See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een babykamer besteld en zijn heel tevreden over de babykamer en de service. De meubels zijn mooi afgewerkt en voelen stevig aan. We hebben er al veel complimenten over gehad! Het in e... See more

Rated 4 out of 5 stars

Omdat wij vakantieplannen hebben heeft Club Delune moeite gedaan de levering vanuit Polen te versnellen. Wij werden vriendelijk te woord gestaan via de mail. Geen 5 sterren omdat FedEx toch nog een da... See more

Company details

1. Children's Furniture Store
  2. Baby Store
  3. Children's Toys Store
  4. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Welkom bij family concept store Club Delune! Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie met oog voor kwaliteit, stijlvol design en duurzaamheid. Wij bieden persoonlijke service en gratis verzending vanaf €50,-.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mooie houten kinderbed

Mooie houten kinderbed gekocht. Mijn dochter is er erg blij mee.

16 April 2026

Reply from Club Delune

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat het bed goed bevalt. Veel plezier ervan! Vriendelijke groet, Team Club Delune

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en mooi assortiment

Lang gezocht naar de beste website voor de inrichting van de kinderkamer, uiteindelijk uitgekomen bij Club Delune. Heel mooi assortiment en goed advies gekregen voor de inrichting, zeer tevreden!

17 March 2026

Reply from Club Delune

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met het eindresultaat! Vriendelijke groet, Team Club Delune

Rated 5 out of 5 stars

Mooie kwaliteit en fijne service

Het in elkaar zetten kostte wel even tijd (zo'n 2,5-3 uur per meubel), maar met de handleiding kwamen we er goed uit. We hadden één vraag over de ladegeleiders en hier hebben we dezelfde dag nog reactie op gehad. Fijne service.

Blij met het eindresultaat op de kamer!

9 March 2026

Reply from Club Delune

Wat goed om te horen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie tevreden zijn met de meubels en de service. Heel veel plezier met het eindresultaat!
Vriendelijke groet, Team Club Delune

Rated 1 out of 5 stars

Moeilijk om in elkaar te zetten

We hebben Royal wit driedelige babykamer gekocht. Het in elkaar zetten zou eenvoudig zijn, volgens de beschrijving van de kamer en je krijgt het bijbehorende gereedschap erbij. Wij hebben echter nog nooit zulke moeilijk in elkaar te zetten meubels gehad, terwijl we echt handig zijn. Er zit geen duidelijke uitleg bij, alleen Poolse korte tekstjes, een enorme hoop aan verschillende schroefjes en moertjes en je hebt geen idee waar wat moet. En heel veel klopt er niet en past niet eens. Sommige gaatje waren te krap en die hebben we zelf uit moeten boren. We hebben zelf de duvels op maat gezaagd. De mooie gouden ringetjes als handvaten passen niet en steken er een halve centimeter uit. De verkeerde schroeven zaten erbij. We hebben zelf passende schroeven gekocht. We zijn nu 30 frustrerende uren bezig geweest met de babykamer. Dit gun je niemand.

9 March 2026

Goedendag,

We vinden het jammer dit te lezen, ook omdat we nooit een verzoek tot service hebben ontvangen betreft deze meubels (en wel gelijk een review). We herkennen dit ook niet, omdat mensen altijd zeer te spreken zijn over deze meubels.
Mocht er tijdens de montage iets onduidelijk zijn of niet passen, dan helpen wij uiteraard altijd graag verder. We adviseren klanten in dat geval altijd even contact met ons op te nemen, zodat we direct kunnen meekijken en waar nodig onderdelen of aanvullende uitleg kunnen verzorgen.
We hebben tijdens de montage helaas geen hulpvraag van u ontvangen. We hadden graag service verleend.

Ook hebben we de handleidingen nagekeken en herkennen we niet wat u aangeeft over "alleen Poolse korte tekstjes". Het is eigenlijk precies het type handleiding dat je bij de meeste Europese meubelmerken ziet, met stap-voor-stap tekeningen en de onderdelen zijn visueel genummerd.
Het is taal-onafhankelijk, wat gebruikelijk is. De tekst over het onderhoud staat er in 4 talen, waaronder Engels. Overigens zijn de onderhoud instructies in het Nederlands in de product tekst op de website terug te lezen.

30 uur aan montage gunnen wij zeker niemand en zo'n 3 uur per meubel (dus totaal 9 uur) is gebruikelijk voor deze set. We kunnen niet anders zeggen dan dat we graag ondersteuning hadden geboden en dat we het oprecht jammer vinden dat er geen hulpvraag geweest is.
Hopelijk geniet uw familie nu wel van de meubels en als we toch ergens bij kunnen helpen, neem dan zeker contact op.

