Jeg skulle egentlig ikke købe bil nu, men efter en uforpligtende prøvetur blev en brugt Ford Kuga min. Aftalt leveringstid overholdt, bilen strålede som en ny og hyggelig og tryg handel med Jacob og... See more
See what reviewers are saying
Der var service fra start til slut. Deres sælger Morten, er mega sød og dygtig og hjælpsom💯. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil hos dem. Tak for en fornuftig handel Morten.
Det var en fornøjelse at handle hos Asbjørn biler. Sælger og værksted er super-professionelle. ALT virker. ALLE aftaler, både mundtlige og skriftlige blev overholdt. Asbjørn biler har solgt os en Toyo... See more
købte en bil i sommers, som var gennem gået af deres 100% kontrol Nu hvor det er blevet koldt, finder jeg ud af at sædevarmen i førersædet ikke virker. derfor skiver jeg til forhandleren, men fik s... See more
Der var service fra start til slut
Der var service fra start til slut.
Personale var søde og forsøgte at finde…
Personale var søde og forsøgte at finde den bedste løsning for mig.
Dårlig oplevelse
Vi købte en Opel Combo fra årgang 2021 i Maj 2025, med 59.000km på tælleren (Tysk Importeret)
Dagen efter opdagede vi der var nogle knapper der havde sat sig i betjeningspanelet og kunne ikke trykkes ind. Vi kontaktede værkstedet og vi fik skiftet dem (trods værkføreren sagde at det var lidt langsommeligt at skaffe pga. den var tysk importeret) Vi fik lidt følelsen af at være besværlige.
Da vi havde haft bilen i ca. 3 mdr. måtte vi ringe efter autohjælp da olielampen lyste rødt fordi den åbenbart manglede olie.
Så ned til Asbjørn biler atter engang. De hældte olie på og vi fik af vide vi skulle køre ca. 1500 km i den og så komme ned til dem, så værkføreren kunne kigge på oliepinden for at se om vi havde brugt olie i mellemtiden. Da vi kom derned havde værkføreren ikke tid selv og det var en anden mand der trak oliepinden op og konstaterede at det så fint ud (Så meget for klargøring inden køb)
Jacob oplyser at det var helt normalt at nyere biler bruger olie, (vi har haft 12 biler på 25 år og aldrig haft en der brugte olie)
Nå, men vi bliver efter de 2 hændelser lidt nervøse for, om vi har købt katten i sækken, men Jacob beroliger os med det er jo en ”ny” bil og vi har jo også tegnet forsikring til 10.000kr i forbindelse med købet. Ydermere fortæller han at bilen, jo altid har en elektronisk servicebog, som man altid kan tilgå.
I september har vi så vores anden bil til service hos vores mekaniker igennem 15 år. Han bor ikke lige rundt om hjørnet og derfor er vi kørende i begge biler. Vi viser han Opel Comboén og så snart han åbner kølehjelmen konstatere han at batteriet ikke er monteret korrekt, ydermere kunne han også høre en raslelyd når motoren var i gang.
Herefter skriver jeg oplysningerne til Jacob og høre om han kan sende/finde den elektroniske servicebog som alle nye biler har. Svaret jeg får tilbage er: ”Hvad angår digital servicebog er dette ikke noget jeres bil har, den er desværre bortkommet på et tidspunkt inden vi får bilen hjem”
Hvordan kan en elektronisk servicebog blive væk, det er vel det der er fordelen ved elekronisk eller hvad?
Herefter skriver jeg til Jacob om de vil købe den tilbage (nu med 4.000 km mere på tælleren, men nu med trækkrog, bedste solfilm professionelt monteret samt undervognsbehandling) svaret på denne mail var kort og godt: ” Tak for tilbuddet men vi opkøber kun el biler i øjeblikket”
Vores anbefaling til Jer der læser dette:
Køb aldrig bil hos Asbjørn biler og hvis I absolut ikke kan lade være, så brugs for guds skyld FDM brugtbilsattest inden køb.
