aan het zelfregelpaket waar Zorgeloosch een concept convenant voor je opsteld heb je bar weinig. Eigenlijk is het grote stappen snel thuis. Ze vragen een hoop informatie die ze vervolgens niet verwerk... See more
See what reviewers are saying
Wij hadden een hele fijne ervaring met Rianne van Bergen. Duidelijke communicatie, wat wij moesten regelen en wat zij regelden. Ook op financieel gebied. Wij hadden geen onenigheid maar het gaf ons zo... See more
Het was een fijne samenwerking. Scheiden was lastig zat, laat staan om het overzicht te behouden. Dankzij Vincent is dit gelukt en zijn we dankbaar voor. We hebben een totaalpakket gekozen, hier zij... See more
Company replied
Scheiden is al zwaar genoeg. Met de hulp van Marco (mediator) en Roy (financieel adviseur) zijn we soepel door het traject heen gelopen en was er geen moment twijfel over de haalbaarheid van onze we... See more
Company details
Written by the company
We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.
Contact info
Oranjelaan 1, 3862XC, Nijkerk, Netherlands
- 088 1661 553
- contact@zorgeloosch.nl
- www.zorgelooschscheiden.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 55% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dit bedrijf is niet zorgeloosch maar…
Dit bedrijf is niet zorgeloosch maar hopeloos en kansloos . 6800 euro betalen voor wat ? Precies ze regelen niks !!! Je moet overal zelf achteraan ... 4 weken zonder mediator gezeten was ineens vetrokken zonder ons mede weten echt GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE .... je scheiding wordt een HEL !!! 6800 euro kun je beter door de plee spoelen .... het is een bij elkaar geraapt zooitje die alleen maar geld incasseren en voor de rest laten barsten zowel de zogenaamde
Mediators, adviseurs en legal zijn afgekeurde mensen die niet het gevoel geven je te steunen maar je verder de stront in duwen . Kan nog veel meer type maar zonde van mijn tijd ..... mensen je bent gewaarschuwd ga NIET met HOPELOOS in zee !!!!
Zeer slechte bemiddelaar
Zeer slechte bemiddelaar. Je betaalt duizenden euro’s, meer dan eerst beloofd is en je krijgt niet de juiste informatie. Hierdoor loop je verschillende kansen mis.
En laten we niet spreken van de reactie van de bemiddelaar: meer dan laconiek.
Zorgen Meer
Zorgen Meer, zeer slecht.
On professioneel.
7000 euro te veel betaald
Slechte info, veel fouten,
Begrijp niet dat Rabobank ze aanraden
Komen afspraken niet na.
Zorgeloosch scheiden
Zo, wat een slecht bedrijf!
Betaal je dan 7000 euro voor en er gaat werkelijk van alles mis!
Ik raad zorgeloosch scheiden niemand aan!
Zorgelooschscheiden kost veel maar je krijgt weinig!
Nadat je Zorgeloosch scheiden veel geld hebt betaald om een vechtscheiding te voorkomen laten ze je keihard in de steek als je moeilijke vragen stelt.
The Trustpilot Experience