Daenens Reviews 25

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik schrijf deze review als poetshulp zijnde bij Daenens. Ik werk zeer graag voor dit bedrijf. Je bent hier geen "nummertje", maar wordt goed geholpen en gerespecteerd door jouw coördinator. Al kan ik... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik snap nu waarom er zoveel negativiteit rond deze huishoud”hulp” van dit bedrijf gepost wordt. De “hulp” die van de ene dag op de andere wordt stopgezet zonder een deftige uitleg naar de klant to... See more

Rated 1 out of 5 stars

Reactie op de reactie van Sofie op mijn vorige reactie (administratieve incorrectie bureau Waregem). Met alle respect, Sofie, de enige antwoorden die ik krijg (als ik er al krijg) zijn; we geven e... See more

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ga niet in zee met dit bedrijf ;)

De “hulp” die van de ene dag op de andere wordt stopgezet zonder een deftige uitleg naar de klant toe.. Dat kan blijkbaar zomaar.
En als er dan iets van communicatie is, is deze zeer onbeleefd en zeer onprofessioneel.
Ik raad dit huishoudbedrijf zeker niet aan!

2 April 2026

Beste,

Het spijt ons oprecht te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is absoluut niet de service waar wij bij Daenens voor staan. We begrijpen dat een plotse stopzetting en onduidelijke communicatie bijzonder frustrerend kunnen zijn, en we willen dit graag samen met jou bekijken.

We nodigen je dan ook van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we je dossier kunnen nakijken en een passende oplossing kunnen bieden.
Je kan ons bereiken via 0800 233 33 of info@daenens.be.

Warme groeten,
Het Daenens‑team

Zeer tevreden werknemer

Ik schrijf deze review als poetshulp zijnde bij Daenens.
Ik werk zeer graag voor dit bedrijf. Je bent hier geen "nummertje", maar wordt goed geholpen en gerespecteerd door jouw coördinator. Al kan ik alleen maar spreken uit mijn eigen persoonlijke ervaringen met het kantoor van Bonheiden. Een grote dank voor coördinator Laura voor dat fijne gevoel van vertrouwen tussen poetshulp en coördinator.

24 March 2026

Beste,

Wat fijn om jouw positieve ervaring te lezen. We zijn blij dat je je zo goed voelt binnen ons team, en het doet deugd om te horen dat de samenwerking met Laura zo waardevol is. Dankjewel om dit te delen.

Warme groeten,
Het Daenens‑team ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Très satisfait en général des services…

Très satisfait en général des services proposés, les prestations sont réalisées avec soin et le suivi administratif est simple et efficace 👌🏽💯👍🏽

23 March 2026

Bonjour,

Un grand merci pour votre retour positif. Nous sommes ravis d’apprendre que nos services et notre suivi administratif vous satisfont. Votre confiance nous touche sincèrement ❤️

Cordialement,
L’équipe Daenens

Toppers 1 voor 1!

Toppers 1 voor 1!

20 March 2026

Reply from Daenens

"Wat fijn om uw 4-sterren beoordeling te ontvangen! Het betekent veel voor ons om te weten dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We staan altijd klaar om u verder te helpen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0800 233 33 of info@daenens.be.

Team Daenens"

Tevreden en correct

Tevreden en correct, ook werd ik goed geholpen door de mensen aan de telefoon.

13 March 2026

Reply from Daenens

"Bedankt voor uw positieve beoordeling! We waarderen uw feedback enorm en blijven ons best doen om uw ervaringen nog beter te maken. Als u specifieke opmerkingen of suggesties heeft, horen wij die graag. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0800 233 33 of per e-mail op info@daenens.be.

Team Daenens"

Rated 1 out of 5 stars

Reactie op de reactie van Sofie op mijn…

Met alle respect, Sofie, de enige antwoorden die ik krijg (als ik er al krijg) zijn; we geven er geen gevolg aan, dan komt de huishoudhulp niet meer etc…
Jullie lezen wat jullie willen lezen en vertellen enkel leugens. Bovendien doen jullie zelf aan contractbreuk door onze huishoudhulp niet meer te laten komen. Wij hebben alles betaald, altijd mooi op tijd, ook het betwiste deel!
Wij hebben recht op een erkenning van jullie schuldinzicht én een rechtzetting!

