Energisalg Reviews 79

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kontaktede Energisalg da mit ældre Vaillant fyr gik i stykker. Talte med Steen om onsdagen og om lørdagen blev fyret installeret. Holger ankom til tiden og selvom jeg var væk resten af dagen under in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kommunikation med Steen, der hurtigt udfærdigede et skriftligt tilbud på et nyt Valliant fyr. Efter et par afklarende spørgsmål, var jeg klar til at bestille og i løbet af gangske få d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har lige i går fået leveret og installeret nyt Vaillant kondenserende gasfyr til erstatning for 22 år gammelt fyr. Steen og Holger mødte præcis på den aftalte dato, og der var tempo på lige fra star... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tilslutter mig de andre kunders positive anmeldelser. Hurtigt tilbud med alternative features. Nyt tilbud straks eget valg. Accept af pris og lovet installation inden for 10 dage (vi havde intet akut... See more

1. Gas Company

Information provided by various external sources

Energisalgs mission er at levere de bedste tilbud på naturgasfyr og give kompetent rådgivning samt support, så du er sikret et godt køb, der passer til din bolig og forbrugsbehov.

4.8

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 1 out of 5 stars

købt en Vaillant ecoTEC pro VC 236/5-3…

købt en Vaillant ecoTEC pro VC 236/5-3 fra dem 12 Jan 2021. Ny gasfyr har rigtigt høje gasforbrug, 18m3/dag i forhold til 5.5m3/dag af en Vaillant 15 år gammel VRC 410 jeg har haft i forvejen. De har bestilt en vaillant tekniker på besøg, og der er ikke blev fundet problem med gasfyr. Siger de så at der er problem med mit hus og sender mig en ekstra faktura af vaillant besøg på ca. 1100kr og hængte min telefon.
hold jer lang fra Vaillant ecoTEC pro VC 236/5-3, og 4-års garanti og service fra energisalg.dk er en joke.

9 February 2021

Hej Shen

Det er korrekt, at du fik opsat et nyt Vaillant gasfyr i januar og allerede dagen efter klagede over for højt gasforbrug. Vi gjorde dig venligst opmærksomme på, at du burde se tiden an en uges tid, da gasfyret helt naturligt ville bruge lidt ekstra gas i starten, når det skulle varme et koldt hus op fra bunden af. Efter mange lange samtaler gik vi dog med til at sende Vaillant hjem til dig for at tjekke gasfyret og installationen - selvom Vaillant ud fra vores korrespondancer heller ikke så grund til dette.

Vaillant finder ingen fejl eller utætheder på hverken gasfyret, installationen eller måleren, hvorfor Vaillant sender en faktura til os på dette besøg, som vi så sender videre til dig. Det var aftalt på forhånd med dig, at du ville blive faktureret dette besøg såfremt der ikke blev fundet fejl. Vi er derfor meget uforstående over for, at du pludselig trækker i land og ikke vil betale faktura.

Udskiftning af gasfyr

Hurtigt og effektivt til aftalt pris. Hurtigt svar på mine spørgsmål inden bestilling. Udskiftning på en halv dag. Anbefaler gerne Energisalg.

19 December 2020

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, levering og montering. Det varmer :-)

Rigtig god jul,

EnergiSalg ApS

Rated 5 out of 5 stars

EnergiSalg holder hvad de lover.

EnergiSalg har leveret et nyt gasfyr til os. Vi er meget tilfredse med både pris og håndtering af vores ordre. Montøren, som installerede fyret, var kompetent, effektiv og venlig, så vi kan kun være yderst tilfredse med hele forløbet.

11 November 2020

Hej Sypigen

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at læse at du har været tilfreds med vores service og jeres nye gasfyr.

Vi kontakter jer igen om to år, når det er tid til gasfyrets første service.

God vejledning inden montering

God vejledning inden montering, hurtigt og professionelt udført arbejde til aftalt tid med tilfredsstillende resultat. De vaarmeste anbefalinger herfra!

10 November 2020

Hej Michael

Hvor er det dejligt at læse. Mange tak for din anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på :-)

Vi kontakter dig igen om to år, når det er tid til gasfyrets første service.

Rated 5 out of 5 stars

Absolut en anbefaling værd!

