See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

We hebben 8 jaar Adsolut gebruikt als boekhoudpakket. Achteraf gezien 8 jaar te lang. Is hopeloos verouderd, werkt traag, start langzaam op. Helpdesk laat adsolut te wensen over. Eigenlijk is deze vol... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kleos voor advocatuur ligt er regelmatig uit. Dan kan je een halve of hele dag niet inloggen en dus niet bij je gegevens. De klantenservice vind ik wat zo-zo. Je merkt duidelijk dat de betreffende med... See more

Company details

1. Business and IT Consulting Agency
  2. also in
  3. Business Management Consultant
  4. Business to Business Service
  5. Cloud Storage Service

Information provided by various external sources

Wolters Kluwer NV is a global information services company.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.4

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Na tientallen jaren met Advocaat…

Na tientallen jaren met Advocaat Centraal te hebben gewerkt moesten we overstappen naar Kleos. Ik had van Wolters Kluwer kwaliteit en betrokkenheid verwacht, maar ben zeer teleurgesteld over het systeem, de klantvriendelijkheid de professionaliteit en de facturering

4 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben nu al een paar maanden bezig om…

Ik ben nu al een paar maanden bezig om mijn abonnement te beëindigen. Medewerkers zijn verdwenen, opzegformulieren kan je niet opsturen, beeindigingsformulieren hebben een niet-werkende link. Je kan wel een "case" aanmaken schrijft de helpdesk om je abonnement op te zeggen, maar helaas is het niet mogelijk om een case aan te maken. De digitale help-desk antwoordt nooit en is offline Soort Hotel California.

Ik ga nu met het e-mail-adres dat ik op deze site vind een nieuwe poging doen om mij abonnement op te zeggen. Wish me luck!

1 October 2024

gedwongen winkelnering Kluwer

wij nemen dmv een jaarcontract het programma Advocaat Centraal (AC) af van Kluwer, zij hebben het programma van de oprichter overgenomen. Nu worden wij gedwongen over te stappen naar een 2x duurder programma, Kleos van Kluwer zelf (kluwer stopt eenvoudigweg met AC), er is geen overleg, ik krijg geen antwoord op vragen per mail, geen informatie vooraf over voorwaarden/ prijsstijgingen etc. Je wordt met de rug tegen de muur gezet terwijl je een contract hebt dat zij zouden moeten nakomen.

27 August 2024

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service, opstart zonder hulp, uitleg verouderd (online), duur, traag, enz... Dit bedrijf is al lang niet meer mee met zijn tijd. Blijf weg van deze software, een goede raad.

12 April 2024

Zeer slechte service

Slechte service: komen afspraken niet na, installaties verlopen moeizaam, 3-4 contactpersonen voor het opzetten van 1 dossier, afspraken worden geannuleerd, moeilijk tot niet bereikbaar geen rechtstreeks contact steeds via terugbel systeem, gebrek aan een efficiënte uitleg hoe hun programma's werken, .... kan nog wel even doorgaan. Conclusie geen aanrader dit verwacht je niet van een dergelijk bedrijf.

3 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Overstap naar andere PC problematisch en geen uitleg.

Geen ondersteuning meer als PC ouder is. Installatie op een nieuwe PC werkt niet. Onvoldoende uitleg ivm vereisten bij nieuwe installatie op een andere PC. Geen uitleg tussen verschillen en mogelijkheden app tov web versie. Kortom, ik heb betaald en zit met de gebakken peren. Reeds geruime tijd nog steeds niet kunnen gebruiken bij overstap op een alternatieve PC. Nu steeds melding"Onjuistkantoor adres". Whatever that means.....: " trek uw plan".

17 January 2024

Kluwer stopt op 31.12.22 met AVANZER

Kluwer stopt op 31.12.22 met AVANZER aangifte sofware. Alle klanten ontvingen een email melding ca. 3 maanden voor het eind van het jaar. Hierdoor zijn de gebruikers in grote problemen. Er is eigenlijk niets geregd. Het maken van een Backup, staat nu 2 dagen voor de einddatum aangekondigd, maar is onvolledig. We werken ons nu een slag in de rondte om alles over te zetten naar een ander pakket.

30 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

de nieuwe kleos versie is een ramp

de kleos applicatie is sedert de nieuwe versie een ramp. elke week ondervind ik problemen. elke week verlies ik minstens een uur tijd aan het sukkelen met mails etc en met de support. de ene medewerker schakelt iets in of uit waardoor er de volgende keer weer iets mis gaat. maar het woord compensatie kennen ze niet.

17 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

goede service

goede service, bij mijn wettenbundels waren geen tabjes geleverd echter hebben ze die direct nagestuurd en verleenden ze vriendelijke service

3 September 2022

Slechte service

Bedrijf met zeer slechte service. 3 maanden wachten op een antwoord van een case. Schandalig. Maandbedrag torenhoog maar iets van klant is koning kennen ze niet. We zijn afhankelijk van jullie dienstverlening. Maar ben geneigd om over te stappen aangezien jullie kosten. Maar hulp bieden zit er niet in.

19 September 2022

Opgelet

Opgelet. Factuur niet op tijd betaald, dan betaal je ongezien veel intresten en schadevergoeding. Alles moet daar min. 100% billable zijn, en liefst 110% denkt ik. Ze verkopen (of verkochten) bv Adsolut als een cloudpakket, terwijl dit helemaal geen cloudpakket is, maar een remote desktop. Er zijn tig van andere aanbieders die goedkoper, veel beter, veel makkelijker en ten minste eerlijk zijn.

11 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Voor 23:00 uur besteld volgende dag in huis is een grap!

Ik heb boeken besteld die ik de volgende dag nodig zou hebben. Wolters Kluwer belooft voor 23:00 uur besteld, de volgende dag op uw bureau. Ruim voor 23:00 uur besteld en nu, 3 dagen later, nog niks ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice, die alles behalve klantvriendelijk zijn, die aangegeven hebben hier niks voor je kunnen doen. Geen korting, vergoeding of tegemoetkoming in welke zin dan ook, terwijl ik lekker gemaakt ben met de levering op de volgende dag. De klantenservice heeft aangegeven dat ik nog zeker een week moet wachten, waardoor ik het boek veel te laat zal ontvangen, erg jammer!

31 August 2020

IB aangifte software…

In maart wordt de IB aangifte software totaal vernieuwd. Terwijl je nu dus de eerste aangiften zou moeten kunnen indienen, is het pakket niet klaar. Er zitten fouten in de tellingen, er kan niet geprint worden, er kan niet ingezonden worden. Je vraagt je af of ze bij Kluwer wel weten wat de bedrijfsactiviteit van hun klanten is. Dit is een zeldzaam klungelige aanpak, en een professioneel bedrijf onwaardig. Geen aanrader !

12 March 2020

Is this your company?