Autohuismiddennederland Reviews 5

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Doe het niet

Oplichters. Je betaalt veel geld en krijgt een barrel mee naar huis. Bespaar jezelf veel geld en ellende . Ze heten nu camperhuis midden nederland. Wij hebben een groep met gedupeerde. Neem contact op via social media: Lindy ruysink

1 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zijn het nu oplichters of fraudeurs

Zijn het nu oplichters of fraudeurs, of beiden?
Oplichten: "Oplichten is een vorm van bedrog waarbij iemand een ander bewust misleidt om er zelf financieel beter van te worden. Door listige kunstgrepen, valse voorwendselen of een verzonnen verhaal (samenweefsel van verdichtsels) wordt het slachtoffer bewogen tot het afgeven van geld, goederen of gegevens". Dit is strafbaar.
Fraude: "Fraude is opzettelijke misleiding om zichzelf te verrijken of anderen te benadelen, waarbij zaken anders worden voorgesteld dan ze zijn voor onrechtmatig voordeel, zoals het verkrijgen van geld, goederen of diensten."

Van alle posts van de gedupeerden kan ik het 100% mee eens zijn en zijn zeer herkenbaar en met deze posts proberen wij andere te behoeden om daar maar 1 cent uit te geven.
Het bedrijf Autohuis Midden Nederland bestaat niet meer en zit nu op dezelfde locatie onder de naam Camperhuis Midden Nederland (hoe origineel als je campers i.p.v. auto’s gaat verkopen).
Het heeft niets met een autodealer of garage te maken, het zijn gewoon platte handelaren die goedkoop auto’s uit het buitenland halen en voor forse winsten aan niets vermoedende mensen verkopen onder valse voorwendselen en beloftes welke bij alle gedupeerden niet nagekomen worden.
Zij verkopen auto’s, campers met allerlei gebreken; beloven, voor de aankoop, aangegeven gebreken, te laten repareren wat in veel gevallen niet gebeurd is; bedonderen de consument die uitgaat van de kennis, kunde, eerlijkheid en vertrouwen van de verkopende partij.
Al deze woorden ontbreken bij hen.
Na de koop is er bijna geen communicatie mogelijk en komen zij hun afspraken niet na en het woord “service” kennen ze niet. Als je hen daarop aanspreekt wordt men op een bedreigende en onvriendelijke toon te woord aan.
U zijt gewaarschuwd!

10 February 2026

Geen ster waardig

Geen ster waardig, check mijn vorige review met complete uitleg.

Wij zijn een groep begonnen met gedupeerde en zoeken hierdoor zoveel mogelijk gedupeerde zodat we met zijn allen actie kunnen ondernemen. Zodra u bij de groep wilt aansluiten benader mij via social media: Jasjavarda Bult. Via deze weg kan ik u toevoegen in de groep.

15 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slecht bedrijf met slechte kwaliteit en communicatie

Een tijdje geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. Bij controle vóór aankoop een paar mankementen gezien en deze aangegeven, deze zouden opgelost en hersteld worden. Bij het ophalen van de auto bleken deze mankementen provisorisch opgelost te zijn waardoor ik na dit aangegeven te hebben binnen 2 weken gebeld zou worden door hun om dit opnieuw te laten repareren. Dit is nooit gebeurd.
Later bleek ook nog dat wanneer ik hier gebruik van wilde maken dat de airco het niet deed, deze bleek al 10 jaar geen beurt te hebben gehad. Ik probeerde de reparatie hiervan met de beste heren re regelen echter is dit nooit gebeurd en was het contact met hen ronduit waardeloos.
Op het moment van plaatsen van deze review heb ik deze auto al enkele maanden in mijn bezit en zijn die eerder genoemde mankementen nooit opgelost (deze zijn ook geen ramp). En hebben de heren geen contact meer met mij opgenomen via telefoon of mail omdat ze “het druk hebben en het steeds vergeten”.
De auto zelf rijdt prima en kan ik niet veel negatiefs over zeggen. Deze zal echter nog wel een keer een goede beurt moeten krijgen omdat dit volgens mij nooit gedaan is.

Al met al zal ik dit bedrijf nooit van mijn leven aanraden aan mensen die opzoek zijn naar hun eerste of hun zoveelste auto want ze vragen er extreem veel voor (bijna het dubbele als de markt) en met problemen…

29 June 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look