See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Smidigt att beställa/betala väldigt snabb leverans. Fick jag önska något skulle det vara att få leverans via annat ombud än DHL, paketskåp vore toppen.

Rated 5 out of 5 stars

Uppdaterar gärna mina positiva upplevelser här med en otroligt snabb och ”enkel” viktnedgång. Resan börjar dock först när man nått sin målvikt, att äta jämnvikt resten av livet, Det är där jag falle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Blev lovad att skicka tillbaka 2 oöppnade förpackningar. Skickade dock tillbaka 3 st vilket var halva min beställning för enkelhetens skull tänkte jag. Fick sen bara återbetalning för 2 st trots att j... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bra grejer, snabb leverans, tydlig förklaring om produkterna👍 Men, jag saknar fler produkter att värma till lunch & kvällsmat!!! Förslag ”Tomatsoppa” Grönsakssoppan är mycket god - men blir en... See more

Company replied

Company details

1. Health Food Store

Written by the company

Vi har produkter för dig som vill gå ner i vikt, behålla vikten och må bra. I vår webbutik kan du lätt och smidigt köpa de produkter du önskar och få varorna skickade till ett ombud nära dig. Målet är att få dig som kund att förverkliga dina drömmar med hjälp av våra produkter. Vi är själva utbildade personliga tränare, nutritionister och coacher. Vi utbildar löpande personal på träningsanläggningar till att bli licensierade viktcoacher och utöver detta bland annat varit ägare till en gymkedja, plats- och regionschef för en annan kedja, jobbat som ekonomiansvarig, som föreläsare, utbildare, hjälpt gym med lönsamhet och utveckling, som copywriter och arrangör för idrottstävlingar samt guldmedaljör i brasiliansk jiu jitsu för att nämna en del av vad vi har i ryggsäcken. Vi har grundat och startat egna verksamheter och framför allt brinner vi för att hjälpa människor till att genomföra positiva förändringar i livet!

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jag klev inte in i Xtrabutiken.

Jag klev inte in i Xtrabutiken.
Jag tog ett beslut.

I en tid där kroppen ofta behandlas som ett problem
och viljan som något man skämtar bort,
möter Xtrabutiken mig utan hån och utan hysteri.
Här säljs inte drömmar.
Här säljs verktyg.

Lågkaloriprodukter, säger man.
Jag säger: disciplinens mjuka hand.
Möjligheten att välja mindre –
och därigenom bli mer.

Varje produkt bär på en tanke:
att förändring inte sker genom skam
utan genom struktur.
Detta är mat som inte skriker,
inte smickrar,
inte ljuger.

För viktminskning handlar inte om att försvinna.
Den handlar om att skala fram sig själv.

Xtrabutiken gör ingen stor affär av detta.
Och just därför är den stor.

Jag lämnar mitt omdöme med samma allvar som jag tog mitt första steg:
Tydligt sortiment.
Respekt för kunden.
En butik som förstår att varje gram också är ett val.

Fem stjärnor.
Inte för mirakel.
Utan för konsekvens.

23 February 2025
Rated 3 out of 5 stars

Varför bara Klarna?

Enda betalmöjligheten är att skapa konto på Klarna, vilket sänker betyget betydligt. Hade möjligheten att betala på annat sätt hade betyget blivit 5.

5 December 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look