Borca Online Weimarstraat Reviews 23

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Helaas hetzelfde moeten meemaken als vele anderen. Een bestelling geplaatst voor een moeilijk vindbaar product. Contact zoeken via mail, whatsapp of telefoon heeft geen zin, reageert nergens op.... See more

Rated 2 out of 5 stars

Op 10 mei een bestelling geplaatst, netjes een order bevestiging ontvangen. Vervolgens niets meer vernomen. 10 dagen later nog een keer contact opgenomen, geen reactie. Laatste keer contact gezocht... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Pure oplichting! Ben benieuwd hoe lang dit door kan gaan voordat dit soort personen opgepakt wordt! Bestelling geplaats, factuur ter bevestiging gekregen, daarna noppes. Hoop dat de zielige stumpers... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bijgewerkt op 12-02-2025: Ik heb op 22-11-2024 een HP Thunderbolt3 Dock Cable, 1M, SPS:914966-00 besteld. Na een aantal weken werd een te korte kabel geleverd, dus niet het bestelde type. Omruil was... See more

Company replied

4. Computer Accessories Store
  5. Electronics Repair Shop
  6. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Borca Online is een eigentijds en energiek reparatiebedrijf in het hart van Den Haag, gespecialiseerd in de reparatie van iPhones, iPads, smartphones, tablets, pc’s, desktop computers, laptops en andere hardware. Daarnaast bieden wij verschillende software-installaties, webontwikkeling en websitebeheer aan. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij service van hoge kwaliteit. Zakelijke klanten kunnen bovendien profiteren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Onze diensten zijn scherp geprijsd, waardoor we concurrerend zijn in de markt. In onze webshop vind je accessoires en onderdelen voor vrijwel elk merk en model, zodat je altijd de juiste producten kunt vinden om je apparaten te ondersteunen of te upgraden. Met onze brede expertise en klantgerichte aanpak streven we ernaar om elke reparatie snel en vakkundig af te handelen. Of het nu gaat om hardwareproblemen, softwarevragen of het onderhouden van een website, wij staan klaar om je te helpen. Borca Online biedt een totaalpakket aan technologische ondersteuning en diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Contact info

1-star

Replied to 12% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Toetsenbord voor een HP laptop besteld

Toetsenbord voor een HP laptop besteld, 50 euro.
Nooit iets van gehoord, nooit iets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar.
Oplichterij, niet kopen bij BorcaDen.

13 December 2024

Reply from Borca Online Weimarstraat

Graag even via email reageren met uw naam en bestelnummer dan kunnen we kijken wat er mis is gegaan.

Niks ontvangen wel betaald

Ik heb een Ipad extention adapter besteld 11 feb en nooit meer iets van gehoord naar de bestellingsbevestiging op de mail, gebeld een paar keer maar geen gehoor en ook geen reactie terug op de mail. Ik vermoed sterk dat dit bedrijf Borcaden niet echt /meer bestaat. Heel jammer maar gelukkig ben ik niet veel geld kwijt.

11 February 2024

Reply from Borca Online Weimarstraat

Wij hebben 4 e-mails naar u verzonden waarop tot op heden geen reactie van u. Graag even opnieuw contact opnemen. Ik stuur de email nogmaals even naar uw email rickwolosi@gmail.com toe.

Let op! verloren geld

Let op!
Eenmaal je hier iets besteld en betaald, hoor je achteraf er niks meer van en antwoorden ze nooit meer op je mails, misschien doen ze dit alleen bij "buitelandse" kopers zoals ik (Belg), "het is toch te ver om tot hier te komen klagen".
dus ja op deze manier waarschuw ik dus andere potentiële kopers voor deze praktijk!

15 November 2023

Reply from Borca Online Weimarstraat

Beste Bart Meers, ik heb meerdere e-mails naar u toe verzonden omdat wij geen bestelling op deze naam kunnen vinden, ik heb alleen een email met een vraag over een product van iemand met uw naam maar krijg geen reactie. Wij hebben ook via hier uw bestel gegevens nagevraagd maar tot op heden niets van u ontvangen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look