Toftegaard Biler A/S Reviews 58

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

ALERT alle….😊 Skal du handle bil- om det er exklusive biler, eller hylden under, er det her stedet at tage hen. Kunde behandling er super professionel. Før-under og efter en handel. Dine ønsk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Toftegaard Biler. Super professionel rådgivning, ærlig service og en tryg handel fra start til slut. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for hjælpen Anders & M... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kære Mark, Jeg hedder hverken Nikolaj eller andet du kunne komme i tanke om, men jeg vil da håbe at før nævnte navne/personer er klar over at du hænger dem ud personligt i dit forsøg på... See more

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har for nylig købt en ny bil hos…

Jeg har for nylig købt en ny bil hos Toftegaard Biler, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Vi blev taget godt imod af sælgeren Lucas, som guidede os trygt gennem hele købsprocessen og sørgede for, at vi følte os i gode hænder hele vejen. Efter købet ønskede jeg også et sæt sommerdæk, hvilket de hurtigt fik ordnet  samtidig tilbød de at opbevare mine vinterdæk, hvilket er en virkelig god service.

Derudover fik jeg hjælp af Mark til at opsætte appen på min telefon, så alt fungerede, som det skulle fra starten.

Alt i alt har hele forløbet været professionelt, trygt og meget tilfredsstillende. Jeg kan klart anbefale Toftegaard Biler til andre, der overvejer at købe ny bil.

Rams

25 April 2026

Kanon oplevelse🤩

Har handlet biler et par gange hos Toftegaard biler og må bare endnu engang sige de skuffer aldrig,- bliver altid mødt af positive sælger som vil gøre alt hvad de kan for at vi kan få det vi gerne vil.

Helt sikkert vi vender tilbage når vi engang skal have ny bil igen🌟

20 February 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Toftegård Biler. Både min kone og jeg leaser vores biler derfra, og hver eneste gang vi kommer forbi, bliver vi mødt med god service og en professionel tilgang. Man mærker tydeligt, at de ved, hvad de laver, og at de går op i at kunderne er tilfredse.

Mark og Anders er utrolig dygtige og hjælpsomme. De tager sig tid til at forklare tingene ordentligt og sørger altid for, at man føler sig tryg i processen. Det gør leasing af bil både nemt og behageligt.

Hej Musti,
Tak for de flotte ord, god dag til dig og familien.

Super Service

Super Service hele vejen - fra 1. kontakt til afhentning af min bil.
Jeg havde brug for hurtig service if. med airconditionanlæg der ikke virkede. De fandt en tid og fiksede problemet for mig.
Kan varmt anbefale Toftegaard og deres kompetente medarbejdere/mekanikere.

19 February 2026

Hej Peter,
Det var søda af dig at lave en flot anmeldelse.

Super søde og imødekommende🤲🏼

Super søde og imødekommende🤲🏼
Jeg blev taget super godt i mod af deres elev, og jeg endte med at få en god rådgivning i forbindelse med mit bilkøb.
Kan klart anbefale at handle med Toftegaard biler🤩

12 February 2026

Reply from Toftegaard Biler A/S

Tak Emma, Lucas er også super dygtig.

Rated 1 out of 5 stars

“Mark og de 47 undskyldninger”

Kære Mark,

Jeg hedder hverken Nikolaj eller andet du kunne komme i tanke om, men jeg vil da håbe at før nævnte navne/personer er klar over at du hænger dem ud personligt i dit forsøg på at redde dig selv.

Jeg kan kun sige en ting! Dine venner fra jovanovic familien er nok ikke de bedste drenge at “lege” med. Det er mennesker med flere svindelsager bag sig, voldsdomme, afpresning, våbenbesiddelse, vold mm. Det tog mig ikke mere end 10 minutter at finde frem via Google.

Dernæst så har du jo ikke været en del af Toftegaard de sidste 23 år, og med det flotte resultat i kom ud med i 24 (senest offentlige) går det ikke ligefrem i den rigtige retning for jer.

Jeg har intet i mod at man kommenterer på anmeldelser omkring sin forretning, men den måde du håner folk personligt, og dine direkte grove udtalelser og simpelthen under al kritik.