Team Club Delune

Rated 2 out of 5 stars

Slechte kwaliteit en probleem wordt niet opgelost

Kastje en bureautje en stoeltje besteld (merk Bellamy, komt uit Polen). Het ging eerst al niet goed met de levering, speciaal voor thuis gebleven maar er kwam helemaal geen levering. Gebeld met Claire, toen bleek dat de bestelling er nog helemaal niet was. Heeft ze verder goed opgelost.

De meubeltjes arriveerden. Bij in elkaar zetten bleek al snel dat de tekening van het stoeltje een aantal pagina’s misten en er een grote fout in stond. Verder viel het ons op bij het in elkaar zetten dat de meubeltjes niet netjes op elkaar aansloten, ondanks netjes aandrukken bleven er kieren zichtbaar. Ook is er sprake van hoogteverschil. De ladegeleider ging meteen bij monteren stuk. Ook viel het op dat het hout snel barstte, echt slechte kwaliteit. Ik heb Claire op de hoogte gebracht met foto’s van alles. Ze ging in contact met de fabrikant. Vervolgens hoorden we wekenlang helemaal niets. Daarna gaf de fabrikant aan dat het vast een hoogteverschil in onze vloer of de viltjes zou zijn en dat de kieren kwamen doordat het niet goed aangedrukt zou zijn. Dingen die niet kloppen en we al uitgesloten hadden, maar wel makkelijk om je er vanaf te maken. Claire gaf deze reactie een op een door. Ik heb meerdere malen aangegeven dat we ontevreden zijn en wel een flink bedrag hebben betaald. Daar komt geen reactie of gebaar van compensatie op. Dus we zitten nu met meubeltjes die niet mooi staan en slecht van kwaliteit. Voor ons geen bestelling meer daar.

28 January 2026

Hi Rianne,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die wij met Club Delune willen meegeven.

Wat jouw situatie extra lastig maakt, is dat wij deze meubels al lange tijd verkopen, ze zelf ook in huis hebben, en hier normaal gesproken juist heel positieve reacties op krijgen. Ze zijn gemaakt van een degelijke, stevige meubelplaat en staan bekend om hun kwaliteit. Wat jij beschrijft past dan ook niet bij de ervaringen die wij normaal met dit merk hebben. Juist daarom hebben wij jouw eerdere meldingen en foto’s ook serieus opgepakt richting de fabrikant.

De terugkoppeling die wij van hen kregen, hebben wij één op één met je gedeeld, maar dat betekent niet dat wij dit als ‘afgehandeld’ zagen. Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuwe ladegeleider voor je laten nasturen.

Wat wij in jouw review voor het eerst lezen, is dat het hout volgens jou is gebarsten. Als wij daar foto’s of een melding van hadden ontvangen, hadden wij - zoals we altijd doen bij dit soort situaties - vervangende onderdelen voor je geregeld.

Dat je het gevoel hebt gekregen dat je niet serieus werd genomen en dat het traject lang heeft geduurd, vinden wij oprecht heel vervelend. Dat begrijpen we heel goed.

Wij zien dit echt als een uitzonderlijke situatie die niet past bij wat wij normaal met deze meubels ervaren, en we kijken nog steeds graag met je mee naar een passende oplossing.

Dank je wel dat je dit hebt gedeeld.

Slechte communicatie over levertijden

In december heb ik een boekenkastje en een bureautje met stoel besteld voor de verjaardag van mijn dochter.

Door een brand in het distributiecentrum zijn producten verloren gegaan. Heel vervelend, maar dat kan gebeuren. Daarna kon ik meteen een nieuwe leverdatum selecteren, prima.

Voor die nieuwe leverdatum heb ik vrij genomen en ben ik thuisgebleven, want er werd geen tijdvak gecommuniceerd. Geen levering. Ik heb hierop een mail gestuurd. Als reactie kreeg ik te horen dat de zending langer nodig had om in Nederland aan te komen. Vooruit.

Opnieuw een leverdatum aangegeven, weer vrij genomen omdat er geen tijd werd gecommuniceerd… wéér geen levering.

Weer gemaild en de volgende dag, op een zaterdag, een reactie gekregen: “Vervelend, maar ik zie dat je product vandaag wordt geleverd.” Nou, drie keer raden… niets.

Drie keer mijn dochter blij gemaakt met een dode mus. Nou ja, dood… inmiddels gemummificeerd.

Ik heb om een compensatie gevraagd, maar daarna bleef het radiostil. Onbegrijpelijk.

Maandagochtend stonden ze ineens op de stoep met de producten. Daarna niets meer gehoord van Claire, de eigenaresse. Geen excuses, geen compensatie voor al die vrije dagen. Als je niet weet wanneer een product wordt geleverd, communiceer dat dan niet, of zoek een betrouwbare transporteur.

27 January 2026

Beste Milos,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor jullie moet zijn geweest, zeker met een jarige dochter die uitkeek naar haar nieuwe meubels.

