1 ster al te veel voor ze! Ze reageren 1 jaar lang TOTAAL NIET op je klacht! Meerdere malen mail gestuurd en gebeld, maar zodra je ze een negatieve recensie plaatst, dan zijn ze super snel met reage... See more
See what reviewers are saying
De website is erg overzichtelijk en makkelijk. Het bestellen ging goed. De levering absoluut niet, via een van hun leveranciers. Daarover heb ik een klacht ingediend. Wat mij betreft nog steeds 5 ster... See more
Voor het eerst besteld bij bestratingsmarkt.com. Keurig bedrijf, indien een probleem, hebben ze een oplossing, vriendelijk en netjes aan de telefoon..... alles netjes via de mail of telefonisch. Ze... See more
Heel fijn bedrijf met een deskundig personeel en snelle levering top tuim geworden♡
Company details
Information provided by various external sources
Bestrating voor je straatwerk nodig? Kies voor Bestratingsmarkt.com. ✓Levering 5 dagen door heel Nederland ✓Straatwerk met laagste prijs
Contact info
Kamperzijweg 6, 8181 NC, Heerde, Netherlands
- bestratingsmarkt.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
veruit beste keuze uit de regio! nooit meer anders!!
wij zijn met menig partij in zee gegaan en Elwin en zijn team zijn de enige in regio die er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen! wil jij een correcte partij die alles op alles zet om hun woord na te komen, dan is dit de beste partij!
Snelle levering, nette prijs, vriendelijk personeel en wat beschadigde stenen zijn snel vervangen.
Erg tevreden over de service!!
Erg tevreden over de service!!! Goed geholpen en snelle levering!
Aanrader
Wij zijn zeer tevreden over onze materialen in de tuin. Goed geholpen bij het uitzoeken en fine tune van alle kleuren en materialen bij elkaar. Ook een zeer mooie show room! Volledig ontzorgt in alles, van zand tot zelfs de schutting deur!
Mooi familiebedrijf waar de klant nog…
Mooi familiebedrijf waar de klant nog koning is
Gister in de showroom geweest en goede…
Gister in de showroom geweest en goede hulp gehad, top bedrijf!
Geweldige zaak
Bij bestratingsmarkt werden we meteen goed ontvangen, goed advies over alle materialen gekregen ! Levering perfect verlopen en dan is onze tuin ook helemaal naar onze smaak geworden !
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering.
Top personeel!!
Goede kwaliteit.
Top service
Top service! Goed geholpen aan de telefoon echt een aanrader!
Bestelling gedaan bij deze winkel
Bestelling gedaan bij deze winkel. De mensen daar denken graag mee en zagen dat ik iets verkeerds had besteld. Na een telefoontje was de bestelling aangepast ! Super zaak ! Heel fijn. Dank jullie !
Fijn geholpen door Elwin!
Fijn geholpen door Elwin!
Hij heeft alles tot in puntjes geregeld en is daarin fijn in de communicatie.
Top bedrijf!
Top kwaliteit!
Wij hebben afgelopen jaren meerdere malen straatwerk laten bezorgen door bestratingsmarkt. Iedere keer was de levering snel, volledig en het materiaal dat is geleverd is van goede kwaliteit!
Goede afspraken en levering
Goede afspraken en levering, dat is altijd fijn en goed kwaliteit 👍, wij moeten met het materiaal werken dus moet gewoon goed zijn 👍 , en ook de snelle service top en het mee denken 💭 is ook fijn ,
Wat stenen besteld bij deze top firma
Wat stenen besteld bij deze top firma, heb ze afgehaald waarbij ik super ben geholpen door het personeel achter de balie, super vriendelijke heren vooral die ene met het petje op
Zeer slechte service en communicatie
Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Er is mij beloofd dat mijn tegels deze week geleverd zouden worden, maar dat is niet gebeurd. Er is niet eens de moeite genomen om mij hiervan op de hoogte te stellen. De medewerkers lijken wel tijd te hebben om hier positieve reviews over zichzelf te schrijven, maar zijn te beroerd om gewoon te reageren op mails van klanten. Dit zegt veel over hoe ze met klanten omgaan. Echt teleurstellend.
Kortom: slechte communicatie, slechte service, en totaal geen verantwoordelijkheid nemen. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden.
We zullen zien of ze hun verantwoordelijkheid nemen en het geld terugstorten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.