5 March 2026

Reply from Daenens

Bedankt voor uw reactie. We willen dit graag correct en volledig voor u nakijken. Zou u contact met ons willen opnemen via 0800 233 33? Dan kunnen we uw dossier rechtstreeks bekijken en samen naar een oplossing zoeken.

Rated 5 out of 5 stars

Tevreden van de diensten.

Tevreden van de diensten.

20 February 2026

Reply from Daenens

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze diensten.

Heel correct bedrijf!

Heel correct bedrijf!
Vriendelijk en behulpzaam.

20 February 2026

Reply from Daenens

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Bij Daenens doen we altijd ons best om vriendelijk en behulpzaam te zijn, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. :-)

Tevreden!!

Tevreden!!

12 February 2026

Reply from Daenens

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent en doen er alles aan dat dit zo blijft.

Heel slechte opvolging in Maldegem

Heel slechte opvolging in Maldegem. Staan totaal niet achter hun klanten. Net ontdekt dat mijn poetshulp steelt. Als ik het doorgaf dat ik de samenwerking wou stopzetten, was er geen begrip. Er is 2 weken opzegtermijn, dus ze moet nog 2 keer komen :( Maar ik vertrouw haar niet meer in mijn huis... Geen tussenoplossing mogelijk. Als ze niet komt, zal ik alsnog 2 weken moeten betalen.

2 February 2026

Reply from Daenens

Dank je wel voor je feedback. We vinden het zeer jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening in Maldegem. Bij Daenens streven we er altijd naar om hoge kwaliteit en betrouwbare service te leveren. We begrijpen dat het vertrouwen in je poetshulp beschadigd is, en we nemen dit soort situaties zeer serieus.

Wat betreft de opzegtermijn, willen we graag met je in gesprek gaan om te kijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen. We willen samen met jou kijken naar een tussenoplossing om deze situatie voor jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Contacteer gerust jouw kantoor. Ze zijn op de hoogte en helpen je graag verder.

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Enkele keren huishoudhulp op stop gezet door betalingen die niet in orde waren door fout van bureau zelf. Ik wou dit asap in orde brengen, maar werd niet opgevolgd, ik werd niet geholpen én de administratieve kost is heel veel!

23 January 2026

Reply from Daenens

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze administratie en dat je geen adequate opvolging hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden. We begrijpen dat administratieve fouten erg frustrerend kunnen zijn, en we nemen dit zeer serieus.

Wat betreft de administratieve kosten, willen we graag uitleg geven over de opbouw van deze kosten en bekijken of er ruimte is voor verbetering. We willen ervoor zorgen dat je niet alleen geholpen wordt bij het oplossen van de kwestie, maar ook dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden.

We nodigen je uit om direct contact met ons op te nemen via jouw kantoor, zodat we deze situatie voor je kunnen oplossen en je verder kunnen helpen.

Slechte ervaringen

Nu iets meer dan 1 jaar poetshulp gekregen van Daenens. De eerste maanden voortdurend een andere. Ook geen goede poetshulp, ofwel arrogant of niet poetsen onder de bedden, enz... Nu bijna een jaar een vaste poetshulp gekregen en was gewoon goed, niet meer. Plots beginnen ze ons contract te veranderen naar minder uren zonder goedkeuring van ons. Wij willen dan eventueel dat ze een andere dag zou komen, maar nee ze hebben nu verandert en willen niet meer iets doen. Ook hebben ze nieuwe klanten voorrang gegeven om die uren te veranderen. Ook veel aanmaningen gekregen waarvan we bewijs van betaling hebben. Wij vinden dit echt niet kunnen.

14 January 2026

Hallo,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de wijzigingen in je contract en de opvolging van je poetshulp. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als de afspraken niet duidelijk zijn en je niet goed bent geïnformeerd over de veranderingen.

