Coachingio.com

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jag hade en väldigt lärorik upplevelse genom denna kurs Daniel och David skapat och är väldigt glad över att jag tagit del av de, kände inte att jag var på den platsen i livet att jag kunde köra fullt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det är ett community med likasinnande, det är bara positivt, alla hjälper alla och supporta varandra. Det är alltid en workshop och en Q&A i veckan vilket är väldigt bra då får man mer svar på tal.... See more

Company details

1. Education Center
  2. Consultant

Written by the company

Vi hjälper nuvarande och blivande coacher att växa sina företag.

Contact info

FAKE

FAKE. lagt ner ”företaget” och alla ”ledare” bara försvann

5 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jag gick med i empera agency i juli…

Jag gick med i empera agency i juli förra året.
Vid samtal när rekrytering skedde utlovades alla pengar tillbaka om inte resultat nåddes inom 6-12 månader, bara det att det på deras hemsida framgick en massa orimliga krav man skulle leva upp till för att vara berättigad det, krav som inte stod i avtalet svart på vitt. 45000 betalar jag för denna utbildning och när jag vid rekryteringssamtalet var skeptisk kring summan fick jag svaret att: detta är pengar du inte kommer behöva ta från egen ficka då du kommer att ha tjänat ihop till den summan på bara nån månad och betala tillbaka direkt. Dom rekommenderade även att lägga 2 timmar om dagen på detta och att det var det minsta som krävdes för att lyckas men kan säga att vill man lyckas med detta är det ett heltidsarbete, som kräver mycket mer än bara 2 timmar om dagen. Har man heller ingen tidigare erfarenhet av vad det innebär att vara egen företagare inser man inte vilket jobb det krävs och det är lätt att gå på nåt sånt här, speciellt när det utlovas det bästa av allt. Jag som även jobbar heltid var tvungen att lägga ner företagandet då jag hade blivit totalt utbränd om jag fortsatt, hade ingen fritid kvar längre, jobbade heltid på min anställning, satt med detta innan och efter jobbet och det gick otroligt trögt. Kontaktade ca 300-500 företag. De få företag som visade intresse efterfrågade såklart erfarenhet och tappade snabbt intresse när man sa att man var ny inom branschen, vilket är förståeligt. Samtidigt som empera uppmuntrar folk att ljuga och säga att man har erfarenhet bara genom de få modulerna man sett i utbildningen.
Nu är det flera månader sedan jag var inne i communityt sist, och har inte fått ett enda meddelande från empera för att fråga hur det går eller vart jag tagit vägen, och detta har man betalt 45000 för. Men visar sig att dom struntar fullständigt i en när det kommer till kritan.

22 May 2025

Bedrägeri

Bedrägeri! Värsta jag varit med om, dom stressade än att skriva på och berättade inte ens att det var ett lån så nu har jag över 15 000kr att betala av. Dom sa inte ett ord om att man var bunden eller något liknande. Även helt omöjligt att avbryta och få pengarna tillbaka... Och materialet man får är absolut inte värt över 25 000kr

4 December 2024

Rent bedrägeri

Rent bedrägeri! Du blev stressad att skriva på ett avtal trots att du sagt att du vill läsa i lugn och ro. Sen blir man försäkrad om att du får pengarna tillbaka och du ej tjänar pengar inom en viss tid. Du får även höra att du kan häva avtalet inom 10 dagar- i samma stund så påpekar dom att du ska se så mycket av materialet som möjligt direkt (har du sett mer än 10% av materialet så får du ej häva avtalet)!! Oseriöst företag och ni borde skämmas. Helt omöjliga kriterier för att få pengarna tillbaka.
EN SCAM- VARNING!

31 March 2024

Smutsigt företag

Smutsigt företag
Dessa har jag stött på när jag gick med i empera Agency. Dem lurar en totalt. På empera kostar kursen 40 tusen kronor, och jag gick med av anledningen att dem hade en garanti. En garanti som säger ”har du inte fått 10 kunder inom 6 månader får du full återbetalning” de är REN I SKÄR SKITSNACK. De är inte vad garantin står för du ska ha behövt MASSVIS DÅ MENAR JAG OMÖJLIGA SIFFROR på saker som ska ha uppfyllts. Där gick 40 tusen i papperskorgen. Detta fick jag inte reda på under första möte och under gles kontakt 1 månad in när jag ville avbryta gick de inte. Blev då ombedd att jag kan betala 6 månader fram och sedan få återbetalning. Jag gör detta o när de kommer till kritan att jag betalat 6 månader får jag reda på att de inte alls stämmer. Jag ska då ha behövt omöjliga siffror av säljmöten BLAND ANNAT. Dem lurar en galet fint. Dem ber om ursäkt för något dem 100% vet om att dem gör för att lura in dig i avtal med dessa. Dessa är endast ute efter pengar och skiter i dig som person TOTALT. Om du har 40 tusen o kasta i papperskorgen absolut, annars råder jag varenda människa på jordklotet att hålla sig borta. De är ren och skär bedrägeri. Dem undanhåller garantins egentliga betydelse tills att du vill dra dig ur, de är då du ska ha omöjliga siffror med bevis. Riktigt smutsiga människor. Dessa ska definitivt anmälas till polis, ARN och Konsumentverket. Dem lurar dig totalt. Garantin va för mig även den avgörande faktorn till att jag gick med, och dem undanhöll dess riktiga betydelse. Fint gjort av er vi ses i rätten. Du blir även lovat personligt möte me Cindy när du går med även de är den BS. Håll er borta folket håll er borta.