Vores gasfyr gik i stykker, og vi gik på jagt efter en pålidelig og professionel leverandør til køb og installation af et nyt. Vi fandt Energisalg.dk blandt mange andre lokale - og vi fik et tilbud, som var op til 10.000 billigere. Da vores fyr var i stykker var der hundekoldt i huset - og selv om vi havde fået en tid 14 dage frem, fandt firmet en ledig tid inden for en uge og installerede på en lørdag.
Installatørerne var grundige og meget dygtige og der var ikke en finger at sætte på deres arbejde!

20 October 2020

Hej René

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at i har været tilfreds med vores arbejde og at vi kunne hjælpe :-)

Vi vil kontakte jer om to år, når det er tid til, at jeres gasfyr skal have sit første serviceeftersyn.

EnergiSalg ApS

Rated 5 out of 5 stars

Alt forløb hurtig og nemt til aftalt…

Alt forløb hurtig og nemt til aftalt tid og pris.

16 September 2020

Hej

Mange tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået monteret et nyt gasfyr…

Vi har lige fået monteret et nyt gasfyr fra Energisalg. Levering til tiden, god pris, super service, kompetent og serviceminded montør. Anbefaler gerne Energisalg

2 September 2020

Hej Rene

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er glad og tilfreds med vores service. Det sætter vi stor pris på!

Udskiftning af gasfyr

Hurtigt og effektivt. Hurtigt svar på mine spørgsmål inden bestilling. Installation blev foretaget på én dag (nedtagning af gammelt fyr - opsætning af nyt). Det var på alle punkter en god oplevelse - og prisen var helt OK

19 August 2020

Hej Stig

Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse. Dejligt at læse, at du har været tilfreds med vores service og er glad for dit gasfyr.

God sommer.

EnergiSalg

meget professionnelt

Vi har i dag, efter tilbud og behagelig samtale med Steen Gammelgaard, som min mand betegner som et af de mest ærlige mennesker han har gjort forretninger med, fået installeret nyt gasfyr.
Det var to meget professionelle montører som virkede meget effektive, hvilket også viste sig at de var :)
Det er meget flot arbejde de har leveret og det hele virker efter hensigten :) herfra stor anbefaling til firmaet.

6 August 2020

Hej Dorte

Mange tak for den fine anbefaling. Vi er utrolig glade for at læse, at i har været tilfreds med vores service og vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til vores montører :-)

God sommer.

EnergiSalg

Fin installation af gasfyr

Vi har fret installeret et nyt gasfyr. Prisen var OK og montørerne var top profesionelle. Fint arbejde.

24 July 2020

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse, dejligt at læse.

Tilbudsarbejde udskiftning gasfyr.

Tilbudsarbejde med udskiftning af gasfyr til den bedste pris af fire tilbud. Godt arbejde til aftalt tid og pris. God og ryddelig udførelse. Høflige håndværkere. Kan varmt anbefales.

23 July 2020

Hej Eden

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse og høre, at du er glad for vores service og dit nye gasfyr.

Vi kontakter dig igen om to år, når det er tid til gasfyrets første service.

Rated 4 out of 5 stars

Installation af gasfyr

Installation af gasfyr. Jeg fik hurtigt et nyt gasfyr, lidt for hurtigt, da jeg ikke var bekendt med, at fyret ikke måtte installeres før der var søgt tilskud. Så derfor blev prisen noget dyrere end nødvendigt.
Der var et irritationsproblem ved installation. Men hurtig opsætning og levering.og købspris overholdt, men jeg ville gerne have vidst, at jeg snød mig selv for tilskud. Derfor kun 4 stjerner. Marian Larsen, 8990 Fårup

20 June 2020

Hej Marian

Tak for din anmeldelse. Dejlig du synes godt om vores hurtige opsætning og levering.
Mht. energitilskud har vi haft stående på bl.a. hjemmesiden, at det er vigtigt at søge tilskuddet inden installering, men vi beklager, at vi ikke har haft tydeliggjort dette endnu mere.

Vi vil kontakte dig om to år, når det er tid til, at dit gasfyr skal have sit første serviceeftersyn.

Installation af nyt gasfyr

Fantastisk service, god pris, hurtig udrykning, flink og kompetent installatør!!!

12 June 2020

Hej Heidi

Mange tak for din anmeldelse. Rigtig dejligt at høre du er tilfreds med os på alle parametre :-)
Vi kontakter dig om 2 år, når det er tid til gasfyret skal have sit første serviceeftersyn.

