easysit.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Company replied

Company replied

Company details

1. Furniture Store
  2. Furniture Manufacturer
  3. Sofa Store

Written by the company

Of het nu gaat om lekker zitten, comfortabel zitten, relaxen, ontspannen of loungen; Easysit biedt de juiste stoelen en banken om dagelijks te kunnen genieten van momenten van ontspanning. Dat is niet alleen fijn, maar tevens bevorderlijk voor je gezondheid. Het woord zegt het al. Kies je voor een stoel of bank van Easysit dan zit je goed. Dan hebben we het niet over een gewone stoel of bank, maar een meubel dat voldoet aan alle mogelijke ergonomische eisen. Daarnaast zijn de meubels fraai vormgegeven en bieden ze een optimaal comfort. Wat Easysit echt anders maakt dan haar concurrenten is de persoonlijke aandacht. Doordat we een klein familiebedrijf zijn, kunnen we snel schakelen en ben je bij ons geen nummer. Wil of ben je niet in staat te wachten op de soms lange levertijden, dan denken wij graag met je mee. Zo hebben we een enorm grote voorraad aan sta-op stoelen, relaxstoelen en relaxbanken. Deze kunnen we vaak dezelfde dag nog leveren en uiteraard nemen we, desgewenst, je oude meubel mee. Graag tot ziens in één van onze vestigingen in Burgum, Hilversum of Wezep. Of breng een bezoek aan onze website (easysit.nl).

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed en vakkundig geholpen.

Onlangs ben ik samen met mijn ouders bij EasySit te Wezep geweest om relaxfauteuils en een bank uit te zoeken. We zijn ontzettend goed en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht, alle tijd voor ons genomen. Een fijne en klantvriendelijke verkoper. Zeker een aanrader!

15 September 2026

Hartelijk dank voor uw review.
Ook dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

Rated 1 out of 5 stars

Een leren relaxet stoel die na een paar…

Een leren relaxet stoel die na een paar jaar compleet zijn kleur verliest. Een kleurende onderhoudscrème trekt niet in, maar veeg je eraf. Dit is geen kenmerk van leer! Er bestaat geen garantie op de kleur. Slechte service!

9 September 2026

Reply from easysit.nl

Geachte heer Pol, wij hebben geen klachtmelding van u ontvangen. Als u ons mailt naar klantenservice@easysit.nl met uw ordernummer gaan wij graag met u in gesprek.

Voortreffelijke service

Verkoper neemt alle tijd, denkt goed mee, voortreffelijke service. Heel snelle levering uit voorraad en groot assortiment om uit te kiezen en te proberen. Gratis parkeren voor de deur is ook fijn voor oudere mensen. Ik beveel deze zaak van harte aan. Ook fijn dat ik oude bank tegen korting in kan ruilen. Daarmaa word ik echt ontzorgd.

4 September 2026

Reply from easysit.nl

Dank voor uw mooie beoordeling en dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

Goede professionele service

Goed en uitgebreid geholpen bij het uitkiezen van een stoel. Rustige aanpak, geen verkoop praatjes. Kon ook stof staaltjes meenemen om thuis te bekijken

29 August 2026

Reply from easysit.nl

Dank voor uw mooie review.

Klantvriendelijk super

Meteen bij binnenkomst goed gevoel.
Meteen te woord gestaan en daarna de vrijheid rustig rond te kijken.
Daarna door verkoper super geholpen.

27 August 2026

Reply from easysit.nl

Dank voor uw review. Fijn om te lezen.

Goed

Goed! We werden goed en duidelijk geholpen, zonder een opdringerig gevoel. Eerlijke prijzen en geen aanbetalingen. Heel erg fijn!