Wat betreft de wisseling van poetshulpen in het begin, vinden we het jammer dat je die ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om een vaste en betrouwbare poetshulp te bieden, en het is goed om te horen dat de huidige hulp goed is, ondanks de eerdere onzekerheden.

We begrijpen dat de wijziging van het aantal uren en de keuzes die daarin zijn gemaakt niet in lijn waren met je verwachtingen. Dit zou niet mogen gebeuren zonder voorafgaande goedkeuring van jou. We willen dit graag nader onderzoeken om te begrijpen waarom deze aanpassing is doorgevoerd en waarom er geen flexibiliteit werd geboden om een andere dag te kiezen.

Wat betreft de aanmaningen, willen we graag de situatie nader bekijken en ervoor zorgen dat dit goed wordt opgelost. We waarderen je geduld en zouden je willen uitnodigen om contact met ons op te nemen via jouw consulent, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Poetshulp na 15 minuten vertrokken zonder uitleg

Voor de allereerste keer poetshulp, wij wisten niet goed wat te verwachten. Ze komt binnen is meteen zeer onbeleefd. Wij willen ons voorstellen en eventueel eens rondleiding geven en verwachtingen afstemmen enz. We geven ook aan dat het de eerste keer is en dat we bereid zijn om te leren enz. Ze begint meteen heel arrogant te zeggen hoe het te rommelig is en dat het wel de bedoeling is dat wij zelf ook poetsen en niet moeten verwachten dat de poetsvrouw alles zal doen etc. Wij zijn volledig uit het lood geslagen aangezien dat een extreem overdreven reactie is. De dingen die ze aanwees waren bvb wat speelgoed van de baby die op de speelmat lagen, afgewassen afwas die nog in het droogrek stond, ons pillen mandje en wat baby flesjes (proper) die op het aanrecht staan. Ze begint als een bezetene dingen te verzetten en af te wassen, maakt alles nat op de vloer, schud het keuken tapijt uit ( keuken is nu een mix van natte kruimels en stofjes). Ze is hier op dat moment nog geen 10 minuten binnen en blijft benadrukken dat het te rommelig is en zij zo niet kan kuisen . Mijn man en ik hadden ondertussen al het speelgoed en de speelmat van de vloer gedaan, pillendoosje en baby flesjes vlug in een kast gezet, dus we waren echt wel inschikkelijk. Toen begon ze te mopperen dat er kleren over een stoel hangen en dan had ik er toch ook genoeg van. Ik zeg; je moet die stoel toch niet kuisen je kunt toch stofzuigen ongeacht? Dat weigerde ze. Ik heb nog proberen redeneren met haar over dat er toch overal in elk huis wel spullen staan en liggen en dat het onmogelijk is dat ze ergens komt waar NIETS op het aanrecht staat. Er wordt toch geleefd in een huis? Maar neen, ze is gewoon vertrokken, deur achter zich dichtgetrokken zonder zelfs maar een goeiendag. Mijn man en ik waren (en zijn) er niet goed van. Nu voor wat context, ik heb een baby van 16 maanden en ben 8 maanden zwanger, ja er blijft al eens iets liggen. Maar 2 dagen ervoor was gezinshulp nog geweest en hebben we alles opgeruimd, het speelgoed dat er lag was wat de baby mee gespeeld heeft voor zijn tukje, normaal stofzuig ik elke dag. De reden dat ik mij daar nu zo slecht over voel is omdat haar reactie ZO overdreven en bijna gemeen was. Plus het les spellen, dat wij zogezegd alles laten liggen voor de poetshulp, maar we hadden nog nooit eerder poetshulp gehad, was nu vooral als extra ondersteuning voor de zwangerschap en komst van baby #2, dus uiteraard is het niet de gewoonte om “dingen te laten liggen voor de poetshulp”… om nog maar te zwijgen over dat ze het dus vuiler heeft achtergelaten dan ze het gevonden heeft, ik mocht na haar vertrek heel de keuken staan dweilen. Heb uiteraard het kantoor meteen gebeld en zei zeiden dat dit niet zo hoort maar dat ze het intern wel gingen regelen.
Er ging ook niets aangerekend worden. Dan krijgt mijn man toch bericht dat er 4u aangerekend is, ik heb gemaild daarover en ook laten weten dat ik het contract wilde opzeggen. Eerste ervaring met poetshulp = nooit meer poetshulp vermoedelijk…

5 December 2025

Beste,

Dank je wel voor je gedetailleerde feedback. Het spijt ons enorm te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je eerste poetshulp. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we begrijpen hoe vervelend het moet zijn geweest, vooral gezien de omstandigheden van je zwangerschap en het zorgen voor een baby.

