Zeer professionele en prettige service. De medewerker gaf ons volop tips en goed advies. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit. Ik raad het van harte aan; er is geen betere plek om je tuin te... See more
See what reviewers are saying
1 ster is nog te veel. 123 sierbestrating wou de levering eerder komen leveren dan de geplande datum in eerste instantie was. Prima laat maar komen. Uiteindelijk kwam het pas 2 weken later. Na veel t... See more
Company replied
De levertijd was perfect net als de prijs en kwaliteit van het product. Ook de bezorging verliep vlekkeloos en werd alles voor de deur afgeleverd. De chauffeur belde ook netjes uur van te voren. Korto... See more
Scherpe prijs. Persoonlijke korting. Goed klantencontact, we wilden onze bestelling nog aanpassen en kregen het geld terug over gemaakt. Bezorging zoals beloofd en goed op de hoogte gehouden van de le... See more
Company details
Information provided by various external sources
De mooiste Sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl! | Laagste prijs garantie | Snelle levering direct van de fabriek.
Contact info
Netherlands
- 123sierbestrating.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De tegels en opsluitbanden waren zeer…
De tegels en opsluitbanden waren zeer goed en strak gebonden op een pallet afgeleverd.
Ook even een grote pluim voor de chauffeur van Huismatransport, er was op de kiezels moeilijk te rijden met de pompwagen met zo een gewicht er op.
Deze man heeft mij met alles geholpen om de pallets toch op de juiste plaats te krijgen en wilde zelfs nog helpen de opsluitbanden van de pallet de halen. Dit heb ik hem niet meer laten doen. Echt Shapoo!!!
Gloed nieuwe tuin
Ik heb onlangs mijn stenen en kunstgras bij dit bedrijf gekocht en ik ben echt ontzettend tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik goed advies over welke materialen het beste bij mijn tuin zouden passen.
De kwaliteit van zowel de stenen als het kunstgras is top. Het ziet er prachtig uit en voelt ook nog eens heel natuurlijk aan. Precies wat ik hoopte voor mijn tuin! Daarnaast werd alles netjes en op tijd geleverd, wat het hele proces erg prettig maakte.
Wat ik vooral waardeer is de service: er werd echt met mij meegedacht en geen enkele vraag was te veel. Dat geeft vertrouwen en maakt het verschil.
Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie materialen voor de tuin én goede service. Ik ben heel blij met het eindresultaat!
5* client service
Een aantal jaar geleden tuinverlichting gekocht via 123sierbestrating.nl. Wij waren toen al erg tevreden over de snelle levering en goede prijs. Recentelijk zijn een aantal van de lampjes stuk gegaan maar dit is zeer correct afgewikkeld door 123sierbestrating. Snelle communicatie. De klant is hier echt koning!
Diverse producten gekocht en zeer tevreden
Ik heb inmiddels diverse producten besteld bij 123bestrating namelijk tuinverlichting en ceramische tegels. En alle materialen zijn op tijd geleverd en tegen zeer concurrerende prijzen. Een aanrader.
Top bedrijf 👍
Super aardige mensen ze helpen je supergoed. Mooie tegels ook snelle levertijd. Echt een top bedrijf. Ik geef het een 10+ Wij hebben tegels van excluton die zijn op tijd geleverd dus ik raad dit bedrijf echt aan als jullie dit lezen. 123 bestrating jullie zijn een top bedrijf.
Super geregeld
Super geregeld! Goede communicatie en snelle verzending. Vriendelijke bezorger. Aanrader!
Super tevreden mooie tegels en top…
Super tevreden mooie tegels en top snelle levering en alles voor een mooie prijs.
Veel goedkoper dan de lokale…
Veel goedkoper dan de lokale leveranciers.
Werkelijk waar dit scheelde mij 20%.
Verder goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen en retourneren.
Echter, verwacht niet dat je even overtollig stenen / tegels gratis kunt laten ophalen. Dat is een dure aangelegenheid, want 123sierbestrating is al goedkoper. Lees duidelijk de retourvoorwaarden zeg maar.
In overleg kon ik overgebleven tegels terugbrengen, zelf bij de groothandel Kijlstra in Veendam en kreeg ik de stornering van 123sierbestrating.
Goed geregeld met 123sierbestrating.
De bestelling is geplaatst
De bestelling is geplaatst. Nu wachten op de levering.
Snelle service en duidelijke…
Snelle service en duidelijke communicatie, top!
De klinkers waren zoals verwacht en…
De klinkers waren zoals verwacht en aangeven op de foto’s en specificaties. Ook gevraagd vanwege bereikbaarheid om met een kooiaap te leveren wat gebeurd is. Goede en snelle service.
Goede kwaliteit, snelle levering
Goede kwaliteit, snelle en correcte levering.
Topservice 👌
Absoluut top ervaring
Vanaf het moment van bestellen tot de levering zeer goede en juiste communicatie, zeer tevreden over de kwaliteit van de stenen. Levering in overleg op een bepaalde dag en datum, zoals afgesproken ook geleverd op de overlegde datum, zeer vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam. Prijs en kwaliteit zeer goed te noemen, absolute aanrader om hier te bestellen!

Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, vanaf het zoeken op de site, het fysiek afspreken om te kijken en de bestelling plaatsen tot de service na bestelling, alles verliep zoals je zou willen. Zeer vriendelijke personen, niet opdringerig maar wel kennis van zaken. Aanrader en kom er zeker terug.

Reply from 123sierbestrating
Netjrs optijd gelevrrd kwaliteid was…
Netjrs optijd gelevrrd kwaliteid was goed shaufeur deed zn best zo dicht mogelijk bijnte komen

Reply from 123sierbestrating
Bestelproces ging erg vlot en was…
Bestelproces ging erg vlot en was duidelijk.
Ook de tip om een bepaald percentage extra te bestellen voor het zaag verlies kwam perfect uit.
Bestelling ook zeer vlot ontvangen al na 8 werkdagen keurig geleverd
Zeer fijn te woord gestaan door de…
Zeer fijn te woord gestaan door de medewerker van 123sierbestrating.En zeer snel geleverd.
Tevreden klant
De bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Jammer genoeg ging er iets mis met het doorgeven van de bestelling aan de leverancier. Nadat ik daarover gemaild heb, is daar snel actie op uitgezet en had ik mijn tegels alsnog binnen 4 dagen en gelukkig voordat de hovenier aan de slag zou gaan. Klasse!!
The Trustpilot Experience