Wij hebben bij bij Bakker Camppers een camper gekocht met vele problemen.
Wij hebben bij bij Bakker Camppers een Brustner i685 gekocht. Afgeleverd op 9 maart 2026.
Cassette toilettank met GRATIS ontlasting van de vorige camper eigenaar. (dat noem ik service). Bakker beweerd dat dit niet juist is, bewijs dat mijn buurman had gezien dat ik de reservoir aan het legen was en hevig stonk.
Deze camper had vele problemen, deze zijn opgelost door Bakker Campers. Door de camper aansuiten aan walstoom 230V sprong in de meterkast zekering uit. Daarna geen werking koelkast. Deze storing opgelost. Er is een storing bijgekomen binnenverlichting werkt niet. Camper op 28 april achter gelaten bij Bakker Campers op 30 april melding camper is klaar. Bij contole verlichting in de koelkast nog niet werkt lampje stuk niet op voorraad. Bij thuis komst werkt de verlichting in de garage van de camper werkte nog niet.
Nu op eigen kosten een afspraak gemaakt bij een Camperservice bedrijf in mijn woonplaats, zij hebben de electrische installatie getest en hebben diverse aanpassingen gedaan en nu werkt alles weer.
Ook is geconsteerd motor olie ver onder pijl, daar is bij Bakker Campers niet eens naar gekeken.
Ruitensproeier tank leeg. (Daarom deed de ruitensproeier het niet). Cruise control werkt ook niet.
Nieuwe afspraak maken bij mijn eigen garagebedrijf voor onderhoudsbeurt, dat wordt niet bij Bakker Campers gedaan bij aflevering camper. Wel APK is door Bakker Campers gedaan. Reactie van Bakker dat ik had doorgegeven dat onderbeurt niet nodig iwas dat door mijn eigen garage laten doen, dat is niet juist. Wel dat vliegengordijn stuk was en dakluik niet te vernieuwen als compensatie inruil camper waar hij enkele opmerkingen had. Dit de eerlijke bericht geving.

Reply from Bakker Campers