Første, og sandsynligvis sidste gang jeg kommer ind i den butik. Det var sjovt at se alle de slange og krybdyr, men da vi kiggede efter noget mad til vores kat, jeg opdagede nogle godbidder der var... See more
See what reviewers are saying
Jeg købte for nogle uger siden jodsten m.m. til mine undulater fra denne side. Handlen gik i gennem men modtog ingen ordrebekræftelse. Brugte så deres kontaktformular. Intet svar. Hjemme igen fra feri... See more
Har handlet hos Mette siden hun startede butikken i Dronninglund. Men må nu desværre siger jeg er stoppet. Hun virker som en der har styr på alle dyr.Har mest købt fisk der.Alle kan ifølge Mette gå sa... See more
Jeg har d 11/4 bestilt online på deres hjemme side. Jeg har ikke modtaget andet en ordrebekræftelsen som jeg fik samme dag som bestillingen. Skrev så en mail til dem d 20/4, hvor jeg spørger ind... See more
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
kjempefornøyd
Varene kom etter 2 dager, levert på døra og billig.. kommer garantert til å handle mer her :)
Kjempefornøyd
Fikk varen i løpet av 2 dager. Levert rett på døra i 2 etg. Billigere enn butikk. Bra service på tlf og nett.
God service og produkter
Den bedste dyrehandel der eksistere til dags dato!
Sødt personale, og dyrene går under gode forhold. Der er ikke noget at sætte en finger på.
Handler der resten af mit liv :-))
Ingen svar
Bestilte produkt på hjemmesiden og selvom den angivne tidsfrist var 1-3 dage skrev jeg specifikt om de kunne levere indenfor 8 dage der var kritisk ift. at der skulle jeg bruge varen. Intet svar og heller ikke da jeg 3 dage senere mindede den om min forespørgsel - stadig ikke svar. Og så modtager jeg varen ugen efter jeg skulle have anvendt den. Stadig uden nogen form for kommunkation. Overvejer nu at returnere men forestiller mig at deres reklamation arbejdsgang er ligeså håbløs så orker det nok ikke.
intet svar
har skrevet til dem 3 gange for at spørge om en fiske art de havde på lager men fik udsolgt så har skrevet hvornår den kommer på lager igen men intet svar så finder andet sted og bruger de 4000-5000 kr det var ellers den dyreste fiske art de havde i butikken og var klar til at køre fra sjælland til jylland efter den i dag er det den 22/4 der er stadig ikke kommet svar på mail
Suveren nettbutikk
Bestilte sent på ettermiddagen på en onsdag, allerede dagen etter ble varene levert, til Norge. Gode priser og en helt fantastisk kundeservice og oppfølging. Anbefales på det sterkeste.
Super bra!
God oppfølging og ekstremt god service. Vil absolutt handle her igjen!!
Altid klar til at hjælpe.
Hvor er det dejligt at der er en super dejligt menneske bag denne hjemmeside der altid er klar til at hjælpe og komme med gode råd.
Kan kun anbefale denne side.
Verdens bedste service
Mette er så god til det hun laver og selvom hun har travlt så er hun altid klar på at hjælpe, tak mette du gør det fandeme så godt, +++++ herfra
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.