Mine forventninger var et gammelt indrettet hyggeligt hotel, rustikt og bare gammeldagshygge. Vi kunne dårligt finde da det vi havde booket hedder birksø hotel og det vises med et lille skidt på døre... See more
See what reviewers are saying
Er kommet hjem fra et ophold. Betalte 1695 kr for en overnatning. Vi havde betalt ekstra for eget toilet og bad. Meget skuffet. I booking ses foto af værelser, som ikke svare til... See more
Billeder på nettet er misvisende med, hvordan virkeligheden og standarden er på værelserne! Vi var MEGET skuffet og forlangte vores penge retur, da det IKKE levede op til forventningerne! Vi kun... See more
Max stjerner for forplejningen og en kæmpe anbefaling herfra. En autentisk, anderledes og sjov oplevelse at overnatte i en celle på Ribe Arrest Hotel – med fælles bad på gangen med cellen ved... See more
Written by the company
Vi er et oplevelse hotel med værelser i Celler og med værelser i den gamle forvalter del af Bygningen. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en høj oplevelse af Servise og dejlig mad
Torvet 11, 6760, Ribe, Denmark
- info@dengamlearrest.dk
- dengamlearrest.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 28% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Har besøgt Den gamle Arrest sammen med…
Har besøgt Den gamle Arrest sammen med gode venner. Det var et Deal tilbud, og hold da op for en positiv oplevelse. Maden var bare i orden. Vi bestilte vinmenuen dertil. Rigtig gode vine, og de blev serveret af en meget entusiastisk tjener, der kunne sit fag. Tak for en god oplevelse
Her kommer vi nok ikke igen😢
Vi besøgte restauranten til frokost og her mødte vi 2 unge tjenere som slet ikke kunne overskue gæsterne, oprydning, bestilling, afregning m.m. Det er ikke deres skyld, men må være udtryk for dårlig ledelse. Vi oplevede at mange gæster gik igen, fordi de ikke kunne få lov at få menukort eller bestille. Menukortet bar præg af mange tunge retter til frokost, vi savnede lidt lettere retter såsom salat, brød med hønsesalat/rejesalat eller lignende.
Sjovt sted at besøge i en dejlig by
Sjovt sted at besøge i en dejlig by. Fine senge og dyner! Dejligt køkken med veltillavet, velsmagende og spændende mad. Sød og kvik betjening. Vores bedste anbefalinger til stedet der osse er prismæssigt fornuftigt.