3 December 2024

Detta är rena bedrägeriet

Detta är ren bedrägeri. Jag pratar om ungefär 460 kvinnor som är medlemmar i Empera och ingen har lyckats tjäna riktiga pengar på detta. Detta jobb är riskfyllt då man riskerar att förlora samarbetet med företaget man jobbar med. De flesta har varit med i ungefär 6-12 månader och ingen har lyckats. Folk har kvar sina heltidsjobb. Man fick inget avtal när man gick med på denna kurs. Dom ljuger om på sina reklamannonser att ”få 10 betalande kunder eller pengarna tillbaks” rent skitsnack. Det finns andra dolda villkor bakom det som dom har döljt för alla kvinnor på Empera och inte ens benämnt detta. Eftersom jag inte fick ett avtal av dom så hänvisar dom till deras köpevillkor på deras hemsida, det är det som bluff företag brukar göra att hänvisa till saker och ting men inte visa en tydlig struktur i form av ett avtal. Dom ljuger på sina reklam annonser att kvinnor har uppnått den friheten dom har drömt om och har den ekonomiska friheten. De flesta kvinnorna sitter på skulder och har inte ens råd att betala sina räkningar. Allt dom säger är bluff. Gå inte med på detta. All bevis finns om det skulle efterfrågas. Empera Agency mutar kvinnorna att lämna en god recension på Trust Pilot i utbyte mot en gratis biljett till deras fysiska fiasko event som ägde rum 27 april 2024

Personer som har lämnat god recension med 5 stjärnor är personer som har blivit positivt bemött i gruppen där alla kvinnor peppar varandra skriver fina saker till varandra men tyvärr händer det ingenting med plånboken. Den bara står still. Man peppar varandra för stunden, ger varandra tips och råd för stunden ändå har ingen lyckats tjäna en heltidslön på detta när det utlovades att man endast behöver 5-10 kunder för att tjäna 50-100.000 i månaden.

Dessutom ändrar dom på sina villkor hela tiden på deras hemsida, senaste ändringen av allmänna villkor ändrades senast den 18:e september.

Jag har efterfrågat mitt avtal men får inget för att det finns inget.

Vill ni kasta era pengar i soppen då är detta rätt plattform att investera sina pengar i.

Kursen kostar olika för olika personer. Vissa personer har fått betala 25 tusen och vissa 40.000 och andra 45.000 kr. Alla behandlas olika och alla kvinnor har fått betala olika mycket.

7 September 2024

Detta är ren bedrägeri

Detta är ren bedrägeri. Jag pratar om ungefär 460 kvinnor som är medlemmar i Empera Agency och ingen har lyckats tjäna riktiga pengar på detta. Detta jobb är riskfyllt då man riskerar att förlora samarbetet med företaget man jobbar med. De flesta har varit med i ungefär 6-12 månader och ingen har lyckats. Folk har kvar sina heltidsjobb. Man fick inget avtal när man gick med på denna kurs. Dom ljuger om på sina reklamannonser att ”få 10 betalande kunder eller pengarna tillbaks” rent skitsnack. Det finns andra dolda villkor bakom det som dom har döljt för alla kvinnor på Empera och inte ens benämnt detta. Eftersom jag inte fick ett avtal av dom så hänvisar dom till deras köpevillkor på deras hemsida, det är det som bluff företag brukar göra att hänvisa till saker och ting men inte visa en tydlig struktur i form av ett avtal. Dom ljuger på sina reklam annonser att kvinnor har uppnått den friheten dom har drömt om och har den ekonomiska friheten. De flesta kvinnorna sitter på skulder och har inte ens råd att betala sina räkningar. Allt dom säger är bluff. Gå inte med på detta. All bevis finns om det skulle efterfrågas.