Rated 5 out of 5 stars

Ny gasfyr leveret/installeret til den…

Ny gasfyr leveret/installeret til den aftalte pris.
Så det jo bare endnu et plus, at han var den med det bedste og billigste tilbud, og det kan man jo godt lide 😁

3 June 2020

Hej Allan

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre du er tilfreds med dit køb hos os :-)
Vi kontakter dig om 2 år, når det er tid til, at gasfyret skal have sit første serviceeftersyn.

Rated 4 out of 5 stars

Så fik jeg også et fyr fra Energisalg

Så fik jeg også et fyr fra Energisalg. I starten havde jeg nogle problemer med det nye fyr. Der gik noget tid, men så blev Jan sat på sagen og fik løst problemet. Nu kører mit nye gasfyr super godt, og jeg er meget tilfreds med fyret. Jeg har også sparet mange tusinde ved at handle der. Når jeg giver 4 stjerner og ikke 5, er det fordi at montøren i starten ikke formåede at løse opstarts problemer, og jeg selv måtte bruge meget tid og kræfter på at fejlfinde. Der burde man nok lidt hurtigere have haft sat Jan på. Hilsen en meget tilfreds kunde.

19 May 2020

Hej Steven

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at opgaven blev løst tilfredsstillende trods lidt startvanskeligheder.

Kan klart anbefales

Efter et par afklarende spørgsmål, var jeg klar til at bestille og i løbet af gangske få dage hang der et spritnyt fyr i mit bryggers.
Behagelige montører og et par småproblemer med både en ventil samt en termomotor (som jeg havde liggende klar i forvejen) blev fikset uden yderligere beregning.
3 timer og 40 minutter varede udskiftningen. Fyrets indkøbspris taget i betragtning, så var aftalte pris, inkl. montering, ganske fair.
Kan klart anbefale, at du kontakter Energisalg.dk hvis du skal have nyt fyr.

4 April 2020

Hej Palle

Det er rigtig dejligt at læse, du er glad og tilfreds med vores service. Det betyder meget for os, og tak fordi du tog dig tid til at skrive din anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem perfekt oplevelse

En helt igennem perfekt oplevelse.
Nemt - blot at kunne fremsende billeder af eksisterende gasfyr + installation + skorsten, og derfra tog Steen Gammelgaard over med hurtig og prof rådgivning ifht. det nye gasfyr, og fandt en åbning dagen efter for at vi kunne få det udskiftet, da det gamle var gået i produktionsstop. Alt kørte snorlige, og vi har følt at vi har sparet næsten 20.000,- ifht. tilbuddet fra vores eksisterende VVS firma som vi tidligere havde serviceaftale med. Tog vi udgangspunkt i tilbuddet af samme model Vaillant landede besparelsen på ca. 11.000,- Og der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst her. Så varmeste anbefalinger skal lyde herfra. Det skal også siges at vi selv var blevet anbefalet Energisalg fra vores venindes far.

3 April 2020

Hej Henrik

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive din anbefaling. Vi er rigtig glade for at læse, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os, at vi har kunnet gøre vores kunder glade.

Perfekt oplevelse

Vi valgte Energisalg bl.a. på grund af de mange fine anmeldelser fra andre kunder, og vi er ikke blevet skuffet - tværtimod.
Hvis det var muligt at give flere stjerner end 5 ville jeg ikke tøve med at gøre det. Det har fra start til slut været en utroligt positiv oplevelse. Vores nye fyr blev installeret den 2. marts 2020 og fungerer perfekt. Professionelle og venlige håndværkere der ryddede så pænt op at man ikke kunne se at de havde været her (bortset fra at der var et nyt fyr og varmvandsbeholder i kælderen). De var her fra kl. 7 til kl. 14. Inden de gik fik jeg en grundig instruktion i funktionen. Det kunne ikke gøres bedre.

4 March 2020

Hej John

Tusind tak, vi er meget glade for at høre, du er tilfreds med vores service, levering og montering.
Vi sørger for at give rosen videre til vores serviceteknikere.

Anbefales bestemt!

Hurtigt tilbud og hurtig levering, samt montering til konkurrencedygtig pris.
ALLE aftaler blev overholdt 100 %

20 February 2020

Kære PG

Mange tak for din anbefaling, vi er glade for at høre du er tilfreds med vores arbejde og service.

Take a closer look