Jeg venter stadig…
Den 22 juli sendte jeg mail til “Medarbejder 1” vedrørende en sag, som jeg gjorde opmærksom på havde deadline den første september.
Efterfølgende fik jeg en automail, med besked om, at han vil være retur fra ferie den 26 juli.
Den 11 august sendte jeg endnu en mail til “Medarbejder 1”, for at sikre mig, at han havde modtaget førstnævnte mail, og for at høre, om han eventuelt manglede oplysninger. Igen nævnte jeg deadlinen den første september.
Følgende datoer har jeg forgæves forsøgt, telefonisk, at komme i kontakt med “Medarbejder 1”.
Jeg har lagt to beskeder hos ham og to i reception - hver gang har jeg gjort opmærksom på at det hastede.
Den 17 august, to gange
Den 19 august
Den 31 august, tre gange
Den 02 september
Den 03 september
Den 03 september ringede jeg igen senere på dagen. Denne gang gik receptionisten fysisk ind i skatteafdelingen, for at finde en der kunne assistere mig.
Receptionisten meddelte mig, at “Medarbejder 2” vil kontakte mig senere samme dag vedrørende min hastesag. Deadline var jo nu overskredet.
Jeg hørte intet.
Den 06 september ringede jeg to gange. Den sidste gang lagde receptionisten en besked til “Medarbejder 2” om at kontakte mig vedrørende min hastesag.
I dag er det den 8 september, og jeg har stadig intet hørt.
Med denne utrolige dårlige oplevelse, har jeg ingen planer om at betale Baker Tilly en krone, da jeg jo tydeligvis ingen service har fået.
Denne besked er også sendt til bakertilly.dk
Carina Bølling
8 September 2021