See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Varning till småsparare

Varning till småsparare
Jag vill varna alla småsparare som drömmer om att bli rika snabbt.
Jag gick en kurs på sex månader som kostade runt 8 000 kronor. När man blir medlem läggs man till i hans “close friends” på sociala medier, där han dagligen delar videor med tekniska analyser av 2–3 grafer (aktier, forex eller krypto).
Röd flagga (ingen community till medlemmar som får kommunicera med varandra)
Analysen är alltid väldigt enkel och upprepas dag efter dag:
“Denna har brutit 50 % av nedgången/uppgången och gått över 0,6. Nu ser jag alla rekyler nedåt som möjligheter till större uppgångar.”
Allt bygger på en mycket grundläggande teknisk analys, nästan uteslutande med fibonacci-nivåer. Det finns inga genomtänkta strategier. Efter en vecka kan du själv upprepa samma analys eftersom det är så simpelt.
En gång i månaden delar han en så kallad “investeringsmöjlighet” med hög potential. Men i praktiken handlar det om att gå in med hög hävstång – och flera gånger har positionerna gått till stop loss. Hans stop loss ligger ofta på 40–60 % förlust.
Ett exempel: han var alltid positiv till Novo Nordisk när aktien låg på 1000 DKK och hävdade att “alla rekyler nedåt är köplägen”. Detta enbart baserat på grafen, utan hänsyn till till fundamentala biten. Nu har aktien fallit till 350 DKK. Frågar du honom om analys idag säger han tvärtom att “alla rekyler uppåt är säljsignaler” – återigen utan någon djupare förståelse för bolaget, dess vinst, konkurrenssituation, omsättning eller värderingstal.
Slutsats
Hans “strategi” är extremt ytlig.
Han lever på medlemsavgifterna, inte på framgångsrika investeringar.
Om han bara har 100 medlemmar kan han redan köpa bilar, klockor och visa upp en falsk bild av framgång.Eftersom när du blir medlem så får du också kurser, en kurs är en video som han spelar in, det är bara en Simpel förklaring om ett begrepp inom trading, den ena delas gratis och en fördjupning betalar du för.
Han kan lägga ett precis på 1500kr bara föra att få fortsättningen av videon och han anser sig själv bara snäll eftersom han begärde inte mer än 1500kr
Skam skam skam
👉 Akta er! Låt er inte luras av vad han visar upp. Era pengar finansierar hans livsstil.

24 October 2024

Ren scam

Ren scam, testa hans 30 dagars kurs, innan jag än hann regga mig så kolla jag upp allt man skulle regga på och skicka pengar till. Don’t do it.
Han länkar till en bot och vill att man skall sätta in pengar, den är inte reggad och googla man lite så är det svårt att ta ut sin vinst osv.

10 August 2025
Rated 4 out of 5 stars

Jag blev senast lurad av han igår då…

Jag blev senast lurad av han igår då jag köpte bitcoins och skicka sedan till hans adress och efter 2 timmar så sa han att allt var klart och att min vinst var 142000 kr nånting och att pengarna är på mitt konto om ca 2 timmar och efter en stund skicka han en bild på att transaktionen blivit blockerad och att han ytterligare ville ha över 4000 kr?? Men då vägra jag och fatta grejen men jag var dum nog att gå på det från början. Akta er för Analys Hasse!!

13 August 2025

H*runge* scammar

H*runge* scammar, 30 dagar gratis men i nästa steg så vill han ha 5000kr. Kackerlacksbeteende. Luras inte av som skulle sälja sin mamma för lite pengar. Om ni hade det svårt ekonomiskt när ni var 10 barn, ett tips till din mor hade varit håll igen benen istället för att sära som röda ljus distrikten

1 May 2025

VARNING

VARNING, Köp inte hans kurs. Scam alltihopp. Han tjänar pengar på att folk köper hans kurser. Inte från sina trades

11 July 2025

Vilken skojare, spring härifrån

Vilken skojare. Han kan inte mer trading än någon annan som delar sin kunskap gratis på Youtube. Det är extremt basic grejer han lär ut. Spara 18k om året och kolla lite Youtube istället. Han tjänar pengar på folk som köper hans medlemskap inget annat. Hade han haft avkastningen han skryter om hade han varit dollar miljardär vid det här laget. Det finns en anledning att han inte flashade med bilar och klockor förrän EFTER han började sälja medlemskap. Det är där han tjänar pengar, på lättlurade småsparare som hoppas bli rik över natten.