25 August 2026

Reply from easysit.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

zeer goed geholpen door R. Brouwer

zeer goed geholpen door R. Brouwer.
Deskundig advies in de schitterende nieuwe winkel in Eindhoven. Geen aanbetaling. :-)
Vele combinaties mogelijk en ruime keuze

26 August 2026

Reply from easysit.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle antwoorden op mijn vragen via…

Snelle antwoorden op mijn vragen via mail door Roel.
Ook in de winkel goed geholpen door Roel. Hij heeft goed de wensen van mijn ouders gerespecteerd

15 August 2026

Fijn om te lezen.
Dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend, koop hier uw luxe stoel

Uitstekend, op een rustige en niet-opdringende manier door verkoper Jordy geholpen en van hem op alle mogelijke manieren advies gekregen. Onze situatie was een beetje buitengewoon, want we wonen in Portugal en het bleek uiteindelijk dat de prijs van de stoel plus transportkosten niet konden concurreren tegen de prijs die we "bij ons" konden krijgen. Maar zeker de winkel waar je je luxe stoel wilt kopen, op all niveaus. Bedankt Jordy!

5 August 2026

Reply from easysit.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn om te lezen.
Veel plezier in Portugal!

Top!

Tja, wat moet ik zeggen? Alle eerdere positieve reviews komen overeen met mijn ervaring. Ik kwam voor een relaxstoel, en 2 uur later werd hij thuisgebracht door Jordy. Heerlijke stoel, goed advies van Jordy, eerlijk vooral juist niet de duurste proberen te verkopen maar gewoon eerlijk zijn mening geven. Top!

21 July 2026

Reply from easysit.nl

Fijn om te lezen. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Veel plezier met uw nieuwe relaxstoel.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijn en deskundig geholpen bij de aankoop van een sta-op stoel

Zeer fijn en deskundig geholpen bij de aankoop van een stoel die vanwege een urgente gezondheidskwestie snel geleverd moest worden. Dezelfde avond nog is de stoel thuis afgeleverd. Toen twee weken later de stoel naar een andere locatie verplaatst moest worden, werd zeer adequaat op mijn vraag om hulp daarbij gereageerd. Wat een service; zo zie je het in de huidige tijd niet vaak meer. Compliment voor dit klantvriendelijke bedrijf!

15 July 2026

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat we ook u mochten helpen.
Veel plezier met uw nieuwe stoel!

Rated 4 out of 5 stars

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Goed advies gekregen in de winkel. Ruime keuze

18 July 2026

Eerlijkheid en duidelijkheid

I.v.m. mijn gewicht in het verleden diverse zaken benaderd en kreeg overal te horen natuurlijk kunnen wij dit leveren. Na info bij deze verkoper kregen wij te horen " wij hebben één stoel die op uw gewicht gebouwd is ) na diverse bedrijven en drie stoelen verder eindelijk fantastisch geholpen en zeer tevreden met 5 jaar garantie huiswaarts gegaan.

26 June 2026

Zitbank

Zitbank, keukenstoelen en zitbank voor de keuken. Was vriendelijk en vakkundige advies. Zeer vriendelijke en ervaren adviseur.

25 June 2026

Reply from easysit.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Alvast veel plezier met uw nieuwe zitmeubelen.

Vriendelijke hulp

Vriendelijke hulp, lekkere cappuchino en goed meedenkend.

17 June 2026

Reply from easysit.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Reactie Easysit 5-6-2026 op mijn klacht van 29-6-2026

Easysit heeft 5-6-2026 gereageerd op mijn klacht van 29-5-2026 i.v.m. geleverde onbruikbare stoel,met mededeling:"ik moest maar naar de winkel komen om aan te geven wat er mis was gegaan". Direct na ontvangst stoel heb ik hierover gecommuniceerd. Easysit heeft toen aan mij kenbaar gemaakt:"discussie leidt helaas tot niets". Graag verneem ik middels email of middels antwoord op deze reactie,wat uw voorstel tot oplossing van dit probleem is.

5 June 2026

Service en product kennis

Duidelijke uitleg over verschillen binnen de sta op stoelen. Voor en nadelen benoemd. Meedenkend en zeer goede service wat afleveren betreft. Snel geleverd.

5 June 2026

Dank voor uw review.
Fijn om te lezen.
Veel plezier met uw nieuwe sta-opstoel.

The Trustpilot Experience

Take a closer look