Få udleveret den famøse elektroniske servicebog inden køb.
Sælger var nærværende og i øjenhøjde
Allerede ved første telefoniske henvendelse, var der god kemi, og det fortsatte hele vejen igennem.
Vi fik god forklaring på tingene, og kørte fra stedet i en dejlig bil, som vi stadig er meget glade for.
Det føltes trygt og godt at handle med Asbjørn Biler, og jeg vil uden bekymring handle samme sted igen.
Trygt salg og super service
Trygt salg og super service
Jeg købte bil hos Asbjørn Biler, gennem Michael. Oplevede fin fin service, masser af imødekommenhed, tryghed og grundighed. Er meget glad for min handel hos dem.
Alle hos Asbjørn Biler og Carpeople Holbæk er meget venlige og imødekommende. Man føler sig ikke til besvær, der er ingen “bøvl” og service er i top. Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger. Vil helt klart købe min næste bil hos Asbjørn Biler i Holbæk.
Er mega glad for bilen og har ikke haft…
Er mega glad for bilen og har ikke haft problemer med den.
Fin kundeservice og glad betjening
Yderst tilfreds
Vi har været meget tilfreds med køb af vores første elbil ID4. Vi kom en fredag direkte fra VW i Holbæk, hvor de ikke virkede som om de gad betjene os. Vi kørte til Asbjørn og blev mødt med et smil og god service. I løbet af ikke engang en time havde vi skrevet under😀
Ta til Asbjørn Biler og oplev højt serviceniveau - du kommer nok ikke hjem uden en aftale ;)
Jeg skulle ud at købe El-bil for første gang og søgte viden hos diverse bilforhandlere i og omkring Holbæk. 2 steder oplevede jeg ekstrem høj service - det ene sted hos Asbjørn biler. Mit første møde med Morten var en kæmpe fornøjelse - han har en yderst sympatisk udstråling tilføjet humor og empati. Og mit møde med Jacob var også en sand fornøjelse - ''sig hvad vi kan hjælpe med og vi vil gøre alt vi kan'' og det skal jeg sørme love for!
Jeg tænker, drengene i Asbjørnbiler, må have været lidt trætte af mine uendelig mange spørgsmål, pga manglende viden, men på intet tidspunkt har jeg følt andet end høj service og hurtige svar.
Asbjørn biler hentede en meget fin Mercedes EQA AMG-Line hjem til mig på ret kort tid, så jeg kan ikke være andet end tilfreds :)
Vil til enhver tid anbefale andre at søge hjælp hos Asbjørn biler - men vær forberedt på at du/I ender med en ny bil i indkørslen.
TAK!
Luksuriøs udlejningsbil Mercedes Vito - Ikke hos Asbjørn Biler i Holbæk!
Luksus? Ikke hos Asbjørn Biler i Holbæk!
Lejer du en "luksuriøs Mercedes VITO 9 pers." hos Asbjørn Biler i Holbæk, får du alt andet end luksus!
På deres hjemmeside reklamerer de med en luksuriøs Mercedes VITO til 9 personer – hvilket lød perfekt til vores sommerferie gennem Europa: 7 personer, godt 3000 km tur/retur. Men virkeligheden var desværre en helt anden.
Allerede i Tyskland begyndte motorlampen at lyse orange, og der kom en advarsel hvert 15. minut om at reducere motoroliestanden. Samtidig raslede bilen konstant og havde mislyde, som om den var ved at falde fra hinanden.
Airconditionen virkede ikke – hvilket betød, at vi kørte ned gennem Europa med temperaturer mellem 25 og 30 grader og måtte rulle de to forreste vinduer ned for at få luft. Med 7 personer i bilen var det en ulidelig oplevelse, og ordet “luksus” blev næsten komisk.
Derudover virkede kun ét af de to USB-stik. To luftventiler fungerede ikke. Under bilen hang ledninger og dinglede tre forskellige steder, og afskærmningen til bilens sikringer manglede.
