Uiterst aardige mensen, maar ze leveren wel prutswerk! Wat begon met het herstellen van 'stormschade', begin 2024, mondde uit in een reeks van terugkomafspraken om de tijdens het herstel gema... See more
See what reviewers are saying
Nadat onze BMW M2 leeggeroofd was ( stuur, navigatie, km teller etc.) kregen wij vanuit de BMW dealer een doorverwijzing naar ABS Pijnacker te Aalsmeer. Vanaf het moment dat hij daar door de berger... See more
Absolute afrader. Wanprestatie en slechte service.. Blijkbaar zijn medewerkers rancuneus vooral de zogenaamde manager Mo ( een soort zelfverklaarde Jezus op aarde of in zijn geval een andere pro... See more
ABS Groen, ik zeg niet doen!!!
Na de aanrijding van onze deur is de auto voor reparatie naar ABS Groen in Steenwijk gebracht. Na een periode van 17 dagen kon de auto worden opgehaald, echter zonder het gewenste resultaat. Er was lakschade aan het voorspatbord rechts, de rubbers aan de binnenzijde van de deur waren los of dubbelgevouwen, er waren lakdruppels op de nieuw gespoten deur, er was kleurverschil in de deurrubbers (waarop sarcastisch werd gereageerd) en het portier was niet met alle vier de bouten aan de scharnieren bevestigd, waardoor het portier verzakte en niet goed sloot. Gezien deze ervaring, zullen wij in de toekomst geen gebruik meer maken van de diensten van ABS Groen in Steenwijk.
ABS Broekhorst Ede is een vreselijk…
ABS Broekhorst Ede is een vreselijk bedrijf. Vooral de eigenaar.
Spiegels gejat dus moest de auto daar naartoe van verzekeringsmaatschappij.
Krijgt mijn man een melding dat er 40 kilometer met zijn auto is gereden. Hij belt erover op, maar dan houden ze zich dom en beloven terug te bellen. Dat gebeurt nooit en ook niet om aan te geven dat auto klaar is.
Op hun site een review geschreven over dit voorval en dan is de eigenaar boos. Maar nog steeds krijgen wij geen antwoord op die gereden kilometers.
Nu zijn de spiegels weer gejat. En moet de auto er weer naartoe. Nu krijgen wij de melding dat ze hem weigeren zonder reden om aan te nemen.
Dan laat je je echt van je slechtste kant zien. Je kan ook zeggen wij laten zien dat het beter kan. Maar nee meneer is zéér verbolgen omdat wij een slechte review hebben gegeven. Breng nooit je auto bij dat bedrijf.
Klantonvriendelijk!!
Vreselijk bedrijf! Ik belde om een afspraak te maken maar vroeg of het graag op vrijdag kon. Meneer zei dat dit voor hen geen optie was dus ging ik akkoord met de donderdag. Gesprek afgesloten maar nog voordat meneer ophing hoorde ik meneer mij een “onmogelijk wijf” noemen. 1 tip: misschien eerst even de telefoon ophangen voordat je over een ander lult!
Service comme il faut!
In een wereld waarin zelfredzaamheid het devies is en je af toe aan de Goden overgeleverd lijkt te zijn is klantgerichte service eerder een uitzondering dan een vanzelfsprekendheid. Op zaterdagmiddag 7 juni werd mijn Maserati door een doorgesnoven GZZ client (waarvan er helaas teveel vrij rondlopen in dit land) moedwillig bekrast. Het had niet veel gescheeld of de man was bij de kladden genomen door een getuige maar hij wist gelukkig voor hem te ontkomen. Daar het mijn eerste schade ooit was, kwam ik voor het eerst in de schade mallemolen terecht: Aangifte doen bij de politie, niet online maar fysiek want er was een getuige ter plekke: 12 dagen wachttijd vanwege personeelskrapte. Bij mijn verzekering (gelukkig all-risk) verliep ook niet alles helemaal lekker en met de ingehuurde schade-expert al helemaal niet. Je moet echt persistent zijn en overal bovenop zitten, wil je wat gedaan krijgen in dit land. Wie absoluut op alle facetten doorpakte was ABS Beckers Autoschade in Landgraaf. Vanaf het moment van binnenkomst werden verzekering en schade-expert op de voet gevolgd en daar waar nodig, werd er kordaat ingegrepen. Had men dit niet gedaan, zou ik makkelijk 8 weken verder zijn geweest. Verder kreeg ik 2 prima leenauto’s mee en werd de Maserati binnen een luttele drie dagen (afspraak = afspraak) blinkend en wel afgeleverd met een staaltje vakwerk pur sang. Wie autoschade heeft de regio Parkstad en daarbuiten, kan ik van ganser harte de ouderwetse goede en gedegen service van Robert Nijkamp & Co aanbevelen.