1 October 2024

Bedrägeriföretag

Bedrägeriföretag
Detta är ett bluff-företag och lurar alla, med allt.
De vill bara få signerade köp så fort som möjligt och det är helt omöjligt med reklamation. Så nu kommer ARN och konsumentverket och andra myndigheter hjälpa mig istället. Jag var flitig och pluggade i 5-10h/dag och jag var med i 9månader utan ett enda öre som jag tjänade. Det var många dolda avgifter som kom dessutom under utbildningen.
Man får inte se deras eller bankens avtalsregler innan man har betalat trots att jag ville ha det. Jag ville även ha avtal från början vilket jag inte fick. Jag fick det efter flera månaders tjat. I betalningslänken som Empera Agency/ Coachingio skickar till en på mail, finns inte någon av denna info. om avtal och ränta och action garanti. De sa till mig att det är räntefritt, riskfritt, pengar tillbaka om jag inte fått 10st kunder på 6månader. Detta är ren lögn. Detta står de inte för. Det är helt omöjligt att få 100st inspelade säljmöten på denna tid om du inte slavar till dig detta. Inga av 459st elever lyckades med detta. Alla har betalat olika för denna kurs tydligen allt mellan 25 000kr-45 000kr och detta fick jag veta i efterhand. Jag har bevis på detta. Empera Agency och Coachingio vilket är samma bolag, sänder ut sin egen personal att skriva bra omdömen om sitt egna bolag, ett bolag som de ändrar namn på hela tiden. Empera Agency, Coachingio AB, Abrigal AB. JAg känner igen flera namn här som är deras anställda coacher som skriver här. Förtaget mutar även de nya att skriva bra omdömen så att de får gratisbiljetter till event, som egentligen ingår i kursen, men som de tar betalt för. Det får man gratis om man skriver bra omdömen här eller på andra ratingsidor. De ändrar ofta deras allmänna villkor på deras hemsida, bara i september 2024 gjordes det den18: e och den 24:e. Krav som de ställer på elever som redan har betalat, krav som är helt orimliga. De vägrar säga vem som är ansvarig i företaget vid tvist, trots att alla vet att det är grundaren som är ansvarig, som dessutom inte går att nå för personen befinner sig utomlands och gömmer sig. Det finns inget telnr att nå dem på numera.
Empera Agency/ Coachingio kommer säkert svara på denna kommentar:
Super tråkigt att du kallar oss "lurendrejare" eller "bluff-företag" när du tidigare under utbildningens gång varit nöjd och fått mycket feedback, råd och kom en bra bit in i utbildningen.
Avtalet du hänvisar till med Klarna Bank (delbetalningen av vår utbildning) signerade du själv och alla detaljer framgick och står även klart & tydligt i deras avtal.
Du är fast besluten om att vi har "lurat" dig, vilket inte stämmer och gör mig ledsen att höra att du påstår det.

Detta svar skriver de till de flesta innan de anmäler personer som skrivit dåliga omdömen. Deras svar stämmer inte överhuvudtaget. Det är falska påståenden. Jag har bevis på allt jag säger. Så TrustPilot, ni kan maila mig ifall ni inte tror mig, så skickar jag mina bevis direkt.

4 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mycket besviken på hur detta företag…

Mycket besviken på hur detta företag hanterar sina kunder. Vi gjorde en uppsägning enligt de 14-dagarna som utlovats och fick först kontakt, sen studsade plötsligt mailen. Därefter fick vi trots detta en faktura… trots uppsägning och trots att INGET material sänts. Är detta ett blufföretag?

13 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jag visste allt om mig själv........

Var säker på att jag hade kolla på mig själv, men ack så fel man kan ha. Nu har jag börjat fatta att jag har varit lurad av mig själv.
Nu, i kombination med eget företag och tydliga mål och bra struktur så lyfter jag på hatten av för Coachingio.com

3 November 2023

Stort tack Andreas, uppskattas verkligen! 🙏

Rated 5 out of 5 stars

De hjälper enormt mycket att ha någon som hjälper en på sin resa till att bli egenföretagare!

De hjälper enormt mycket att ha någon som man kan ställe frågor till längs sin resa till att bli egenföretagare, vilket jag får från Coahingio. Det är ett stöttande community med bra coacher som alltid ställer upp och stöttar varandra tillsammans, för att alla ska nå sina inviduella mål!

Tusen tack, kul att höra Gustav! 🙏

vill du bli coach?

Om din dröm är att arbeta som coach och du saknar "huret". Då är det här rätt plattform för dig. 2 framgångsrika killar som gjort resan själva och skapat ett fantastiskt program och en community där man får connecta med andra som är i samma sits som en själv. En stark community med mycket hjälp på vägen och värt mycket mer än vad det kostar. Inget beslut att fundera över, bara kör all in!

Reply from Coachingio.com

Stort tack Johanna, vi uppskattar det verkligen!

Väldigt Nöjd!

Denna kurs har allt du behöver veta för att starta ett företag inom coaching.

Med tanke på hur lite det kostar och hur mycket man kan få ut av det är det garanterat värt det.

Kul att höra Sebbe, det värmer! 🙏

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look