ALTID en behagelig oplevelse hos YA. Og ALTID et super naturligt, og holdbart resultat. Ville ikke turde overlade mit ansigt til andre.. Tak til teamet ♥️
See what reviewers are saying
Det absolut tryggeste sted at komme! Hele processen - fra 1. gang, hvor jeg var usikker på processen, til den kontinuerlige trygge dialog og behandling. Jeg kommer tilbage hver 4.-6. måned, og kun... See more
Er kommet hos Your Age nogen gange til forskellige behandlinger og det er ALTID en helt fantastisk oplevelse! Det er de sødeste og ikke mindst dygtigste piger og man føler sig virkelig godt tilpas fr... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
ALTID en behagelig oplevelse hos YA
Ville ikke turde overlade mit ansigt til andre.. Tak til teamet ♥️
Største anbefaling her
Største anbefaling her! Føler mig enormt set og hørt. Har de fineste resultater og det er blevet lige som jeg ønsket! Kæmpe anbefaling her fra!
Elsker at komme her
Altid god service og fantastiske naturlige resultater. Elsker at komme hos Rikke som altid tager imod en med åbne arme. Kan kun anbefale det! ❤️
Jeg er meget tilfreds med Your Age…
Jeg er meget tilfreds med Your Age klinik.
Personalet er professionelle.
Jeg fik botox, og resultatet er naturligt og præcis som ønsket, og effekten holder længere, end man forventer.
Jeg følte mig tryg under hele behandlingen og fik god information både før og efter.
Jeg kan varmt anbefale klinikken.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Man bliver virkelig taget godt imod, og servicen er i top.
Bedste anbefaling herfra
Jeg havde længe overvejet botox inden jeg sprang ud i det - er så glad for at jeg havnede hos Rikke. Hun er så sød og imødekommende, man bliver altid taget godt imod og så er hun bare vildt dygtig. Hun er så god til at se hvad der skal gøres for at forfine ens ansigtstræk. Jeg elsker de resultater hun laver på mit ansigt. De bedste anbefalinger herfra🩷
Jeg blev ikke hørt
Inden behandlingen fortalte jeg Rikke at jeg er meget ømskindet, at alt kan gøre ondt på mig.
Jeg fortalte også at jeg muligvis/ sandsynligvis ville hyperventilere og lukke af for omverdenen for at holde ud hvis det gjorde ondt.
På trods af dette valgte Rikke en behandling hvor hun "lavede kanaler".
Det gjorde meget ondt og som forudsagt lukkede jeg mig inde i mig selv og ville bare koncentrere mig om at holde ud.
Alligevel spurgte Rikke flere gange om jeg var ok og jeg svarede.
Rikke stoppede behandlingen før den var fuldført og sagde at hun ikke kunne fortsætte og at hun have smidt noget af væsken væk.
Ved kontrol noget tid efter var det tydeligt at der var ujævnheder i huden , men Rikke nægtede at behandle mig mere.
Efter lidt samtale gav hun mig dog en indsprøjtning som slet ikke gjorde ondt.
Det undrede jeg mig over, men forstod først hvorfor, da jeg var i kontakt med en anden behandler.
Behandlingen hvor man "laver kanaler"
kan være mere smertefuld.
Jeg skrev til Rikke for at spørge hvorfor hun valgte den behandling til mig som havde fortalt at jeg var meget ømskindet.
Igen blev jeg ikke hørt....hun forsvarer sig bare med sine titler mm og hun droppede ud af min henvendelse uden videre.
Jeg har set dit svar Rikke, men det hjælper ikke at vi taler, for du hører ikke hvad jeg siger.
Jeg skulle aldrig have været trukket igennem den smertefulde behandling som ikke blev fuldført.

Reply from YOUR AGE – by Rikke Thorsen
Jeg har været kunde hos Your Age i…
Jeg har været kunde hos Your Age i nogle år efterhånden og kunne aldrig finde på at bruge andre. Rikke er top professionel og jeg føler man helt tryg i hendes hænder.
