See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Derde keer dat ik hier bestel en wederom uiterst snelle bezorging! Eigenaresse is een super lieve vrouw die altijd meedenkt en behulpzaam is. Deze keer hadden wij een speciaal verzoekje deze heeft ze... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor de 3e een product gekocht hier, als eerste hun winterpakje voor de kids wat een geweldig product onze zoon had hem aan toen we gingen schaatsen hij had het heerlijk warm dankzij het zachte te... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het allereerste begin heb ik een pre-order geplaatst en ik ben nog steeds uiterst tevreden over de kwaliteit en de service. Mijn kinderen dragen deze pakken regelmatig en telkens als ze dat doen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben zowat de hele collectie zowel voor onze dochter als voor ons besteld en we zijn super tevreden met onze t-shirts en joggingspakken. Vooral de kidspakjes zijn goeie kwaliteit en lekker lucht... See more

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

ZO COMFY is het kledingmerk die wij als ouders voor onze zoontje op hebben gericht op 1 oktober 2022. Onze naam staat dan ook voor Zhane-Oceans (ZO) Comfy Wear. Wij als stel wouden altijd al iets in de kledingbranche doen, maar dit kwam er simpelweg niet van. Tot dat wij in een moeilijke zwangerschap terecht kwamen en het opzetten digitaal van ZO COMFY een kleine mentale verlichting werd. Wij zijn maanden bezig geweest met onderzoeken, analyseren, testen, ontwerpen en bedenken. 1 mei 2023 zijn wij officieel gelaunched en hebben wij onze website geopend.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn bestelling erg snel…

Ik heb mijn bestelling erg snel ontvangen. Het was netjes verpakt. De kinderen hebben de shirtjes al aangehad, ik heb de shirtjes ook al gewassen in de wasmachine en ik hoef ze bijna niet te strijken. Fijne stof, geen kreukels en zit echt super mooi. Eigenaresse ook heel lief, kreeg zelfs een gratis shirtje erbij! Hoe lief is dat!

16 June 2025

Denkt met je mee

Eigenaresse van Zocomfy is superlief, denkt graag met je mee en je hebt de leuke artikelen heel snel al in huis.

29 April 2025

Geweldig pak van topkwaliteit

Geweldig pak van topkwaliteit! De verkoopster ledge uit dat dit een sample was en dat er aanvankelijk wat stof aan bleef zitten, maar dat dit merkbaar is. Het pak is heerlijk dik en voelt supercomfortabel aan. Echt een mooie deal voor de prijs! Ik ben er ontzettend blij mee en zal hier zeker vaker iets kopen.

19 March 2025
Unprompted review

Heel mooi pakje!

Heel mooi pakje ! Verkoopster heeft uitgelegd dat dit een sample was en dat ze er achter kwamen dat er veel stof aan bleef zitten en daardoor voor goedkoper weg mocht, maar weinig last van! En zeker een lekker dik pak ! Heel blij mee en zal er zeker nog is wat kopen 🫶🏼

27 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super mooi en leuk pakje mogen…

Super mooi en leuk pakje mogen ontvangen. Goede kwaliteit, ook nog steeds na het wassen. Een vrouw die haar droom aan het waar maken is, ga zo door!! Ben benieuwd naar nieuwe collecties

27 January 2025

Super, dankjewel 🫶🏽

Snelle verzending en goede kwaliteit, ondanks dat de verkoopster aangaf dat ze de kwaliteit niet oké vond. Goed maat advies en leuk contact. Dankjewel 🫶🏽

20 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look