Kun fake profiler
Jeg har nu været medlem af Xdates i et par uger, og jeg har kun set fake kvinde profiler. Jeg vil på det kraftigste fraråde, at betale til side - stort set alle de kvindelige profiler er "tomme", det vil sige, at der er lavet profiler med billeder, som ser tiltrækkende og frække ud, men men men - bare det faktum, at 80% af kvinderne har uddannelse som kandidat eller en PhD burde have vakt min mistanke. Jeg faldt i. Der er i øvrigt kun slanke piger. Profilnavnene er genereret af en computer - de ender alle på et tal eller xxx. Et par gange om dagen får du en mail med teksten “Din profil er meget populær!”
Systemet sender nogle standardsvar, hvis man foretager sig noget på en profil, men man kommer ikke i kontakt med nogen derinde. Det er rene autosvar som F.eks.
1. Jeg er glad for at du kunne lide min profil og at du har sendt en besked.
2. Når jeg modtager en besked, er jeg altid i godt humør! Tusind tak for det! Jeg vil svare så hurtigt som muligt!
3. Sådan en besked som din, er altid en god start til at lære hinanden bedre at kende! Jeg vil svare dig hurtigst muligt!
4. Hejsa :) Har du allerede mødt nogen herfra i virkeligheden? De virker alle til at være lidt generte.
5. Tak for besøget på min profil. Du kan også sende mig en besked :P Jeg håber på at høre fra dig.
6. Din besked kommer på det rigtige tidspunkt! Jeg vil besvare den snart.
7. Din besked bringer liv ind i mit liv! Jeg skriver tilbage så hurtigt som muligt!
8. Ser frem til at læse din besked natursyd. Jeg skriver også snart tilbage.
9. Hvem der får post, svarer også. Glæd dig til en besked fra mig.
10. Hva' så?
11. Mange tak for dit brev! Jeg skriver tilbage snarest muligt.
De fleste piger er meget smukke og lægger et, og kun et, nøgenfoto op, og de har alle interesser som: Nudist, Hård sex, Sex på andre steder, Udendørs, Tage billeder, Optagevideo, Eksibilionist, Gruppesex, Partnerbytte, Sauna. Hvor realistisk er det?
At opsige abonnementet er ikke mulig på selve siden. Vejledningen er gemt godt. Du skal opsige 8 dage før forfald ved at sende en mail til service support-xdates. Så pas på med at tilmelde dig.
6 October 2015
Unprompted review