Rikke skaber resultater som ingen andre kan.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra🤩
Altid rar og tryk oplevelse!
Jeg har efterhånden været hos Rikke et par gange, og er altid gået fra med den bedste oplevelse. Jeg føler mig i mere end trykke hænder, og taget godt hånd om.
Rikke er noget af det sødeste og dygtigste jeg længe har mødt. Jeg er altid sikker på at jeg går fra klinikken med præcis det resultat som jeg ønskede. Kan kun anbefale!
Naturlige resultater og ærlig rådgivning
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været kunde hos Rikke siden hun åbnede Your Age, og jeg kommer igen og igen – med god grund.
Rikke er ikke bare dygtig og professionel – hun har en særlig evne til at få én til at føle sig set, tryg og godt tilpas.
Hun er ærlig, siger sin mening og guider altid mod det, der giver et naturligt og alderssvarende resultat.
Jeg føler mig tryg i hendes hænder, og behandlingerne fremhæver det bedste i mig – uden at det ser gjort ud.
Rikke har en helt særlig evne til at balancere faglighed, æstetik og varme. Jeg kan kun anbefale hende og klinikken på det varmeste.
Virkelig behagelig og professionel…
Virkelig behagelig og professionel behandling!
Utrolig professionel og venlig
Jeg har for første gang foretaget en filler-behandling af Rikke og det var en utrolig skøn oplevelse. Hun er utrolig god til at vejlede og behandle, kæmpe anbefaling. Hun er klar en man kan stole på.
Det absolut tryggeste sted at komme
Jeg kommer tilbage hver 4.-6. måned, og kunne ikke drømme om at få lavet min behandling andre steder end hos Rikke.
Hende og hele YourAge får mine varmeste anbefalinger!
Kunde siden 2018 pga tårnhøj faglighed, professionalisme og menneskelighed!
Jeg har brugt YourAge i Aarhus siden 2018, hvor jeg kom med et ønske om at få gjort noget ved min bekymringsrynke mellem brynene. Jeg var vanvittig nervøs, men med en opstart, der både inkluderede et lægetjek og en grundig forsamtale med Rikke, hvor jeg virkelig blev mødt, fandt jeg ud af, der ikke var noget at være nervøs for, når man er i hænderne på de dygtige mennesker hos YourAge. Høj faglighed, menneskelighed og ordentlighed - de laver kun behandlinger de kan stå 100% inde for. Jeg har kommet der ca. 2 gange om året siden, og kunne aldrig drømme om at gå andre steder hen!
Jeg er kommet fast hos Your Age i mange…
Jeg er kommet fast hos Your Age i mange år og jeg fortsætter med at bruge klinikken, selvom jeg nu flytter fra København til Østrig. Jeg er vild med de naturlige resultater de skaber - og at de altid lytter og giver personlig og grundig rådgivning. Der er tid, omsorg og professionel behandling hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra.
Altid mødt med et smil
Jeg er kommet hos YourAge gennem nogle år. Her kan du være sikker på ærlig og imødekommende vejledning. Her er altid dejlig behagelig betjening og professionel behandling.

Reply from YOUR AGE – by Rikke Thorsen
Altid professionel
Altid professionel, kompetent og lyttende.
Jeg har i mange år fået behandling hos Your Age mod spændingshovedpine, og de små spor som livet sætter.
Jeg oplever altid en rådgivning og behandling der tager udgangspunkt i de behov og de naturlige resultater jeg ønsker, og jeg føler mig derfor 100% i trygge hænder, og kan kun give min varmeste anbefaling.
Skønt og professionelt personale
Skønt og professionelt personale. Jeg er helt vildt tilfreds og glad for min behandling, jeg føler mig helt tryg i deres hænder.
Føler sig tryg
Hos YOUR AGE følger man sig tryg fra første besøg.
YOUR AGE er lyttende og forsøger ikke at “sælge” et produkt.
Hos YOUR AGE får man et naturlig resultat.
Den eneste jeg har fortrudt er at ikke fik kendskab til YOUR AGE noget tidligere.