15 April 2025

Scammer

Scammer, tar även bort all kritik som postas om honom på hans sociala medier samma sekund som de dyker upp.

24 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Tjänar pengar på att sälja dig kursen…

Tjänar pengar på att sälja dig kursen men du agerar casino med dina pengar. Hans målgrupp är fattiga människor som snabbt vil bli rika. Ibland slänger han i vettiga resoneman som "köp ett icke volatilt stabilt bolag med hävstång". Men ingen transpares, går inte att hitta information om hans företag. Så många röda flaggor. När jag ställde enkla frågor blockerades jag Detta är horoskop för män och jag känner mig blåst.

8 January 2025

Försäljare och lögnare.

Han har dålig kunskap om företagsekonomi. Han ljuger om sin avkastning och slänger in komplicerade matematiska termer för att lura folk till att köpa kurser. Undvik!

4 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

Analyshasse är en säljare som flexar…

Analyshasse är en säljare som flexar med lyx för att locka till sig navia personer. Han har ingen öppen community av en anledning. Han visar endast upp det som ger honom själv cred. Ingen medlem ska kunna integrera men någon annan. Ingen ska få reda på hur det går för andra medlemmar. Hur många är dem ?Han uppger att han bjuder på utbildningar gratis trots att du betalar minst 18000kr per år för att följa honom. Hans girighet på pengar och flexande med sedlar är högst oseriöst i hans ställning. Det finns mycket bättre alternativ på detta område om du vill utvecklas och skaffa dig mer kunskap.

12 January 2025

Scamhasse

Jag vill rapportera användaren "Analyshasse" för misstänkt bedrägeri och oetisk verksamhet. Han använder Telegram för att marknadsföra T4Trade, en mäklare reglerad av FSA på Seychellerna, vilket är en tillsynsmyndighet med begränsade kundskydd. Han påstår att tjänster och material är "gratis" på hans instagram, men kräver en insättning på minst 300 euro/dollar/pund för att få tillgång. Detta framgår inte tydligt i hans marknadsföring, vilket kan vilseleda användare.

Dessutom undviker han att svara på frågor om reglering och skydd, och han avleder frågor om risker med hög hävstång (1:1000) eller potentiella förluster. Detta tyder på bristande transparens och ansvar gentemot potentiella investerare, vilket kan utsätta folk för ekonomiska risker.

10 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det är intressant att notera att han…

Det är intressant att notera att han inte verkade ha några lyxiga klockor eller bilar innan han började med sin tjänst. Alla dyra saker har dykt upp EFTER hans tjänst. Han påstår att pengarna kommer från trading och investeringar, det verkar vara en vag förklaring. Om det verkligen var så borde han ha haft pengar innan han började med tjänsten.

27 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Till dig som funderar att köpa kursen

På olika sociala plattformar använder Hasse en aggressiv marknadsföring, avsaknad av transparenta resultat, och den starka betoningen på att agera snabbt. Om du överväger att gå vidare, se till att ställa kritiska frågor, be om konkreta exempel på tidigare resultat. Påståendet att ingen förkunskap krävs kan vara lockande för nya investerare, men det kan också vara en varningssignal. Att investera på börsen kräver en förståelse för risker, marknader, och strategier, och seriösa rådgivare uppmuntrar ofta utbildning och insikt snarare än att förenkla processen för mycket. Undersök vad andra säger om tjänsten innan du binder dig till något. Var försiktig och göra en noggrann bedömning när det gäller investeringar.

17 August 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look