Kort sagt: Den eneste "luksus" vi oplevede, var radioen som var næste step efter kassettebåndet.
Og hvad fik vi ud af at klage?
Vi fik en rabat på 2.000 kr. og en beklagelse over, at airconditionen ikke virkede. De øvrige fejl blev afvist med argumentet om, at det "lige så godt kunne være sket i egen bil" – og derfor må tilregnes som en risiko ved kør-selv-ferie.
Vores vurdering af Asbjørn Biler.
Absolut NUL stjerner til Asbjørn Biler i Holbæk.
Leje af Mercedes Vito 9 pers.
Leje af Mercedes Vito 9 pers.
Ferien gik til Kroatien og vi skulle være 7 personer i bilen, derfor gik valget på at leje en minibus til 7-9 personer. Vi lejede derfor en Mercedes Vito hos Asbjørn biler i Holbæk, som på deres hjemmeside skriver "en mere luksuriøs Mercedes Vito til 9 personer".
Bilen blev afhentet torsdag eftermiddag lige ved lukketid, og på vejen hjem kunne jeg konstaterer at aircondition ikke virkede i bilen. Forretningen var lukket og vi skulle afsted tidligt næste morgen, og derfor var der ikke noget at gøre.
På vej ned til første stop i Sydtyskland får vi kort før Berlin første advarsel i bilens display omkring motoroliestand - reducer motorolie!! Det er jo lidt svært at reducerer motorolie og det var ikke en rød eller gul fejl på displayet.
Den gule fejl kom så yderligere 500 km nede i Tyskland, hvor motorlampen begynder at lyse. Det var efter lukketid hos Asbjørn biler og vi ringede derfor til SOS nummeret, som sagde at vi enten skulle søge værksted eller kontakte udlejer. Vi ringede til udlejer næste morgen og fik besked på at vi kunne køre videre på en gul motorfejl.
Herefter blinkede den første fejl med motorolie op igen for hver 15-20 min og der var ingen løsning på motorfejlen. Det er temmelig utrygt at køre rundt på en ferie med hele familien i en bil, som åbenlyst havde fejl og mangler, samt manglede aircon i den varme. Flere af indblæsningsmulighederne i bilen fungerede heller ikke, hvilket udlejer var bekendt med, da bilen blev udleveret til os. Det betød at ved regnvejr kunne bilen ikke engang holde forruden fri for dug.
Planen var at vi skulle have to dage i Østrig på vejen hjem, men grundet usikkerheden og den manglende aircon i bilen, valgte vi at køre direkte hjem fra Kroatien og korte ferien af med 2 dage.
Jeg har klaget til udlejer og fået en rabat på ca. 17 % for de mange fejl og mangler, hvilket i min verden er helt håbløst, men udlejer fastholder da han mener at de mange fejl også kunne være sket på egen bil.
Alt med denne oplevelse har været dårlig og vi kommer aldrig til at benytte Asbjørn biler igen.
Super god oplevelse
Anden gang jeg køber bil hos Asbjørn med fuld tilfredshed søde rare mennesker god oplevelse kan kun anbefales.
Finn M.👍👍
Meget troværdig handel
Meget troværdig handel, kan varmt anbefale at handle bil der.
Meget positivt kundeservice
Meget positivt kundeservice. Ville anbefale til alle
God og troværdig oplevelse
God og troværdig oplevelse. Dejligt at alting er helt nede på jorden
Super god behandling og vejledning ved…
Super god behandling og vejledning ved vores bilkøb.
Troværdigt firma
Jeg oplevede en god og tryg handel. Troværdigt firma, som vi allerede har anbefalet til andre.
Vi handler gerne bil der igen
Jeg har altid været meget tilfreds med…
Jeg har altid været meget tilfreds med at handle bil hos Asbjørn. Men denne gang har det desværre medført nogle frustrationer som jeg ikke kan få en forklaring på, som giver mening for mig
Tak for en god bilhandel
Tak for en god bilhandel, god service og rare mennesker.