocht aan de naadloze strings van Chantelle. Ik had weer wat nieuwe nodig en besloot eens wat anders te proberen. Had ik dat maar niet gedaan. Ik vind het idee van meer dekking aan de onderkant top, maar in werkelijkheid is het een gigantisch stuk stof, met hele dikke stiknaden. Dit gaat ontzettend schuren in de liezen en tussen je billen. Hierdoor draag ik de strings eigenlijk nooit. Erg jammer voor de prijs die ze kosten.

Hele fijne strings
Hele fijne strings. Ik ben zelf wat voller en ook dan zitten de strings heel erg fijn. Een aanrader!

Lace, sporty en classic
Ik heb de lace, classic en sporty gekocht. De strings doen wat wordt beloofd: blijven onderin goed op zijn plaats zitten, geen getrek of geschuif meer. Fijne zachte stof. Normaal gesproken is een XL voor mij ruim voldoende. Niet in het geval van de Sporty, de band maakt dat de string wat strak zit waardoor deze tekent onder een sportlegging en hij valt wat laag. Bij de Lace krult het kant op de heupen, dat is jammer. Classic zit prima

Niet voor mij..
Wat trekt dit ondergoed, stof en haartjes aan zeg! Als het er ondergoed in je prut zit.. dan is het wel stof en haartjes.
Persoonlijk had ik meer van dit ondergoed verwacht voor deze prijzen. Kruipt nog steeds overal waar het niet zou moeten gaan. Ik dacht ik neem de grootste maat( 1 maat groter dan mijn eigen maat) dan kan het niet mis gaan. Helaas, ik zal niet opnieuw bestellen.

Reply from Fanny Fit
Zoveel beter dan ik had durven hopen!
Wauw! Ik heb echt lang getwijfeld want dit klonk toch een beetje te mooi om waar te zijn. Maar uiteindelijk toch besteld want wilde het wel erg graag proberen. En zodra ik ze aan had; GE WEL DIG! Ik droeg eigenlijk al jaren geen strings meer omdat ik er echt gek van werd dat ze eigenlijk nooit goed bleven zitten. En deze strings zitten als gegoten. Je voelt niet eens dat je ze aan hebt en dat is echt wat ik graag wilde. En ook als je ongesteld bent zijn deze strings super fijn!!
Prachtige kleuren, super zachte stof en echt een mooi design! Voor iedereen die nog twijfeld, gewoon doen! Hier krijg je geen spijt van! (Ik heb de sporty gekozen omdat ik een bredere band fijn vind.)

The Trustpilot Experience