Virkelig god behandling
Super professionel og god behandling. Rolig atmosfære. Altid en dejlig følelse i kroppen når jeg går derfra.
Zoneterapi er en blid og omsorgsfuld behandlingsform, hvor jeg arbejder med tryk og små massager på bestemte områder under fødderne, eller på hænder og ører. Disse områder er forbundet med forskellige dele af kroppen og kan påvirke både dit fysiske og mentale velbefindende. Når jeg stimulérer reflekszonerne, hjælper jeg kroppen med at finde ro, slippe spændinger og skabe balance. Mange oplever en dybere afslapning, bedre søvn, mindre smerte og en generel følelse af velvære. Zoneterapi handler om at støtte kroppen i at gøre det, den er skabt til – at hele sig selv. Jeg møder dig dér, hvor du er, og tager udgangspunkt i dine behov, så du går herfra med ro i kroppen og klarhed i sindet. Zoneterapi kan anvendes: Stress og angst - se også vores behandling Zoneterapi og Samtale Hudproblemer som eksem eller psoriasis Hormonelle ubalancer fx ved overgangsalder eller fertilitet Knæsmerter og muskelsmerter, ofte relateret til sport eller overbelastning Uro og koncentrationsbesvær Fordøjelsesproblemer, fx forstoppelse Søvnproblemer Allergi eller tilbagevendende småskavanker
Tobaksgården 11, 8700, Horsens, Denmark
No recent history of asking for reviews
Virkelig rar og omsorgsfuld behandling, havde forstoppelse som lægerne ikke kunne løsne det klarede hun efter første behandling.
Stor anbefaling herfra!
Ud over at være super dygtig behandler, så er Phanom helt igennem rar og skøn at være sammen med!
Super professionel og behagelig behandling.
Super dygtig og professional behandling. Hun gjorde mig opmærksom på at der måske var noget med mine lunger og sendte mig til lægen... Det viste sig at jeg nok har lidt astma. Jeg bruger hende helt sikkert en anden gang og giver også andre hendes nr.
Efter 2 behandlinger kan jeg kun anbefale stedet. Det hele virker meget professionelt og som en ekstra bonus fik jeg også hovedbundsmassage - det fuldendte behandlingen.
Rigtig god oplevelse. Effekt af behandling. Behagelig atmosfære og proffesionel behandler, kommer helt sikkert igen.