Borca Online Weimarstraat Reviews 23

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Helaas hetzelfde moeten meemaken als vele anderen. Een bestelling geplaatst voor een moeilijk vindbaar product. Contact zoeken via mail, whatsapp of telefoon heeft geen zin, reageert nergens op.... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Pure oplichting! Ben benieuwd hoe lang dit door kan gaan voordat dit soort personen opgepakt wordt! Bestelling geplaats, factuur ter bevestiging gekregen, daarna noppes. Hoop dat de zielige stumpers... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bijgewerkt op 12-02-2025: Ik heb op 22-11-2024 een HP Thunderbolt3 Dock Cable, 1M, SPS:914966-00 besteld. Na een aantal weken werd een te korte kabel geleverd, dus niet het bestelde type. Omruil was... See more

Company replied

4. Computer Accessories Store
  5. Electronics Repair Shop
  6. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Borca Online is een eigentijds en energiek reparatiebedrijf in het hart van Den Haag, gespecialiseerd in de reparatie van iPhones, iPads, smartphones, tablets, pc’s, desktop computers, laptops en andere hardware. Daarnaast bieden wij verschillende software-installaties, webontwikkeling en websitebeheer aan. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij service van hoge kwaliteit. Zakelijke klanten kunnen bovendien profiteren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Onze diensten zijn scherp geprijsd, waardoor we concurrerend zijn in de markt. In onze webshop vind je accessoires en onderdelen voor vrijwel elk merk en model, zodat je altijd de juiste producten kunt vinden om je apparaten te ondersteunen of te upgraden. Met onze brede expertise en klantgerichte aanpak streven we ernaar om elke reparatie snel en vakkundig af te handelen. Of het nu gaat om hardwareproblemen, softwarevragen of het onderhouden van een website, wij staan klaar om je te helpen. Borca Online biedt een totaalpakket aan technologische ondersteuning en diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Contact info

1-star

Replied to 12% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Helaas hetzelfde moeten meemaken als…

Helaas hetzelfde moeten meemaken als vele anderen.
Een bestelling geplaatst voor een moeilijk vindbaar product.
Tot het moment dat je vermeld dat je juridische stappen wilt nemen als de bestelling niet word geannuleerd en het bedrag retour word gestuurd, dan reageert de beste meneer binnen een dag en is het in orde gemaakt. ..
Jammer dat dit nog steeds gebeurd.

13 April 2026

Pure oplichting

Bestelling geplaats, factuur ter bevestiging gekregen, daarna noppes. Hoop dat de zielige stumpers die hier achter zitten er gelukkig van worden.

4 April 2026

Oplichters

Ook heb een bestelling geplaatst en heb behalve een factuur niets ontvangen. Op geen enkele wijze is contact met dit bedrijf te krijgen. Als je gaat zoeken kom je terecht in een wirwar van geregistreerde eenmanszaken. Sieradenhandel, taxibedrijf, web design, gezondheidsproducten, you name it. Dit stinkt aan alle kanten en ik ga dan ook aangifte doen van internetoplichting.

9 April 2026

Opgelicht

Een kabel besteld die ik zo snel niet ergens anders kon vinden maar helaas de reviews niet bekeken.. uiteraard opgelicht en niks gekregen en contact niet mogelijk..

18 December 2025

Bestelling geplaatst ter waarde van 102,90

Bestelling geplaatst ter waarde van € 102,90 bij Happy Repair by Borca Torenstraat 48A 2513 BS Den Haag. Na 4 weken nog steeds niets ontvangen. Twee keer een mail gestuurd; geen reactie. Diverse malen gebeld op de twee telefoonnummers maar er wordt niet opgenomen.Klacht ingediend bij Fraude helpdesk

15 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 3 november 2025 een pmcia…

Ik heb 3 november 2025 een pmcia FireWire card besteld. Ik heb betaald maar niets ontvangen. Per email en telefoon contact gezocht maar ik kreeg geen reactie. Ik geef het op want het is geen groot bedrag. Ik wil anderen waarschuwen voor dit bedrijf.

6 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Op 11 september2025 een Notebook…

Op 11 september2025 een Notebook scharnier en bracket voor Toshiba Satellite A350 A355 A355D L450D L455 L455D [HITB008] * Scharnier Bracket Laptop Toshiba besteld en betaald
tot op heden niets ontvangen geen reactie op telefoon e-mail en watch app
Ik ga aangiften doen wegens oplichting

12 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pakt telefoon niet op heb bestaald voor…

Pakt telefoon niet op heb bestaald voor een printplaat
Ze antwoorden niet op email niet op telefoongesprekken
Deze jongens verkopen zogenaamd zaken die moeilijk te krijgen zijn, maar zij regelen het voor een een milde prijs.

