Energisalg Reviews 79

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kommunikation med Steen, der hurtigt udfærdigede et skriftligt tilbud på et nyt Valliant fyr. Efter et par afklarende spørgsmål, var jeg klar til at bestille og i løbet af gangske få d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har lige i går fået leveret og installeret nyt Vaillant kondenserende gasfyr til erstatning for 22 år gammelt fyr. Steen og Holger mødte præcis på den aftalte dato, og der var tempo på lige fra star... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tilslutter mig de andre kunders positive anmeldelser. Hurtigt tilbud med alternative features. Nyt tilbud straks eget valg. Accept af pris og lovet installation inden for 10 dage (vi havde intet akut... See more

Company details

1. Gas Company

Information provided by various external sources

Energisalgs mission er at levere de bedste tilbud på naturgasfyr og give kompetent rådgivning samt support, så du er sikret et godt køb, der passer til din bolig og forbrugsbehov.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Service i top

Kan varmt anbefale energisalg.dk.
Steen sendte et tilbud mandag, og onsdag stod Torben fra provent her til aftalt tid, og lidt efter kom Nicklas. Der er knoklet på med højt humør og god service. Og nu har vi et nyt flot fyr og uden en finger at sætte på noget.

5 February 2020

Kære Rie.

Mange tak for de flotte ord og din fine anmeldelse herinde. Den sætte vi utrolig stor pris på.

Dine søde ord angående vores teknikkere bliver hermed givet videre.

Louise
Energisalg.dk

Rated 5 out of 5 stars

Har lige i går fået leveret og…

Steen og Holger mødte præcis på den aftalte dato, og der var tempo på lige fra start. Hen på eftermiddagen var installationen færdig og prøvekørt. alt fungerede perfekt.
Til den billige pris og med den service kan jeg kun anbefale andre til at handle med Energisalg

28 January 2020

Kære John.

Sådanne anmeldelser gør os bare så glade og stolte.
Vi sætter virkelig pris på respons efter en sag er "lukket" og mange tak fordi du gav dig tid til sådan en sød hilsen :)

Jeg skal nok fortælle Holger og Steen om din anmeldelse.

Nyt gasfyr, så vælg Energisalg

Hurtig, effektiv og super service er hvad man får når man anvender Energisalg til at udskifte ens gasfyr. Fra bestilling til færdig installation gik 10 dage. Dejligt at der stadig findes seriøse VVS firmaer. En stor tak til Energisalg

Mvh Mogens

22 December 2019

Kære Mogens.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores effektive service.

Rated 5 out of 5 stars

Har fået leveret og opsat nyt gasfyr og…

Har fået leveret og opsat nyt gasfyr og kedel jeg må sige fra bestilling til levering 100%tilfrefshed alt gik som smurt men desværre skal vi jo ikke bruge nyt fyr foreløbig men kan stærkt anbefale energisalg til andre tak

15 December 2019

Kære Finn.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Fik udskiftet gammelt Vaillant fyr med…

Fik udskiftet gammelt Vaillant fyr med et nyt kondenserende. Fin pris og hurtig behandling af sagen. Montøren kom dagen efter min accept af tilbudet. Kan kun varmt anbefale Energisalg.

13 November 2019

Hej Carl

Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for :-)

Rated 5 out of 5 stars

God pris og effektiv arbejdskraft

God og hurtig service.
Effektiv medarbejder (og chef) 😉
Fin gennemgang af fyret efter opsættelse. Tilfredsstillende pris og ikke skjulte omkostninger som vi var spændte på, da I lå en del lavere end de lokale firmaer i Sønderborg kommune.

Vi er ovenud tilfredse og det kører bare!

2 October 2019

Hej Nanna

Hvor er vi glade for at læse din anmeldelse :-) dejligt du havde en god oplevelse ved at benytte os!

Rated 5 out of 5 stars

Meget professionelt Rigtig god…

Meget professionelt Rigtig god oplevelse - alt foregår som aftalt! Steen besvarer tålmodigt alle spørgsmål og bekymringer

2 October 2019

Reply from Energisalg

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse af os :-)

Top anbefaling

Kun roser herfra, professionel håndtering fra start til slut.