Jeg må igen referere til min egen oplevelse, og er ovenud lykkelig over at jeg ikke nåede at handle hos dig, da jeg kender til historien om din måde at drive forretning på.

Held og lykke med forretningen, og sov godt Mark 🤗

6 March 2026

Hej Marcus Hemmel

Jeg svarer dig her én sidste gang.

Ifølge din anmeldelse har vi ikke handlet sammen. Du har altså blot været ''forbi'', og derfor undrer det mig, at du alligevel mener at kunne udtale dig om en række forhold vedrørende vores forretning og vores kunder.

Du har på intet tidspunkt været konkret, men er udelukkende fremkommet med nedladende og usaglige bemærkninger. For at få klarhed vil jeg derfor bede dig svare på følgende:

• Hvilken bil mener du, vi skulle have handlet om?
• Hvad har vi konkret talt om?
• Var der tale om et værkstedsbesøg – eller hvad henviser du til?

Jeg står altid ved det, jeg siger, og jeg gemmer mig ikke bag falske navne. Det, du skriver her, har efter min opfattelse intet med en reel bilhandel at gøre. Derimod fremstår det som tilsvining og chikane rettet mod Anders, undertegnede og vores forretning. Den slags påstande kan have konsekvenser for både vores virksomhed og vores familie.

For god ordens skyld: Når en handel er godkendt via en bank eller et leasingselskab, er den godkendt. Vi diskriminerer ikke på baggrund af navn, hudfarve, tatoveringer eller påklædning – vi taler og handler med alle mennesker.

Hvis dine påstande fortsætter, vil vi være nødt til at tage de nødvendige juridiske skridt, herunder en eventuel injuriesag, når identiteten bag anmeldelsen bliver klarlagt i samarbejde med Politiet og Trustpilot.

Og bare så der ikke er nogen tvivl: Denne sag bliver ikke glemt. De påstande, du fremsætter, er alvorlige, og har kunde et formå det er at lave cikane, og du bevæger dig på meget tynd is. Slutteligt kan jeg oplyse, at jeg fra Trustpilot er i besiddelse af en kopi af den falske anmeldelse, du også forsøgte at indsende under navnet ''Martin''. med det er ikke navnet vel, det ved jeg nu, husk L, vi ses i retten.

Mark

ALERT alle….😊

ALERT alle….😊
Kunde behandling er super professionel.
Før-under og efter en handel.
Dine ønsker bliver hørt og prioriteret.
Gør jer selv en super handel 😊

Hej Jimmy,

Tak for de søde ord, vi er altid klar til at hjælpe dig.
God weekend.
Mark

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop købt en bil hos Toftegaard…

Vi har netop købt en bil hos Toftegaard biler og er supertilfredse med alt. Service var i top og gennemskuelige aftaler, der var til at forstå. Meget professionel og hjælpsom service, og vi fik kompetente svar på vores spørgsmål. Vi kan kun anbefale Toftegaard biler.

27 February 2026

Reply from Toftegaard Biler A/S

Hej Rasmus, Det kan kun være os der takker.
Dejlig dag, Mark

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse…

Tak for hjælpen Anders & Mark

Reply from Toftegaard Biler A/S

Hej Fabio, Det er os der takker, tak for endnu en bilhandel.

Rated 1 out of 5 stars

Advarsel: Uigennemsigtige aftaler og urimelige efterkrav – min oplevelse med Toftegaard Biler (Holbæk)

Jeg leasede en bil hos Toftegaard Biler i Holbæk den 25. maj 2024 og returnerede den efter 12 måneder, nyrenset og uden nye skader. Alligevel blev jeg efterfølgende mødt af krav om betaling for ridser i lakken, selv om jeg har videooptagelser fra overtagelsesdagen, hvor ridserne allerede kan ses.

Undervejs oplevede jeg også uklarhed om vinterdæk. Da jeg indgik aftalen, oplyste den yngre sælger, at dæk var inkluderet; senere blev jeg alligevel faktureret særskilt, og der kom rykkergebyrer på trods af, at jeg gjorde indsigelse.
Min egen solardrevne P-skive, som jeg havde monteret, blev returneret til mig beskadiget.