Het is slimme oplichting.
Had ik de reviews masr gelezen

3 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst en betaald en NIETS ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald; direct daarna de factuur. Na 3 weken nog steeds niet ontvangen. Twee keer een mail gestuurd; geen reactie. Diverse malen gebeld op de twee telefoonnummers maar er wordt niet opgenomen. Whatsapp -bericht gestuurd; geen reactie. Inmiddels heb ik klacht ingediend bij Moilli en gevraagd om mijn betaling te storeneren. Borca of BorcaDen is compleet ONBETROUWBAAR. Had ik de andere reviews maar eerder gelezen...

17 September 2025

Oplichting

Ondanks herhaaldelijk mailen over terugstorten van ons geld nadat we het bestelde artikel hadden geretourneerd, is er na 2 maanden nog niets ontvangen. Pas dus op met deze firma.

4 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichter die een Fake Webshop heeft met heel zeldzame items (Toevallig!!) die hij echt niet heeft liggen. --> Lozer Oplichter

Raar dat mijn eerdere negatieve ervaring werd gedeletet. Opnieuw dus. Ik bestelde een draadloos keyboard logitech N400 witte uitvoering (toevallig zeer moeilijk te vinden) bestelling geplaatst en 63€ direct betaald. 3 weken niets meer gehoord. Dan een mailtje (Ja we hebben het niet meer voorhanden --> hmm toevallig) ze gaan me het geld terugstoren (na 2 weken nog niets op mijn rekening). Teruggemaaild waar mijn geld blijft. Oh ja we hebben je reknr niet meer. Heb dan het betalingsbewijs met mijn reknr. gestuurd en bijkomend met de vraag of ze een screenshot kunnen maken van de betaling zodanig dat ik kon zien of het geld op komst was. ----> surprize geen reactie meer gekregen want hij wilt het geld niet terugsturen. Lekker in zijn zak houden. Ook melding gedaan bij Opgelicht.nl

Na nog een mailtje dat hij wou hebben dat ik deze post eerst zou willen deleten alvorens dat hij mij ging terugbetalen. Ik zij ik haal het eraf wanneer jij mij terugbetaalt. Wat denk je mijn geld niet gezien hoor. Heb dan mijn hele correspondentie nog eens doorgestuurd naar Opgelicht.nl en hem er nog eens van op de hoogte gesteld. Deze kerel denk echt dat hij ermee weg kan komen. Hé Bro ik denk dat je niets anders dan ontevreden klanten hebt. Ben je verrast dat mensen boos zijn als je ze oplicht? Je ben een L.O.S.E.R. dude!

Comment hieronder is niet waar . Hij heeft me gemeld dat hij het keyboard ging refunden. tot op vandaag geen geld teruggekregen. En gewoon blijven vragen of ik deze comment zou deleten alvorens ik van hem mijn geld terugkrijg. Dit gaat in de wereld van online bestllen niet. Als je het niet meer hebt schrijf dan het geld terug over. Basta. maar blijven mailtjes sturen met het zogezegd bewijs dat hij andere klanten al heeft terugbetaald ben ik niet mee. Volgens mj is het nog steeds oplichting als hij mij maar aan het lijntje blijft houden en niet gewoon mijn geld terugbetaald. Bijkomend nu weet ik dat hij eventueel Dennis heet. Want alle mails die hij stuurde was geen naam te zien enkel Borcaden.nl

6 August 2025

Reply from Borca Online Weimarstraat

Beste Jos, ik heb u via email uitgelegd dat wij door privé omstandigheden niet op tijd konden reageren. Schelden en valse beschuldigingen heeft niemand wat aan. Wij zijn niet van plan een paar euro van u of iemand anders af te pakken. U heeft inderdaad een toetsenbord besteld van een paar jaar geleden dat echt nergens meer op internet staat ipv even met ons eerst contact op te nemen. Wij hebben u er ook over gemaild en nog samen gekeken voor een alternatief.

Inmiddels hebben wij gewoon email contact. Helaas kunnen anderen dat niet lezen maar uw bestelling wordt gewoon netjes via email afgehandeld. Wij gaan geen dure trustpilot abonnement afsluiten vanaf 169 euro ex btw per maand.

Rated 1 out of 5 stars

Compleet onprofessioneel, of toch fraude?

Op donderdag 15 mei 2025 heb ik via deze webshop een Apple-adapter besteld voor €102,90 inclusief verzendkosten. Ik had dit onderdeel dringend nodig voor het overzetten van oude Digital8-tapes. Omdat de adapter niet meer geproduceerd wordt, leek deze webshop de enige plek waar het nog verkrijgbaar was. Volgens hun website zou het bij nabestelling 3–4 weken kunnen duren.

Na mijn bestelling ontving ik direct een factuur, maar daarna bleef het stil. Na twee weken zonder enige update heb ik voor €40 dezelfde adapter via Marktplaats gevonden. Op 30 mei probeerde ik mijn bestelling te annuleren via het WhatsApp-nummer dat op de website vermeld staat. Daarop kreeg ik geen enkele reactie.