2 September 2019

Reply from Energisalg

Tusind tak for den gode anbefaling :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super dygtige montører og dejlig…

Super dygtige montører og dejlig service hos Steen. Kan absolut anbefales med 5 store stjerner.

28 July 2019

Hej Kurt

Tusind tak for anmeldelsen. Skønt at læse du er glad og tilfreds med vore medarbejdere og servicen du har fået.

Rated 5 out of 5 stars

Fik udskiftet gammelt Vaillant fyr med…

Fik udskiftet gammelt Vaillant fyr med et nyt kondenserende. Trods den meget lave pris var der ingen skjulte ekstraomkostningerne. Forløbet gik over alt forventning og jeg ville ikke tøve et sekund med at bruge Energisalg igen.

26 July 2019

Hej Jakob.

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for du var tilfreds med vores service og pris.

Super service

Kontaktede Energisalg da mit ældre Vaillant fyr gik i stykker. Talte med Steen om onsdagen og om lørdagen blev fyret installeret. Holger ankom til tiden og selvom jeg var væk resten af dagen under installationen var alt perfekt og kørende da jeg kom hjem.
Super kundepleje hele vejen rundt og alt blev udført til aftalt pris. Kan varmt anbefale Energisalg.

4 July 2019

Hej Nick

Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Ikke mindst fordi, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med vores service.

God oplevelse...

Har netop fået skiftet mit naturgasfyr med et nyt fyr leveret og monteret af Energisalg. Det har været en helt igennem god oplevelse. Var egentlig spændt på det for prisen var væsentlig under de priser jeg fik fra andre leverandører. Men jeg må sige at jeg har ikke andet end godt at sige. Hurtig respons på min forespørgsel. Jeg fik den rådgivning jeg havde brug for. På dagen dukkede folkene op som aftalt. Fyret blev monteret hurtigt og effektivt, pænt og ordentligt arbejde med test til sidst. Jeg har intet at udsætte på det. Fik desuden en hurtig instruktion og svar på lidt spørgsmål. Alt var som aftalt inkl selvfølgelig prisen. God oplevelse...

20 June 2019

Hej Pia

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er godt tilfreds med både udført arbejde, service og pris. Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Vi vil selvfølgelig bringe det videre til vores gasmontører.

En rigtig god oplevelse!

Jeg fik i går udskiftet mit gamle gasfyr til et nyt. Det var helt igennem en god oplevelse. De kom til den aftalte tid, og montøren Holger udførte et meget flot arbejde. Tak for det! Jeg havde fået et skriftligt tilbud fra firmaets chef - Steen, og jeg har i dag modtaget fakturaen, hvoraf det fremgår, at den endelige pris er lig med tilbuddet. Ingen ekstraudgifter. Prisen er den bedste, jeg har kunnet finde på nettet. Som sagt – en helt igennem god oplevelse, og jeg kan kun anbefale firmaet Energisalg. Erik Garborg.

5 June 2019

Hej Erik.

Vi er meget glade for at høre, at du er yderst tilfreds med din oplevelse hos os. Vi går højt op i gennemsigtige priser og veludført arbejde, så det er dejligt at høre det skinner igennem hos kunderne. Rosen vil vi selvfølgelig også viderebringe til vores montør Holger.

Steen Gammelgaard,

Rated 5 out of 5 stars

Har haft besøg af Energisalg Rødovre…

Har haft besøg af Energisalg Rødovre for udskiftning af gaskedel.
Alt udført til UG. Kom som aftalt, super oprydning og alt fungerer som det skal.
Godt gjort

13 March 2019

Hej Flemming.

Vi beklager det lidt sene svar her på Truspilot, men du skal selvfølgelig ikke snydes for et stort tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre du var tilfreds med vores arbejde.

Steen Gammelgaard,

Rated 5 out of 5 stars

alletiders service og dygtige…

alletiders service og dygtige håndværker til at montere gas fyr.jeg fik et nyt bosch fyr og det hele kørte bare tider overholdt.kan varmt andbefales...tak for hjælpen.

4 April 2018

Sådan skal det gøres

Fik et godt tilbud slog til ugen efter blev mit nye Vaillant fyr sat op og det kører godt det gamle blev fjernet og de ryddede op sådan skal det gøres
er meget tilfreds med forløbet Finn

20 October 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look