Wat betreft het gedrag van de poetshulp, dit is absoluut niet in lijn met onze normen voor klantvriendelijkheid en professionaliteit. We vinden het zeer jammer dat je niet alleen onbeleefd benaderd werd, maar dat je zelfs een onaangename situatie hebt ervaren waarbij je keuken in een slechtere staat werd achtergelaten. Dit is niet acceptabel, en we nemen je opmerking zeer serieus.

Het is goed om te horen dat het kantoor je heeft bevestigd dat er geen kosten aangerekend zouden worden, maar we begrijpen dat het misverstand over de facturering extra frustratie heeft veroorzaakt.

Neem alstublieft contact met ons op via jouw kantoor, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. We willen graag je ervaring verbeteren en ervoor zorgen dat je de zorg en service krijgt die je verdient.

Rated 1 out of 5 stars

Zieken, geen vervanging en arrogant!

Heel de tijd zieken en geen mensen genoeg om voor vervanging te zorgen. Zeer arrogant aan de telefoon!!

1 December 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je negatieve ervaringen hebt gehad, zowel met de beschikbaarheid van vervangende hulp als met de communicatie. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden, en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn.

Wat betreft de ziektegevallen en de vervangingen, we doen altijd ons best om voldoende personeel beschikbaar te stellen, maar soms kunnen onverwachte omstandigheden ons plannen verstoren. We nemen je opmerkingen serieus en gaan intern kijken naar hoe we onze procedures voor vervangingen kunnen verbeteren.

Wat betreft de ervaring met de telefooncommunicatie, willen we ons oprecht verontschuldigen. Dit is zeker niet hoe we onze klanten willen behandelen.

We zouden graag een gesprek aangaan om deze situatie verder te verduidelijken en te kijken hoe we het beter kunnen maken voor jou. Neem gerust contact met ons op via jouw kantoor.

Bedrieglijke administratie!

Prima poetsvrouw! zeer stipt, poetst snel en netjes. Spijtig dat de administratie niet even goed verloopt. Ze sturen betalingsherinneringen op voor facturen die ik eerder nooit ontvangen heb. Volgens mij gaan ze daar compleet in de fout: hebben zij een contract dat door mij ondertekend is en waarin ik akkoord ga met de extra kosten? Waarschijnlijk niet want als ik erom vraag zeggen ze letterlijk dat ze dat niet kunnen geven. Betalen! Dat moet ik doen!

27 November 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback en voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent met je poetshulp en haar werk.

Wat betreft de administratieve kosten, willen we graag benadrukken dat we inderdaad administratieve kosten per uur in rekening brengen, en we zijn daar altijd transparant over. Deze kosten worden vermeld in het contract dat we met onze klanten afsluiten. Het is belangrijk voor ons dat alle afspraken duidelijk zijn, en we begrijpen dat het vervelend is als dit niet altijd goed is overgekomen.

Als je twijfels hebt over je contract of de facturen, staan we klaar om je alle benodigde informatie en uitleg te geven. We willen ervoor zorgen dat je een volledig overzicht hebt van de gemaakte afspraken en kosten.

Neem gerust contact met ons op via jouw kantoor als je vragen hebt of verdere verduidelijking wilt.

Rated 1 out of 5 stars

Poetshulp geannuleerd door dringende…

Poetshulp geannuleerd door dringende ziekenhuisopname. Moest dit 14 dagen op voorhand melden om niet te moeten betalen!!! Anders planningsproblemen???

24 November 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je in een dergelijke situatie terecht bent gekomen en we hopen dat alles inmiddels goed met je gaat.

