Blijeboeddha Reviews 8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ooit 1x een bestelling gedaan en ze…

Ooit 1x een bestelling gedaan en ze blijven nieuwsbrieven sturen af en toe, ondanks afmelden en ondanks er al en paar keer over mailen, blijven ze gewoon komen. Heel irritant en hinderlijk! Bestel hier iig nooit meer

10 April 2026

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Ik heb lang gezocht naar een mooie kleine Labradoriet voor aan mijn ketting. Ik vond hier een prachtige met een mooi zilveren oogje. Werkelijk net zo mooi als op de foto van de website. Het was zorgvuldig ingepakt met een bergkristal erbij en een hartverwarmende persoonlijk geschreven kaart. Ontzettend bedankt!

26 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Moldaviet, Gouden Driehoek en 5 sterren service.

Ik heb een Moldaviet gekocht bij de Blij Boeddha en zag pas na de bestelling dat ik ook een gratis gouden Driehoek kon krijgen. Ik heb toen de Blije Boeddha gemaild en gevraagd of ik deze ook nog mocht ontvangen 😊 en een paar dagen later arriveerden de Moldaviet én de Gouden Driehoek.
De Moldaviet mocht ik ook zelf kiezen aan de hand van een foto (dit kun je vragen als je de bestelling plaatst). Erg fijn.
Toen ik de Moldaviet ontving voelde ik gelijk de prachtige en krachtige energie. Heel bijzonder. Dit is zéker een echte Moldaviet, vooral de dagen erna voelde ik ook de intense kracht.
Ik kom zeker terug bij de Blije Boeddha.
Nogmaals bedankt voor de service en de prachtige én krachtige stenen 😊
Super blij mee.

26 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en snelle oplossing

Ik heb de VitaJuwel staaf en glazen kan met edelstenen als kerstcadeau gekregen. Helaas ben ik zachtjes met de staaf tegen de kan aangekomen, waardoor er toch een barst is ontstaan.

Na contact met Bouke van BlijeBoeddha werd alles zeer snel en netjes opgepakt. Ik heb de mogelijkheid gekregen om een nieuwe kan aan te schaffen met 50% korting. Dit heb ik gedaan en ik geniet nu weer van vitaler water.

Ik ben erg tevreden over de geboden oplossing, de snelle reactie en de zorgvuldige afhandeling. Een betrouwbaar bedrijf met uitstekende service.

7 January 2026

Gewoon een cadeau!

Wauw! Wat een prachtig pakketje heb ik zojuist open gemaakt. De gouden driehoek (was een gratis welkomst cadeau) was veel groter dan ik verwacht had en ronduit prachtig.

En dan de Moldaviet. Ik had over de app contact en kon via foto en filmpje kiezen welke ik wilde. Hoe tof!!

Bij het vasthouden meteen liefde op het eerste gezicht en gevoel.

De Moldaviet ligt nu te ontladen op de hematiet en ga ik morgen opladen op het bergkristal. Beide zakjes ook hier besteld.

Het pakje was echt met zorg ingepakt met een heel lief handgeschreven kaart erbij.

Heel blij!

19 August 2025

Prachtige hangers met kwaliteit

De communicatie met de verkoper via WhatsApp verliep heel prettig en handig. Ze zijn ontzettend behulpzaam en reageren snel.
In het pakket zat een leuke kaart met een handgeschreven bericht — dat voelde heel persoonlijk.
De kwaliteit van de stenen is heel goed, ze zijn prachtig en duidelijk echt.
Ik ben supertevreden en bestel hier graag opnieuw! De levering is snel.

17 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Leuke winkel en goede webshop

Vorig jaar ben ik in de winkel geweest en heb ik wat mooie stenen hangers gekocht. Als je van stenen houdt, is het een fantastische plek. Ik vond de eigenaar erg vriendelijk, kundig en geduldig. Pas geleden zag ik op hun webshop weer een hele mooie hanger en een doorboorde hanger. Vooral voor stenen vind ik het altijd spannend of je wel een net zo mooie krijgt als van de foto. De eigenaar appte geen foto's maar filmpjes waarin hij de hangers draaide. Zo kon ik een mooie uitzoeken. Ik kreeg een dag later precies dezelfde als op de foto van de webshop en het filmpje in een goed verpakt pakket doosje bezorgd.

11 February 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look