See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ekstremt skuffet over mit køb. Den vare, jeg modtog, lignede slet ikke billedet på hjemmesiden - billig kvalitet og dårligt lavet. At forsøge at få pengene tilbage har været et mareridt. Spild ikke di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig afsendelse og fantastisk kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️🌟. De skriver ofte, for at høre om der er fundet en afklaring fra PostNord, så føler mig rigtig godt taget hånd om😊🙏 Har dog ikke modtaget min b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en Calvin Klein vinterjakke, som blev leveret ret hurtigt. Da jeg havde tvivlsspørgsmål omkring størrelsen fik jeg ret god service og hurtig respons. Hele processen gik som smurt, bedste anbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var på udkig efter én ny parfume, men priserne var så gode, at jeg endte med at købe tre. Varerne var dejligt nemme at bestille og de ankom hurtigt og i rigtig fin stand. Jeg kan kun give mine var... See more

3.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i flere dage forsøgt at komme i…

Jeg har i flere dage forsøgt at komme i kontakt med Bluxury.dk via deres support e-mail. Får intet svar tilbage og har nu haft en order pendling i over en uge hvor der ikke sker nogen bevægelse overhovedet. Derfor søger jeg en opdatering på min ordre, men når ingen svarer så hjælpen en support funktion jo ikke. Man kan åbenbart heller ikke ringe til virksomheden.

Bluxury support kunne da i det mindste svare. Er i tvivl om det et et fup firma og mine penge er tabt.

Stig

9 February 2023

Kære Stig
Jeg kan se at du har modtaget et svar på mail idag, et par minutter før denne anmeldelse er slået op. Vi prøver så vidt som muligt at svare tilbage inden for et døgn på vores supportmail og din første mail er modtaget igår. Vi beklager hvis svartiden ikke lever op til hvad du forventer og vil fremadrettet forsøge at forbedre denne, selvom 24 timer virker ret hurtigt og vi indtil videre ikke har modtaget klager på dette.
Det er rigtigt at du har afgivet en ordre for fire dage siden og du kan se svaret i mailen for en opdatering på denne.
Dine penge er ikke tabt, tværtimod er pengene ikke blevet trukket endnu, da vi først trækker når varen er afsendt.
Vi håber derfor du vil overveje din anmeldelse, da denne ikke er helt retvisende.

Sofia
Bluxury Team

God og positiv oplevelse👍😊

Jeg er virkelig overrasket over, hvor hurtigt jeg fik mine varer . Når jeg tænker på at de kom fra et andet EU land , så er det virkelig meget positivt og noget jeg helt sikkert ikke vil ha betænkeligheder ved anden gang . Jeg fik hvad jeg bestilte og de svarede til det ,jeg havde bestilt .

6 February 2023

Anbefalesværdig virksomhed!

Kan bestemt anbefale at handle hos Bluxury! Jeg skulle have byttet min bestilling til et nummer mindre, hvor de med ekstra ordinær service, har været meget hjælpsomme!

12 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig afsendelse og fantastisk…

Har dog ikke modtaget min bestilling, da PostNord har smidt min pakke væk, så venter desværre på en afklaring fra PostNord

1 December 2022

Super god service

Super god service, nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Virkelig glad for de produkter jeg har modtaget, intet at klage over.

7 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt nogen UGG støvler den…

Jeg har bestilt nogen UGG støvler den 28/11. Den 1/12 er beløbet blevet trukket på min konto.
Men derefter kan jeg se på sporingen, at pakken kører mellem Tyskland og Danmark, og er stadigvæk ikke nået frem idag den 8/12..
Håber snart der sker noget!!🤔🤔😥😥

7 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Pakken er ikke kommet frem

Pakken er ikke kommet frem. Ser ud til at den rejser mellem tyskland og danmark.

1 December 2022

Hej June,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at din oplevelse ikke har levet op til den høje standard vi stræber efter. Vi har været inde og undersøge din forsendelse og kan fortælle at vi har overholdt vores leveringsbetingelser. Dog har din pakke været tilbageholdt af PostNord ved en fejl, som du også kan se på deres hjemmeside ved at spore din pakke.

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@bluxury.dk og vi havde også ønsket at du havde gjort det tidligere, eftersom du ikke har modtaget din pakke. Så kunne vi finde frem til problemet hurtigere.

Bluxury.dk

Rated 3 out of 5 stars

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den sene levering. Vi har desværre oplevet forsinkelser med PostNord den seneste tid og det har været udenfor vores kontrol. Vi undskylder for ulejligheden.

Bluxury.dk

Is this your company?