Kommunikationen har været ubehagelig og modstridende.
Bossen afviste mine oplysninger og henviste til, at “jeg bare skulle betale”, uanset dokumentation.
Bogholderi forlangte dokumentation, som jeg fremsendte, men jeg blev alligevel mødt af nye krav og besked om, at sagen kunne sendes til inkasso, selv om kravet var bestridt.

Vigtigt om troværdighed:
Da jeg indgik aftalen, blev jeg opfordret til at skrive en positiv anmeldelse. Det gjorde jeg. Senere, efter min negative oplevelse, slettede jeg anmeldelsen. Til min overraskelse kan jeg se, at teksten (den gamle positive anmeldelse) fortsat figurerer på deres hjemmeside, hvilket efterlader et misvisende indtryk af min reelle erfaring.

Min dokumentation:
• Video fra overtagelsesdag (ridserne ses)
• Skriftlig korrespondance om vinterdæk + kvitteringer
• Afleveringsfotos/kvittering ved returnering
• Dokumentation for P-skiven

Min konklusion:
Jeg har oplevet uigennemsigtige vilkår, efterkrav og en konfrontatorisk tone, der ikke skaber tryghed for kunden.

Mit råd til andre:
Få alt skriftligt (også dæk/ekstraudstyr), dokumentér bilen på video ved ud- og indlevering, kræv en detaljeret afleveringsrapport, og læs returvilkår for “almindeligt slid og ælde” grundigt.

30 August 2025

Hej Lene,

Jeg ønsker ikke at bruge mere tid på diskussioner med dig. Aftalen er tydelig, og jeg vil derfor holde mig til fakta.

Som skrevet i min mail af 4. juni 2025, har jeg ikke medtaget de ridser, der var på bilen ved udleveringen. Du er kun blevet faktureret for de to nye ridser, som opstod i leasingperioden – kr. 2.350 + moms. Derudover er du blevet afregnet for overkørte kilometer, helt i overensstemmelse med den skriftlige aftale.

Aftalen indeholder ingen klausul om vinterhjul. At forlange dette gratis er derfor ikke muligt. Når regninger ikke betales til tiden, trods rykkere, går sagen til inkasso. Det gælder for alle kunder – også dig.

Jeg vil samtidig understrege, at det ikke er acceptabelt at tale nedsættende til mine medarbejdere. Kritik er i orden, men respektløs kommunikation tolereres ikke.

Vedrørende P-skiven: den var fastmonteret i bilen og kunne ikke uden videre fjernes.

Angående anmeldelser: Vi har aldrig bedt dig om en positiv anmeldelse. At du tidligere har givet 5 stjerner og nu giver 1 stjerne, ændrer ikke på fakta eller vores aftale.

Det er min klare oplevelse, at du bør se på dit eget ansvar i denne sag. Hvis man ønsker samarbejde og imødekommenhed, må man selv kommunikere ordentligt og overholde sine aftaler.

Har leaset en Touareg V8 TDI i 5 år

Har leaset en Touareg V8 TDI i 5 år. Det var så på tide at komme væk fra diesel og ned i noget lidt mere venligt for pengepungen.
Jeg havde oprindeligt taget fat i Innocar og gerne ville hente en nyere Touareg hybrid hjem fra Tyskland. Det gik også fint til at starte med men ligepludselig var min leasing en uge fra ophør og jeg havde intet hørt og kunne ikke få kontakt.
Grunden til jeg ikke gik direkte til Toftegaard var at Innocar lå 10 minutter fra mit arbejde hvilket var super nemt og så var jeg ikke interesseret i at lease hos Forza mere da de virkede for dyre.

Jeg tog så fat i Anders og fortalte ham situationen og han redede mig så jeg ikke stod med en Touareg efter endt leasing og skaffede mig en god leasing på en lille øko SQ5 :)

Jeg kommer nok ikke til at handle andre steder fremover

21 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi føler os enormt godt behandlet

Vi føler os enormt godt behandlet og har fået en meget kompetent og proffesionel behandling af Christian Wahlgren. Christian er en virkelig engageret og kompetent og løsningsorienteret person, som handler præcist og imødekommende på de ønsker og tanker vi havde til anskaffelse af en ny bil. Vi giver hermed vores bedste anbefalinger

17 June 2024

Enestående leasingoplevelse hos…

Enestående leasingoplevelse hos Toftegaard Biler - Helt fantastisk god service!