Helaas is jullie eerste zending verloren gegaan bij een grote brand in een depot van de vervoerder, waarbij meerdere zendingen zijn vernietigd. Dit was een uitzonderlijke situatie waar wij als leverancier geen invloed op hadden. Zodra dit bekend werd, is er direct een nieuwe zending voor jullie klaargemaakt en verstuurd.

Tijdens het transport daarna is de zending meerdere keren vertraagd bij de vervoerder, dit had te maken met de nasleep van de brand. We hebben hierover steeds contact gehad met het transportbedrijf om de levering zo snel mogelijk in gang te krijgen en jullie hierover per mail op de hoogte gehouden, waarbij we ook meerdere keren onze excuses hebben aangeboden voor de ontstane situatie.

Gelukkig zijn de meubels uiteindelijk alsnog bij jullie geleverd. We vinden het oprecht vervelend dat dit traject zo is verlopen en begrijpen dat dit voor jullie ongemak heeft veroorzaakt.

Mocht er rondom de meubels of montage nog iets zijn waar we bij kunnen helpen, dan staan we uiteraard voor jullie klaar.

Hartelijke groet,
Claire
Club Delune

Voor klanten die bestellen met een specifieke datum in gedachten (bijvoorbeeld een verjaardag), helpt het ons enorm als dit als notitie bij de bestelling wordt vermeld. Dan kunnen we hier vooraf extra rekening mee houden in de communicatie en opvolging.

Peuterbedden

Ik had vooraf wat vragen die ik makkelijk kon stellen via WhatsApp. Ik kreeg al snel een vriendelijke reactie. De bedden werden snel geleverd en waren makkelijk te monteren. Ze zien er mooi en stevig uit en ik ben er ontzettend blij mee!

22 October 2025

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Ik heb de Lou twijfelaar met lades besteld en een het bliss matras. Voor en na de bestelling had ik een heleboel vragen, die door Claire iedere keer snel en eerlijk werden beantwoord. Het contact verliep heel prettig. Claire heeft mij het juiste advies gegeven en daardoor heb ik nu een prachtig bed voor mijn kleuter. Ik ben er heel blij mee. Ik raad Club Delune aan iedereen aan!

7 October 2025

Reply from Club Delune

Wat ontzettend leuk om je review te lezen! Ik ben heel blij dat ik je heb kunnen helpen met het kiezen van het juiste bed en matras. Wat fijn om te horen dat het bed goed bevalt. Bedankt voor je warme woorden! Geniet van het mooie bed!
Vriendelijke groet, Claire van Club Delune

Super tout simplement !

24 September 2025

Reply from Club Delune

Merci beaucoup pour votre avis!
Nous sommes ravis que votre nouveau lit superposé vous plaise.
Profitez-en bien!

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
We zijn blij dat het stapelbed goed bevalt. Veel plezier ervan!

Mooie kwaliteit bedhuisje!

Tijdje terug een bedhuisje besteld en ik wil nog even laten weten dat het echt een mooie kwaliteit bed is. M’n dochtertje is er zo blij mee, helemaal leuk met de lampjes erin. Ik schrijf nooit reviews, maar dacht wil toch even mijn support geven want dit was echt een goede koop! :)

23 June 2025

Reply from Club Delune

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om toch een review te schrijven! 😊 Superfijn om te horen dat het bedhuisje zo goed bevalt en dat je dochtertje er blij mee is. Het klinkt als een droomplekje met de lampjes. Nog veel plezier ervan!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en mooie producten

We zijn super blij met de baby meubels die wij als set hebben gekocht. Er is fijn meegedacht over welke meubels zouden passen in de babykamer. De website ziet er mooi uit en er worden leuke producten aangeboden. De levering verliep netjes en alles werd op tijd geleverd.

18 September 2025

Reply from Club Delune

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de babykamer en de service. We vinden het belangrijk om mee te denken en het is leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier in de babykamer!

Rated 2 out of 5 stars

Goede start, maar geen fijne afloop

We hadden een bed besteld voor de verjaardag van onze zoon, ruim op tijd.
Contact verliep super & het meedenken was ook heel fijn!
Toen bleek dat de levering vertraagd was, meerdere keren gevraagd wanneer wij het bed wel konden verwachten. Toen kregen we daar nog wel netjes bericht over. Maar vanaf het moment dat we vroegen om een tegemoetkoming in de prijs, bleef het helemaal stil. Geen reactie meer en geen oplossing.

Heel teleurstellend, zeker omdat wij nu onze zoon moeten teleurstellen op zijn verjaardag. Jammer dat de communicatie zo stopt zodra je iets van service of compensatie vraagt.

