-leveringindicatie klopte niet - stoeptegels misten, solar kabels ook - zeker is verkeerd op plan (20A ipv 25A) -2maand moeten wachten op rest materiaal 30-tal keer moeten bellen -easykit se... See more
Company replied
Mijn Niko home control werkte niet. Door ondersteuning van Gauthier werd alles telefonisch opgelost! Er werd tijd gemaakt om een oplossing te vinden. Mijn held van de dag! Grjs Gaetan
Company replied
De materialen zijn top en netjes geprijsd. Instructies en boekjes zijn enorm duidelijk en leerzaam en in de filealen weten ze waar ze mee bezig zijn en denken goed met je mee. Echter is de service... See more
Company replied
Hebben voor onze nieuwbouw alle technieken besteld bij Easykit Beerse. Zeer goede uitleg gekregen in toonzaal en ook duidelijke map gekregen om alle werkzaamheden zelf te doen. Leveringen altijd stipt... See more
Company replied
Easykit maakt slimme zelfbouw haalbaar voor Belgische bouwers en verbouwers. We helpen particulieren om technieken zoals verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, vloerverwarming, warmtepompen, airco, zonnepanelen, thuisbatterijen en badkamers zelf te plaatsen met professionele begeleiding. Onze klanten krijgen advies op maat, technische plannen, complete materiaalpakketten en ondersteuning van zelfbouwcoaches. Via MyBudget, onze showrooms en begeleiding tijdens het volledige traject maken we technische installaties begrijpelijker, betaalbaarder en toegankelijker. Easykit staat voor zelf doen, maar niet alleen: slimme zelfbouw met begeleiding.
Wingepark 27/C, 3110 , Rotselaar, Belgium
No history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede uitleg verkregen in de toonzaal, er werd tijd gemaakt voor al mijn vragen en opmerkingen te bespreken.
Materiaal kon, in deze tijden, toch vrij vlot geleverd worden, alles netjes en zorgvuldig verpakt en gestapeld op het pallet.
Afspraak gemaakt via de website, automatisch proces dat goed verliep, na een tijdje kreeg ik telefoon om de afspraken te maken en te bevestigen.
Helaas is er een technieker ziek gevallen, maar er kon vrij snel een nieuwe afspraak voorzien worden.
De aansluiting verliep vlot en netjes.
vriendelijk en snel geregeld op een juiste manier.
werken zijn mooie gedaan met de assistentie dag en legt alles goed uit tijdens de assistentie dag ! moest er ooit nog eens beroep gedaan worden op een dienst zal ik zeker terug komen naar easykit !

Reply from Easykit | Slimme zelfbouw
Blijf weg van Easykit, problemen met verwarming, krijgen niet hoger dan 16gr, afspraak gemaakt en 2 weken moeten wachten, doodleuk een uurtje voor afspraak, afspraak geannuleerd. Volgende afspraak binnen een 3 tal weken. Enkel verkoop telt.

Reply from Easykit | Slimme zelfbouw
Easykit, een firma waar je niet moeten rekenen op hulp, duidelijke afspraken of zelfs het nakomen van afspraken.
Na 4 maanden wachten op een afspraak, 2 keer niet komen opdagen (ondanks verlof moeten nemen), staan we nog steeds nergens.
Materialen die tekort waren moest ik dan maar op een ander bestellen.

Reply from Easykit | Slimme zelfbouw
1 ster omdat -1 niet kan.
Dienst na verkoop is onbestaande.
Veel te veel gekregen met als uitleg dat het nadien terug genomen wordt, wat natuurlijk niet het geval is.
Verwarming start nooit op 's morgens maar daar vegen ze hun voeten aan.
En elke keer gaan ze terug bellen wanneer ik iets vraag, maar nooit bellen ze terug.
Veel gezever en veel te veel betaald.
Nog ongeveer 2000 euro aan materialen die niet terug genomen worden. Materialen die teveel besteld werden. Tevens worden er dingen besteld die we niet gevraagd hebben en waar we nooit toestemming voor gegeven hebben maar waarvan ze dachten dat we ze misschien ooit wel wilden plaatsen.
Learn more about other kinds of reviews.