JEg har sidste uge haft fornøjelsen af at lease en elbil gennem Toftegaard Biler, og jeg kan uden tvivl sige, at det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft med en moderne bilhus.
Fra start til slut var processen smidig og gennemsyret af tillid og respekt.
Christian fra Toftegaards Bilers Drive N' Drop team tog imod mig med åbne arme (selvom jeg kom i arbejdstøj) og det føltes som om at de virkelig stolede på mig og var meget lydhøre overfor mine behov - gennem hele processen. Mark supplerede med gode grin og stor indsigt i elstandermarkedet.

Bilen jeg har fået et intet mindre end fantastisk - ikke bare hvordan den kører, men også i dens stil og de teknologier, den er udstyret med. Det er klart den flotteste og mest avanceret elbil jeg kunne forestille mig, og vilkårene i leasingaftalen er uden sidestykke - både hvad angår pris og flexiblitet.

JEg er dybt taknemmelig over den personlige tilgang og det engagement, som Toftegaard Biler har udvist mig. Så hvis du overvejer at lease en bil, vil jeg uden tøven anbefale Toftegaard Biler. De leverer ikke bare en bil, de leverer en helhedsoplevelse, der gør billeasing til noget helt specielt.

Tak til hele teamet bag Toftegaard Biler i Holbæk for at gøre min biloplevelse exeptionel. Jeg havde ikke troet, at alting ville falde på plads med enkelt prøvetur i bilen. Men nu kan jeg se frem til et dejligt år i min nye elbil.!

31 May 2024

Helt eminent service

Tak til Frederik og Lars for en helt eminent service. Er SÅ glad for min nye bil og har aldrig oplevet det serviceniveau nogen steder.
Udvalget af biler er også en ren legeplads for folk der elsker biler

27 November 2023

Exceptionel god service

Exceptionel god service og hyggelige medarbejdere ifm. lapning af dæk. Blev lovet en pris, der holdt.
Sådan et sted man har lyst til at komme igen og anbefale til andre.

9 November 2023

Top kvalificeret hjælp

Jeg fik en utrolig god, effektiv, venlig og professionel hjælp af Nicolaj. Er super tilfreds… også med min nye bil😎👏🏻🌞💫

25 May 2023
Rated 2 out of 5 stars

Virkelig over price biler der inde.

Virkelig over price biler der inde.. fordi en bil er tunet til 500hk, skal den koster det dobbelte.. også er det desuden en skrabet model.. vil anbefale at folk kigger en ekstra gang når de søger biler!.

27 January 2023

Hej Søren
Det er altid dejligt når nogle udtaler sig om noget, de faktisk ikke ved noget om, det er gratis for dig og komme med en dårlig anmeldelse, da man ikke kan se hvem du er, men for os kan det være ødelæggende, det skulle du tage at tænke over.
Den bil du referer til har DU ikke være inde og snakke med os om, for du ved tydeligvis ikke noget om bilen. Bilen er bygget om hos Kleemann for over kr. 250.000, med Miltek udstødning med race cat fra turbo og ud, Extra IC radiator, Stor intercooler, Carbon Airbox, Special programmeret motor og gearkasse styring – KØRER KUN PÅ 100 Oktan, BILSTEIN komplet ny CUP undervogn ” Coilover 100% race, Roahana letvægts fælge med Michelin Cup dæk, dette er bare et lille udsnit, derfor er bilen kr. 60.000 dyre end en alm. A 45 AMG fra 2013 , men den her er slet ikke alm. det er nok Danmark hurtigste A45 AMG, derfor er priser faktisk rigtig god, fjerner du stafferingen er det en sleeper.

Du er velkommer til at ringe til mig hvis du vil have uddybet overstående.
Mvh. Mark K. Fenger

Take a closer look