20 September 2025

Reply from Club Delune

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Jammer dat de levering niet helemaal volgens planning verliep, zeker rond de verjaardag van jullie zoon. Het ging hier om een op maat gemaakt bed met een gemiddelde levertijd van 4 weken; door drukte liep de productie helaas uit.
Fijn dat we na je bericht snel contact hebben gehad en samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We hopen dat jullie zoon veel plezier beleeft aan zijn nieuwe bed!

Goed en snel contact

Goed en snel contact, snelle verzending!
We hebben het bed nog niet uitgepakt omdat de kamer nog behangen moet worden, maar we hebben er alle vertrouwen in!

10 July 2025

Reply from Club Delune

Hi! Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met het contact en de verzending. Veel plezier van je bestelling!
Vriendelijke groet, Claire van Club Delune

Rated 1 out of 5 stars

Hou rekening met levertijd langer dan MAAND

Hou rekening met levertijd langer dan MAAND. Wat op de website hele tijd binnen 5 dagen staat. Komt met 40 dagen aan. En geen enkel excuus.

12 May 2025

Reply from Club Delune

Hi, bedankt voor je review. Jammer van de 1 ster. We streven altijd naar een positieve ervaring en zoals eerder besproken via whatsapp: je hebt een bed besteld uit de “aanpasbare bedden” collectie niet een “snelle verzending” bed. Bovenaan de producttekst staat de levertijd van 3-4 weken vermeld. De matrassen proberen we altijd tegelijk met het bed te leveren, hier is helaas iets niet goed gegaan bij GLS en toen heb ik erachteraan gezeten dat er zo snel mogelijk een nieuw matras verzonden werd. Het bed is binnen 4 weken geleverd en het matras daardoor een weekje later. Excuses als het niet naar verwachting verlopen is. Hopelijk slaapt de kleine wel heel goed in het mooie bed! Als je nog vragen hebt, laat het dan gerust weten.
Vriendelijke groet, Claire

Rated 5 out of 5 stars

Het was een zeer snelle levering

Het was een zeer snelle levering, met een persoonlijk berichtje in de doos. Superleuk.

27 May 2025

Reply from Club Delune

Wat leuk om te horen! Fijn dat de levering zo snel was en dat het persoonlijke berichtje in de smaak viel. Bedankt voor je review!

Rated 1 out of 5 stars

Levertijd was niet snel zoals weergeven…

Levertijd was niet snel zoals weergeven op de site. Duurde ruim 1.5 week langer. Na deze anderhalve week bleek er ook een korting op het bed te zitten. Dit aangegeven en zouden ze retourneren. Tot op heden niks vernomen....

22 May 2025

Reply from Club Delune

Bedankt voor je review. Jammer van de 1 ster. 😅 Zoals eerder persoonlijk aangegeven: Ik heb je gemaild zodra ik wist dat de fabrikant geen voorraad had en de levering vertraging op liep. We hebben je als tegemoetkoming voor de vertraging 10% teruggestort. Ik begrijp dat dit ongemak heeft veroorzaakt voor je en het is niet de klant ervaring die we nastreven - we doen elke dag ons best om klanten een fijne ervaring te bieden. Ondanks de vertraging hopen we dat je zoontje lang plezier heeft van het bedhuisje!

Mooie kwaliteit bed gekocht

Mooie kwaliteit bed gekocht. Zorgvuldig verpakt en geleverd. Communicatie verliep fijn, goed geadviseerd.

22 May 2025

Reply from Club Delune

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen! Super dat je zo blij bent met het bed en onze service.

Zeer lange levertijd

Zeer lange levertijd, wordt ook slecht op de mail gereageerd.

16 May 2025

Reply from Club Delune

Hi! Bedankt voor je review.
Je hebt een product besteld, dat op bestelling gemaakt wordt van hout. De levertijd die daarvoor staat is 12-14 werkdagen.
Dit staat ook duidelijk in de producttekst van het artikel. Je bestelling is in 9 werkdagen geleverd, dus ruim binnen de gecommuniceerde levertijd.

Je e-mail kunnen we niet terugvinden. We reageren altijd zo spoedig mogelijk en staan ervoor dat we open en eerlijk communiceren.
We hopen dat je blij bent met de houten wanddecoratie, we zien graag dat onze klanten tevreden zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Mooi artikel en bij iets latere verzending dan verwacht, sneller en attente communicatie.

8 May 2025

Reply from Club Delune

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het artikel en onze service. We doen ons best om eventuele vertragingen goed op te vangen met duidelijke en snelle communicatie. Hopelijk tot een volgende keer! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteit van het peuterbedje is top

Kwaliteit van het peuterbedje is top. Alles ging ook goed. Bestelling en bezorging. Mooie producten op de website. Ik ga zeker nog meer kopen. Vertrouwelijke webwinkel site.

15 April 2025

Reply from Club Delune

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het peuterbedje én over het bestel- en bezorgproces. We kijken ernaar uit je weer terug te zien in onze webshop!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look