2.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Te duur voor wat je krijgt.

eind 2025 een duocamdeurbel gekocht bij deurbel.nl.
Zoals aangegeven duurde het enkele weken voordat ik hem had , alles aangesloten en werkte meteen (handleiding mag wat duidelijkr) perfect beeld. Alleen mist hij regelmatig een detectie als er iets of iemand langs komt , heb alle instellingen geprobeert maar helaas.
Wat mij ook verbaasd is dat het telefoonnummer uit Gouda is? maar het adres is in Cuijk (post nl distributie punt)of zij hebben daar een postbus? erg verwarrend allemaal en de eigenlijke naam van het bedrijf is SJB_E commerce ? Ook dit schept enige verwarring , je krijgt de indruk dat hier de chinezen achter zitten. Het kvk nummer klopt wel gelukkig.Om terug te komen op de deurbel , leuk ding maar voor de prijs kwaliteit te duur.

26 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik kocht videodeurbel niet waterdicht

Ik kocht videodeurbel, die was niet waterdicht. Mail verstuurd en mocht die in originele doos terug sturen en ze gingen een nieuwe terugsturen. Dit heb ik ook gedaan. Na 2 a 3 weken nog niets ontvangen. Terug mailen waar mijn nideurbel blijft. Die zeggen dat ze mijn deurbel niet had ontvangen en kreejg geen nieuwe. Dit is het adres waar ik het moest opsturen. SJB E-Commerce Loevestein 40 2804 EV Gouda.
Dit adres is gewoon een huis geen bedrijf.
Mijn geld kwijt 150€ !!!!!!

16 December 2024

TRAP ER NIET IN!!!! KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF

Er is beloofd om ons geld retour te storten. 4 weken geleden is de bel terug gestuurd en nog steeds geen geld. Het bedrijf is niet meer telefonisch bereikbaar en de helpdesk via mail service@...... reageert ook niet meer. De naam van de medewerker is steeds dezelfde maar er wordt niets gedaan. KOOP HIER NIETS. JE KRIJGT ER ALLEEN ELLENDE MEE!!!!

5 July 2024

Koop geen Deurbel

Dat ze durven te claimen dat ze de beste deurbel hebben is misleidend. ACM of Radar zal eens bij deurbel losgelaten moeten worden. Puur om het oplichten en de troep die ze hier verkopen...Heb net een nieuwe deurbel gekocht van Ring zelf.

28 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Deurbel doet het niet en geld kwijt

Deurbel doet het niet. Via de mail dit aangegeven. Krijg een mail terug over de instructie video. Ja, zo ver was ik ook al.
Eindelijk maar toch een retourbon. Terug gestuurd. Nog geen geld terug. Via de chat laten ze weten dat ik alsnog een mail krijg over 2 dagen. Deze mail moet als nog komen.
Weer de chat geprobeerd. Vragen ze in de chat of ik een foto van de camera wil maken.
Kan toch niet. Ik heb hem teruggestuurd. Ik wil mijn geeeeld. Geef dit aan. Krijg ik via de chat niet eens meer reactie. Ik heb geen idee hoe ik mijn geld nog terug moet krijgen.
Ik ga kijken of ik nog ergens een klacht kan indienen !!!
En dan staat er op google dat het de deurbel van 2023 is !!!!!

20 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

wat een raar bedrijf,heb de camera…

wat een raar bedrijf,heb de camera terug gestuurt,krijg hem weer terug gestuurt,mail gestuurt,stuur maar weer op krijg ik te lezen,ben van plan in de vuilnis te gooien,wat een waardeloos bedrijf,zogenaamd aan het verhuizen,willen geen gezeur aan de telefoon

4 August 2023

Opgelicht door deurbel.nl

Ik heb een deurbel gekocht bij deurbel.nl , t werkt niet zoals t hoort of niet helemaal ,ik heb een mail gestuurd of een nieuwe deurbel of terug sturen ,ik krijg antwoord geen probleem terug sturen maar .dan begin de ellende , op hun site staat je kan binnen 30 dagen retourneren als je niet tevrede ben, maar ik kreeg als antwoord ik mag terug sturen als de zegels niet kapot waren , hoe moet ik iets uit proberen als die dicht is ,en nu zit ik op antwoord te wachten ,terwijl als je ging bestellen ,dan kreeg je binnen 15 min antwoord op je vragen en nu maar zitten wachten , ik vraag de Nederlandse rechtssysteem om hier iets aan te doen

31 October 2022
Rated 2 out of 5 stars

Ik kocht bij deurbel,nl een camerabel

Ik kocht bij deurbel,nl een camerabel, op hun site staat niet tevreden, geld terug, tot je het probeert, ik mailde om die terug te sturen, maar je mag de doos niet openen? Hoe kan je iets uitpakken zonder de verzegelstickers te breken? Die zitten op de boven en onderkant van de doos? Ik moest foto’s doorsturen, en wacht nu af, of ze de bel terugnemen, en mijn geld terugstorten , of niet, ik post later hoe dit afloopt! De mails werden wel steeds snel beantwoord, maar vaag.

17 February 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look