Op 2 juni heb ik ook gemaild, gevolgd door e-mails op 6 en 15 juni. Geen enkele reactie. Geen levering. Geen terugbetaling. We zijn inmiddels op 20 juli en ik heb nog altijd niets vernomen.

Volgens Europese wetgeving heeft een webshop maximaal 30 dagen om te leveren. Als dat niet gebeurt, heeft de consument het recht de koop te ontbinden en moet het volledige bedrag worden terugbetaald. BorcaDen houdt zich hier niet aan en handelt daarmee letterlijk in strijd met de wet.

Ik heb inmiddels melding gemaakt bij Mollie (de betalingsverwerker die BorcaDen gebruikt) en bij ACM ConsuWijzer. Als ook dat geen reactie oplevert, doe ik aangifte bij de politie.

Als jij eenzelfde ervaring hebt met BorcaDen, raad ik je sterk aan óók melding te doen. Alleen zo komt deze webshop op de radar bij toezichthouders en worden ze hopelijk gedwongen hun werkwijze te verbeteren — of te stoppen met hun praktijken.

15 May 2025

Geen communicatie

Op 10 mei een bestelling geplaatst, netjes een order bevestiging ontvangen. Vervolgens niets meer vernomen. 10 dagen later nog een keer contact opgenomen, geen reactie. Laatste keer contact gezocht op 27 mei, nog steeds geen reactie. Het product dat ik heb besteld is in NL alleen beschikbaar bij Borcaden en ik vind het jammer dat ik via deze weg een opmerking moet plaatsen.

Update: Uiteindelijk via betaalprovider Mollie een klacht ingediend, ik kreeg de volgende dag direct een reactie van Borca en het geld werd direct teruggestort.

10 May 2025

Reply from Borca Online Weimarstraat

Helaas kunnen anderen dat niet lezen maar uw bestelling is gewoon netjes via email afgehandeld. Wij gaan geen dure trustpilot abonnement afsluiten vanaf 169 euro ex btw per maand om positieve reviews te verzamelen.

OPLICHTERS!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!
Besteld en niet geleverd, reageren niet meer.

Inmiddels reactie van Borca, zij beweren dat het email adres niet klopt waar ik mijn twijfels over heb. Mijn tel. nr. staat er ook bij, dus hadden zij telefonisch contact op kunnen nemen.
Borca heeft niet geleverd en ik heb middels mail kenbaar gemaakt de order te annuleren en nu weigert Borca mijn geld terug te storten. En dit rechtvaardigt nog steeds de kop van de klacht!

7 February 2025

Reply from Borca Online Weimarstraat

Wij hebben u een lange email gestuurd met uitleg over wat u precies zoek, maar geen antwoord omdat u een verkeerde email had doorgegeven. En als dank voor het uitzoekwerk voor een adaptertje van 5 euro worden wij uitgescholden hier op Trustpilot en zelfs na het uitzoeken van het probleem kiest u er zelf voor om ons naam te slecht t maken. Wij hebben u de kans gegeven dit te herstellen maar u kiest eieren voor uw geld.
Blijkt dat de klant een verkeerd email adres had opgegeven bij het bestellen en ons gelijk als oplichters wilt benoemen.
UPDATE: Ons email naar u toe komt steeds terug omdat uw email adres niet klopt. Graag even contact opnemen.
IK HEB U EEN HELE EMAIL GESTUURD OVER UW BESTELLING 4 DAGEN GELEDEN MAAR TOT OP HEDEN GEEN ANTWOORD VAN U ONTVANGEN!!!!

Rated 5 out of 5 stars

Goed product gekregen

Goed product gekregen, vlotte en duidelijke communicatie.
Prima!

10 January 2025

Reply from Borca Online Weimarstraat

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag een keer terug.

Rated 2 out of 5 stars

Communicatie is een kwestie van uitzonderlijk veel geduld

Na een aantal weken werd een te korte kabel geleverd, dus niet het bestelde type. Omruil was niet mogelijk omdat het aangeboden type niet leverbaar bleek te zijn. Dus stuurde ik de kabel eind december terug. Via de vaste lijn heb ik ze niet kunnen bereiken. Het mobiele nummer zoals vermeld op hun website is niet in gebruik. De communicatie via de e-mail lukt wel maar duurt erg lang en vraagt om uitzonderlijk veel geduld. Vaak was het nodig om een bericht twee of meerdere keer te sturen voordat je reactie ontvangt. Na meer dan 3 maanden staan ze op het punt om de terugbetaling te doen. Ik kan dit bedrijf niet aanraden.

14 December 2024

Reply from Borca Online Weimarstraat

De kabeltje met HP nummer 914966-00 zoals u aangeeft blijkt niet te bestaan, wij hebben u de originele HP Thunderbolt 3 kabel gestuurd en deze blijkt 60cm te zijn i.p.v 1m. Wij hebben dit op ons website aangepast. Verdere communicatie gaat via email, berichten die bij ongewenste email terecht komen lijkt nu opgelost te zijn.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look