Communicatie is ruk!
Na reparatie van 2 lekke banden door een bandenboer in Den Haag heeft bewuste bandenboer schade gereden met onze auto. Deze schade werd gerepareerd door AAS-Schadeherstel (HTH Automotive) te Deventer. De schade is naar behoren afgehandeld, maar al het geregel daaromheen absoluut niet: wij hadden een leenauto nodig en bandenboer had instructies gegeven deze bij ons thuis af te leveren. Werd ik gebeld op mijn werk dat binnen een uur de huurauto bij de bandenboer in Den Haag zou staan. Dat was NIET de afspraak. Wij moesten tot onze grote frustratie de huurauto dus ophalen in Den Haag. Na reparatie van onze eigen auto zou deze conform afspraak bij ons thuis afgeleverd worden. Wederom werd ik gebeld dat de auto onderweg was en binnen een half uur voor onze deur zou staan, nadat deze eerste weer bij de bandenboer in Den Haag stond. Zowel ik als mijn partner waren aan het werk en dus niet thuis. Uiteindelijk de auto achtergelaten bij ons thuis en sleutels door de brievenbus gegooid. Chauffeur wilde gelijk de huurauto meenemen. Mijn partner gaf aan (via de telefoon) dat deze op zijn werk stond (hij was immers aan het werk), dus hoe ze die dan mee dachten te nemen bij ons huis vandaan? Afijn, de huurauto zou later opgehaald worden. Deze staat nu al 1,5 week bij ons thuis zonder enig bericht en/of afspraak om deze op te komen halen. Communicatie is dus wel een dingetje bij dit bedrijf!