Kändes verkligen som ett familjeföretag. Nästan så att jag själv fick känna mig som en del av den. Köpte nytt lås till vår altandörr. Allt funkade perfekt. Bara att gratulera om ni kan fortsätta att... See more
Company replied
Jag gjorde en order med leverans till vår sommarstuga i hopp om att kunna hämta ut paketet hos ett ombud. Men eftersom paketet skickades som brev från företaget och vi inte har någon postlåda i sommar... See more
Company replied
Köpte fönster till hela huset från bygglagret och är jättenöjd med hela processen från beställning till leverans, som dessutom kom på utlovad dag. Trots lite skador från fabriken så ordnades allt upp... See more
Company replied
Vi på Bygglagret i Mockfjärd gör det enkelt för dig att välja rätt dörrar och fönster. Titta närmare i vår webshop för att hitta just ditt fönster eller din dörr.
785 43, Högsveden, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jättebra priser och underbar service. Mycket mer personlig upplevelse än att köpa från de riktigt stora kedjorna! Fem stjärnor!

Reply from Bygglagret
Köpte jättefin altandörr !
Bra pris, snabb leverans.
Trevligt bemötande.
Helnöjd!!!

Reply from Bygglagret
Lite lång leveranstid, annars var allt perfekt. Trevlig support, svarar snabbt på mejl.

Reply from Bygglagret
Superbra leverans och hantering av min felbeställning av lagerfönster. Tack! Återkommer med ny beställning.

Reply from Bygglagret
Beställde en spanjolett till min altandörr. Enligt papperna från byggaren skulle det vara SP fönster. Blev uppringd efter min beställning för att reda ut vilken spanjolett jag faktiskt skulle ha. Vi kom fram till att det är en Traryd altandörr.
Mycket hög servicenivå att ta sig tid att ringa upp mig för att se till så att det blir rätt, utan några tveksamheter.
Tack Jennie och Marcus än en gång för personlig och bra service!

Reply from Bygglagret
Beställde för över 100.000 och allt kom. Då jag av olika skäl inte kunde montera direkt upptäckte jag inte för än idag att 2 altandörrar av standardmodell var 10cm för breda. Ringde o frågade om man kunde få byta om jag personligen kom med dom då dessa fortfarande var fabriksemballerade. ICKE.det hade gått alldeles för lång tid., jag sa att om jag kör dom till SP fönster så kan ju dom få avgöra om dom kunde göra ett byte men så jobbade inte Bygglagret. F.N VAD SERVICEMINDED DOM ÄR..
UPPDATERING. nu har dom hört av sig och erbjudit ett utbyte för ca 5500. I och för sig seriöst erbjudande men jag får fundera på vad kostnad blir om man sågar upp lite, .
Bortsett från denna händelse så kan jag nog tycka att Bygglagret är rätt ok.

Reply from Bygglagret
Bra rabatt på fönster och ingen kostnad för anpassade mått.
Leveransen strulade tyvärr med DHL och Bygglagret verkade inte bry sig så mycket.
Ringde flera gånger om status men fick som svar att deras lagerarbetare fortfarande försökte få kontakt med DHL... hur svårt nu det kan vara. Detta resulterade i att fönstren blev försenade en vecka och våra inbokade byggare var tvungna att påbörja andra arbeten, vi har därför inte fått våra fönster monterade
Ingen ringde heller en dag innan, utan leverantören ringde en timme innan leverans. Han frågade dessutom om VI hade en gaffeltruck då leveransen var stor (???).
Bygglagret skulle höra av sig så fort de visste mer om leveransen, än så länge har de inte ens hört av sig sedan jag sist ringde, trots att fönstren blivit levererade.
De svarar snabbt på på chatt, mail och telefon men det hjälpte som sagt ingenting i vårt fall.

Reply from Bygglagret
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.