Jeg kan SLET ikke anbefale…
Jeg kan SLET ikke anbefale egami sushi Holstebro, stedet er slet ikke rart at være og ejeren giver mig ikke den rigtige løn eller de rigtige timer.
Virkelig lang ventetid og man fik ikke altid det rigtige mad leveret og oveni det blev der ikke oplyst inden man bestilte at de kun tog imod dankort og kontanter
Vil ikke anbefale dette stedet.
Sushien var ikke god, vi venter i lang tid på maten og fikk ikke engang det vi bestilte. I tillegg måtte vi betalte for det vi ikke fikk. Ingen god opplevelse!
Nu når jeg læser andre anmeldelser bliver jeg irriteret på mig selv over hvorfor jeg ikke havde læst dem, før jeg besluttede mig for at spise der. Vi fik bestilt mad som vi aldrig fik. Vi spurgt til det ene menu fik vi at vide vi skulle bestille igen fordi de ikke havde fået vores bestilling alligevel, det sker altså 1 time efter vores bestilling og vi har her allerede fået vide at det er på vej. Da vi skal videre afbestiller vores veninde hendes ordre. Men vi bliver mødt på en virkelig respektløs måde af ejeren. Hun mener at vores veninde har spist med og derfor skal hun betale, vi forklare pænt at vores veninde ikke har fået hendes mad men smagt en enkelt sushi fra vores mens hun ventede, men vi bliver truet med politi og alt muligt. Min veninde vælger at betale så vi kan komme videre men vores aften bliver ødelagt. Virkelig en grim og dårlig oplevelse, aldrig mere egami!
Min oplevelse på denne sushi restaurant var en skuffelse fra start til slut. Ikke alene blev min venindes mad aldrig leveret, men personalet var uinteresseret og uhjælpsomt med at løse problemet. Efter gentagne forsøg på at kontakte dem for at rette op på fejlen, blev vi mødt med ligegyldighed og manglende ansvar. Bortset fra en sød ungarbejdere som gjorde sit bedste. At insistere på betaling for en bestilling, der aldrig blev fuldført, er intet mindre end uacceptabelt og uprofessionelt. Ejeren var uhøflig og respektløs. Det er desværre en oplevelse, jeg ikke kan anbefale til nogen, og jeg vil overveje at informere andre om at undgå denne restaurant for at undgå lignende.
Måtte efterlyse vores bestilling, da der ikke kom noget mad til os. Undskyldningen var, at de havde travlt. Den ene serveringsrobot optog nærmest en personale hele tiden. Den gik i stå, og gik til forkerte bord.
Det viste sig, st vores bestilling ikke var gået igennem. Vores bestillinstablet var ikke logget på. Da det blev rettet, så ventede vi yderlig en halv time på mad. Vi skyndte os at bestille igen, så vi kunne nå at få lidt mere mad inden vi skulle gå. Havde billetter til teater.
Ikke nogen god oplevelse; men jeg har alligevel givet to stjerne, for maden smagte godt, da den først kom.
Oplevelsen starter med at vi booker online og gør klar og sætter ud i bilen 20 min efter får jeg en mail at de ikke hr ledige pladser i det tidsrum. Jeg ringer ind, hvor en venlig dame alligevel finder plads til 2 til det tidspunkt vi havde bestilt online.
Ved ankomst bliver vi placeret ved et bord uden yderligere forklaring af brugen af iPad hvor man bestiller mad eller forklaring af robotter der køre med ens mad. Efter at have sidet noget tid rejser jeg mig for at spørger efter hjælp. Maden var meget godt boret, lokalet, stemning og belysning var helt i top. Da vi vil betale tog de ikke imod Visa eller mobil pay. Vi betalte med kontant med held havde vi direkte beløb da de ikke kunne give tilbage. Dejligt sted men ikke et sted vi ville komme tilbage grundet udfordringer i service.
Fint udvalg - Hurtig betjening.
Sjov gimmick med serveringsrobot.
Eneste minus for os var, at man kun kunne betale med Visa Dankort, hverken andre betalingskort eller Mobilepay, hvilket satte os i en lidt træls situation.
Men ellers en fin oplevelse.
Venter først 30 minutter på drikkevarer. Venter 1 time på forårsruller.
Deres undskyldning er at de har travlt, men hvis man virkelig har så travlt, hvorfor så godkende flere kunder.
Det ene bord har stået fyldt med opvask i over 1 time og det eneste de har fjernet, er en kande.
Var på egami sushi I Holstebro.
Det var da alligevel det mest smagsløse sushi, jeg længe har smagt.
På ingen måde pengene værd 🤮
Stod det til mig, skulle de ingen stjerner have. Men man er åbenbart nød til at give 1, før man kan anmelde.