Wat betreft de annulering, begrijpen we dat onverwachte omstandigheden zoals een ziekenhuisopname niet te plannen zijn. We begrijpen ook dat het vervelend is om te horen dat er een opzegtermijn geldt om kosten te vermijden, en we willen je geruststellen dat we altijd proberen flexibel om te gaan met bijzondere situaties. We willen graag met je kijken naar een passende oplossing voor deze situatie.

Neem gerust contact met ons op via jouw kantoor, zodat we samen kunnen bespreken hoe we dit het beste kunnen regelen.

Heel onbeleefde kantoor…

Heel onbeleefde kantoor verantwoordelijke! (Sint -Niklaas) Luistert niet naar wat de klanten vragen.Zeer slechte communicatie! Komen afspraken niet na.Veel beloven maar als puntje bij paaltje komt...komt er niets van in huis.
Jammer dat een niet capabele kantoor verantwoordelijke ons bepaalde beslissingen heeft laten nemen...want onze hulp was er eentje van goud!

5 November 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het ontzettend jammer om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met onze kantoorverantwoordelijke in kwestie. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we begrijpen hoe frustrerend het moet zijn wanneer afspraken niet worden nagekomen en communicatie tekortschiet.

We nemen je opmerkingen serieus om ervoor te zorgen dat we in de toekomst beter communiceren en meer doen om onze klanten effectief te ondersteunen.

We zijn blij te horen dat je poetshulp uitstekend was en het spijt ons dat de administratie en opvolging niet op hetzelfde niveau waren. We zouden graag samen met jou kijken hoe we dit kunnen verbeteren en hoe we de situatie kunnen rechtzetten. Neem gerust contact met ons op via jouw kantoor, zodat we het verder kunnen bespreken.

Onbetrouwbaar

3 van de 4 afspraken niet nagekomen. Geen vervanging,niets dan leugens

10 September 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons enorm te horen dat er zo veel afspraken niet nagekomen zijn en dat je niet de service hebt ontvangen die je van ons mag verwachten. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om niet te kunnen rekenen op de gemaakte afspraken.

We zouden graag met je in gesprek gaan om te kijken hoe we je beter van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op via jouw kantoor, zodat we dit snel kunnen oplossen.

Rated 1 out of 5 stars

Klantenservice door kantoor zelf is nul

Als klant moet je altijd inschikkelijk zijn, dikwijls word de helft van de poetsbeurten geannuleerd. En als je eens vraagt voor een wijziging omdat er iets onverwachts tussenkomt dan dien je toch de volle pot te betalen. Klantenservice is nul!

22 October 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over de klantenservice en het onbetrouwbare verloop van de poetsbeurten. Dit is niet de service die we willen bieden, en we begrijpen hoe frustrerend het moet zijn wanneer afspraken niet nagekomen worden en er geen flexibiliteit wordt geboden bij onvoorziene omstandigheden.

Wat betreft de annuleringen en het beleid rond wijziging van afspraken, willen we graag verduidelijken dat we altijd proberen onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en mee te denken in flexibele oplossingen. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om alles volgens planning te laten verlopen, zeker wanneer er onverwachte situaties ontstaan.

Neem gerust contact met ons op via jouw kantoor, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Je krijgt geen 100 euro

Mijn vriendin werkt hier en heeft een wekelijkse klant aangebracht en krijgt maar 12,50 euro terwijl op de website dat je 100 euro krijgt als je een klant aanbrengt!

6 October 2025

Beste,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat er verwarring is ontstaan over de beloning voor het aanbrengen van klanten.

Wat betreft de beloning van 100 euro voor het aanbrengen van een klant, willen we graag verduidelijken dat er specifieke voorwaarden zijn verbonden aan deze regeling. We willen deze situatie graag onderzoeken om ervoor te zorgen dat alles correct is afgehandeld volgens de geldende voorwaarden.

Neem gerust contact met ons op via jullie consulent, zodat we deze kwestie verder kunnen bekijken en je vriendin de juiste beloning kan ontvangen. We willen ervoor zorgen dat alle afspraken duidelijk en eerlijk zijn.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look