Christian Petermann
Creative Director Treasurium
Co-Founder Airsoft Vets
Zeer onklantvriendelijk en niet met de…
Zeer onklantvriendelijk en niet met de client meedenken. Er moest voor een reparatie allereerst een rapport betaald worden waar ik niet omgevraagd heb het rapport zou 250 euro moeten kosten.. Idioterie!
Teleurstellende ervaring met het herstel van mijn Honda Civic
Ik bracht mijn Honda Civic weg voor schadeherstel, in de verwachting dat dit netjes en professioneel zou worden uitgevoerd. Helaas bleek dit niet het geval.
Bij het ophalen van de auto zag ik direct dat er vingerafdrukken in de lak zaten, de afwerking slordig was en er verdikkingen zichtbaar waren in de lak. Toen ik dit aangaf, erkende de baliemedewerker meteen dat het resultaat niet in orde was. Er werd een tweede afspraak ingepland om dit te corrigeren.
Na deze tweede afspraak bleek echter dat de problemen nog steeds niet waren opgelost. Sterker nog: er zaten vier nieuwe beschadigingen in de lak én één van mijn nieuwe velgen was beschadigd. Dit is onacceptabel bij een herstel dat juist bedoeld is om bestaande schade te verhelpen.
Nu is mij een derde afspraak aangeboden om de fouten te herstellen, maar ik heb geen vertrouwen meer in de zorg en het vakmanschap van dit bedrijf. Ik heb dan ook besloten om mijn auto NIET nogmaals hierheen te brengen.
Als klant verwacht je kwaliteit, zorgvuldigheid en respect voor je eigendom. Helaas was dat in mijn geval ver te zoeken. Ik hoop dat het bedrijf deze klacht serieus neemt.
Motorkap was niet goed gesloten merkte…
Motorkap was niet goed gesloten merkte dat op de snelweg. Aantal kunststof wielkaststrippen niet aangedrukt. Vond de parkeersensor al niet mooi zitten, week later kreeg ik storingsmelding, sensor weg uit bumber. Moest parkeersensor opnieuw juist plaatsen.
Deze ABS is geen aanrader.
Mijn ervaring van deze herstel werkplaats is erg slecht.
Enorm goed geholpen
Enorm goed geholpen! mijn auto was met verf beklad en ik ben zeer goed geholpen door ABS autoherstel Den Elzen in Leiden. Mijn auto glimt weer als nieuw!
Onvriendelijk en klantonvriendelijk…
Onvriendelijk en klantonvriendelijk behandeld.
Had 19 km benzine (1 liter) opgereden en werd geacht te gaan tanken. Bij ons pompstation mag dat niet eens want moet minimaal voor 5 liter. 3 maal, door verschillende personen, hierover aangesproken alsof ik een crimineel was! Ik heb €2 achtergelaten en kom hier nooit meer.
Autoschade herstel is niet onzichtbaar …
Moest m'n auto vanmorgen bij Kort brengen. De zlm expert moest immers beoordelen of er correct was hersteld. Trof buiten Erik Jan, de baas/eigenaar wilde mij niet spreken, had geen zin in een preek (was kennelijkal geinformeerd) hoe ik het in mij hoofd haalde vrijdagmiddag 17:30 uur de mannen lastig te vallen na een week keihard werken. Ik had toch de hele week de tijd? Het was trouwens net na 5 uur op de website staat vrijdag open va 8 tot 18 uur. Ik was zo verbijsterend dat ik weer naar binnen ging de sleutel pakte met de woorden, mij zie je hier nooit meer!
Ik was vrijdag nm ca 17:00 uur geweest om een afspraak voor behandeling van mijn klacht te maken. Werd toen al gebagatelliseerd met, ga eens in de stad kijken is geen bumper de strak op het plaatwerk aansluit, enz. En de slogan, jammer dat ons werk onzichtbaar is, is gelukkig al 10 jaar voorbij, na herstel zie je altijd wel wat.
Dit gaat over het filiaal in arnhem…
Dit gaat over het filiaal in arnhem noord boekhorst schadeherstel,
Wat een vreselijk personeel, je wordt amper te woord gestaan, krijgt geen fatsoenlijk antwoord wordt uitgelachen kortom wilde mijn auto daar laten maken maar heb mij bedacht alleen door dit!! Mijn ervaring met dit bedrijf is in 1 woord VERSCHRIKKELIJK!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.