Company replied
Uitstekende service en goede resultaten! Ik had aaltjes besteld bij aaltjesdirect om een hardnekkig probleem in mijn planten aan te pakken (zwarte rauwvliegjes). Helaas had de eerste batch wein... See more
Update 15 juli: Helaas zijn de krengen nog steeds aanwezig en beginnen ook weer de nieuwe aanplant aan te vreten. Maar weer snel een bestelling gedaan. Goede communicatie. Vanavond gebruikt, aalt... See more
Company replied
Aaltjes Direct is dé specialist in biologische en duurzame plaagbestrijding met aaltjes. Wij helpen zowel particulieren als professionals om op een natuurlijke manier ongewenste plagen zoals engerlingen, emelten, rouwvliegjes, trips en slakken effectief te bestrijden. Bij Aaltjes Direct staat kwaliteit, service en snelle levering centraal. Onze aaltjes zijn altijd vers, worden direct vanuit gekoelde opslag verzonden en zijn eenvoudig toe te passen in de tuin, het gazon of bij kamerplanten. We vinden het belangrijk dat klanten precies weten hoe en wanneer ze aaltjes moeten inzetten. Daarom bieden we duidelijke instructies, eerlijk advies en deskundige ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen succesvol en zonder chemische middelen aan de slag kan.
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het is voor mij de eerste keer dat ik dit doe en verrassend is.

Update 15 juli:
Maar weer snel een bestelling gedaan.
Goede communicatie.
Vanavond gebruikt, aaltjes tegen engerlingen. dus weet niet of het zijn werk doet. Over 2 dagen herhalen. En dan eens kijken of die krengen weg zijn. Bijna hele plantenbak van 5,5x1 mtr kapot gevreten. :-(

Reply from Aaltjesdirect.nl
Na de de eerste levering geen enkel resultaat. Deze eerste levering was op een vrijdag verstuurd en pas de maandag geleverd terwijl de temperatuur rond de 30 graden was overdag. Na meerdere klachten met foto’s en een slechte review een nieuwe levering gekregen. Hiermee wel even gewacht omdat het een lange periode erg droog was. Na een week regen de nieuwe zending gekregen. We zien nu nog geen nieuwe plekken ontstaan in ons gras. Terwijl we +20 kale plekken hadden in het gras. Van het voorjaar kunnen we het echte effect zien.
Het toepassen tijdens droogte vraagt dus aandacht.

Reply from Aaltjesdirect.nl
Goede en snelle bezorging. Netjes verpakt. Helaas lijken de aaltjes niet de definitieve oplossing voor het probleem of dat ligt aan de kwaliteit van de aaltjes of de hardnekkigheid van de rouwvliegjes kan ik niet goed beoordelen. Want hoeveel het aantal vliegjes minder is, zijn ze niet geheel weg en ben ik bang dat ze spoedig volledig terugkomen.
NB. Dank voor de reactie hieronder. Jullie geven aan dat een tweede behandeling nuttig kan zijn. Op welke termijn raden jullie aan om deze tweede behandeling te doen?

Reply from Aaltjesdirect.nl
TOP BEDRIJF Heeft mee helpen denken met mijn planten problemen. Het heeft wat langer geduurd want was een hardnekkig probleem. Telkens weer kreeg ik een vakkundig én zeer vriendelijk advies. Gelukkig is het probleem verholpen en staan mijn planten er weer stralend bij. Niets anders dan lof zowel qua vakkundigheid als vriendelijkheid. Aanbevelenswaardig. CHAPEAU !!!!

Reply from Aaltjesdirect.nl
Effectief product. Geleverd wat beloofd is....
Mooie biologische toepassing van problemen in de tuin

Reply from Aaltjesdirect.nl
Een bedrijf kan je pas echt goed beoordelen als er iets mis gaat. Mijn bestelling omvatte onder andere een Nema Spray One sproeier. Bij het uitpakken bleek de sproeikop van deze Nema sproeier niet in de verpakking te zitten. Donderdag laat ik aaltjesdirect.nl dat per mail weten en vrijdag komen ze een nieuwe sproeier brengen. Geen gezeur, geen "bewijsfoto's", gewoon DOEN. Dat is wat je verwacht maar lang niet overal krijgt.
Ik schrijf nooit reviews, maar voor dit topbedrijf maak ik graag een uitzondering. Prima service, zeer goede adviezen, goed bereikbaar en deskundige mensen. Ik weet wel waar ik voortaan de aaltjes bestel.
Dank je wel Hannah, groet Philip.

Reply from Aaltjesdirect.nl
De levering was snel Maar heb nu bijna 2 weken de aaltjes in de plant maar ik zie geen enkel resultaat

Reply from Aaltjesdirect.nl
Tegenslag voor de 2de keer.
Verleden jaar aaltjes besteld en na meer dan 1 week ontvangen (nadien hebben ze nieuwe aaltjes verstuurd).
Volgens hun site worden 95% van de bestellingen tot 11u30 de dag zelf verstuurd.
Ik heb om 9u50 besteld en valt in de ….5%.
Het probleem is dat men de aaltjes bij regenweer moet gebruiken.
Na contact krijg ik als antwoord dat het spijtig is maar de aaltjes worden de dag nadien verstuurd met de hoop dat ze op 1 dag geleverd worden met Bpost! Bpost waar men constant spreekt van staking.
Ik vind het echt spijtig want ik heb voordien meerdere keren besteld en alles was zonder probleem afgelopen.
Misschien moeten ze hun verzendingsproces nazien?

Reply from Aaltjesdirect.nl
Leuke aanbieding en snelle levering. En ook nog eens van de rouwvliegjes af!

Reply from Aaltjesdirect.nl
Na 2x het product gebruikt te hebben, zijn de vliegjes nog steeds niet weg.

Reply from Aaltjesdirect.nl
Snelle levering. Aaltjes doen hun werk uitstekend. Effectief en biologisch gaat toch samen💪

Reply from Aaltjesdirect.nl
Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke omschrijving op de site zodat ik meteen wist wat ik nodig had en hoe ik het product gebruiken moest