VikTeam A/S Reviews 103

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Karina Schmidt er en behagelig effektiv medarbejder Samtalen med hende er så behagelig og afklarende . Virker meget professionel og hjælpsom og problemløsningsorienteret Det var første gang jeg tal... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været tilknyttet Vikteam siden 2024 og har haft et virkelig professionelt og trygt samarbejde hele vejen igennem. Særligt vil jeg fremhæve Stine Sevel og Karina Schmidt for deres høje se... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været afsted i et 7-måneders vikariat gennem Vikteam og har følt mig rigtig godt behandlet under hele forløbet. Jeg vil især rose Mads B. og Lene A. for god kommunikation, tryghed og forståels... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jobbet som legevikar for Vikteam og har flere andre ganger jobbet eller vært i kontakt med andre vikarbyråer. Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av den... See more

Company details

1. Temp Agency

Written by the company

Vikteam - dit sundhedsfaglige vikarbureau for læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale Hvem er vi? Som dit professionelle vikarbureau for læger og sundhedspersonale, hjælper vi dig med at få et fleksibelt arbejdsliv. Vejen til nye faglige udfordringer og unikke oplevelser i dit arbejdsliv er kort og ukompliceret, når du arbejder som læge eller øvrigt sundhedspersonale gennem VikTeam. Mere end 2 års erfaring VikTeam blev etableret tilbage i 1997, og har således mere end 28 års erfaring med formidling af vikariater i sundhedssektoren. Vikariater i hele Skandinavien Vi har kontorer i Esbjerg, København, Silkeborg og Kristiansand - og vi kan tilbyde vikariater i både Danmark, Norge, Sverige, Grønland og på Færøerne. Vi bemander både vikariater i primær- og sekundærsektoren, ligesom vi også tager specialopgaver ind når muligheden opstår. Tryghed og tilgængelighed Hos VikTeam får du tryghed, tilgængelighed og en professionel samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde dit drømmevikariat – uanset om det er en enkelt vagt på et sygehus, eller 2 års eventyr i Nordnorge. Styr på GDPR, forsikringer og lønudbetalinger Sikker håndtering af persondata, forsikringer og lønudbetalinger til tiden er en selvfølge hos VikTeam. Sig aldrig ja til et vikariat.. Før du har hørt hvilke muligheder vi kan tilbyde dig – vi går langt for at sikre dig en god oplevelser

4.9

3-star
2-star
1-star

Tak!

VikTeam har hjulpet mig med at få et lærerigt ophold og en oplevelse for livet.

20 August 2024

Hej Amalie
Tak for din flotte anmeldelse af VikTeam. Dejligt at høre at du har fået en oplevelse for livet igennem dit vikariat.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med dette lægevikarteam, og det har været en rigtig god oplevelse. De er professionelle, hjælpsomme og meget tilgængelige.
En særlig stor tak skal gå til Stine, som altid er venlig, struktureret og virkelig gør en ekstra indsats for at sikre, at alt fungerer. Hun er utrolig dygtig til at koordinere og skabe tryghed i samarbejdet – man føler sig virkelig godt taget hånd om.
Jeg kan varmt anbefale teamet til andre læger, der søger et professionelt og pålideligt vikarteam.

5 June 2025

Hej Navid
Tak for den meget flotte anmeldelse af os. Vi sætter stor pris på samarbejdet og er glade for at du gav os chancen for at stå for dine vikariater. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig professionelt arbejde og…

Rigtig professionelt arbejde og fantastisk samarbejde

30 May 2025

Hej Mustafa
Tak for din flotte anmeldelse og dejligt at høre at du har en god oplevelse af vores samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Været vikarlæge med Vikteam gjennem ca…

Været vikarlæge med Vikteam gjennem ca 9 måneder, har kun positive feedback. Ett team som alltid er hjælpsomme, professionelle og svarer hurtigt på evt spørgsmål både før og under vikariat, stort tak særlig til Mads min kontaktperson.
Varm anbefaling!

28 May 2025

Hej Amani
Tak for din meget flotte anmeldelse. Det er virkeligt godt at høre at du har haft en så positiv oplevelse af vores samarbejde. -og tak for at give os chancen :)

Rated 5 out of 5 stars

Prisen som årets ansat går til…

Som nyuddannet læge, møder man forskellige personer som på afgørende tidspunkter yder essentiel hjælp. En sådan person har VikTeam ifa. Mads B. Han er det mest tilgængelige, reelle og ordentlige menneske man kunne ønske sig til at få stablet et godt vikariat på benene. Jeg vil råde alle til at bruge ham og VikTeam, hvis man vil være sikker på at alt spiller.

20 May 2025

Kære Frederik
1000 tak for den MEGET flotte anmeldelse af VikTeam - og af vores kollega Mads B.
Vi vil straks lade din ros komme videre til Mads, og vil samtidigt takke dig for at give os chancen for at formidle dit vikariat.

Rated 5 out of 5 stars

Fik arbejde som læge igennem Vikteam

Fik arbejde som læge igennem Vikteam. Super god kordinering og god kontakt person fr Vikteam. Fantastisk ophold i Norge.

1 October 2024

Hej Julie
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at det er en god oplevelse at tage vikariater via os - det lyder det til at have været.
De bedste hilsner fra hele Vikteam-holdet :)

Læge vikariat

Jeg har nu arbejdet 4,5 år for Vikteam. Både i Norge, Sverige og Danmark. Altid god support fra gode medarbejdere. Tryghed i ansættelserne og godt samarbejde. Det gode samarbejde med Vikteam medfører at alle job har været gode oplevelser hvor jeg er blevet mødt af gode, hjælpsomme kollegaer. Jeg kan varmt anbefale Vikteam som vikarbureau

20 February 2025

Kære Nina

1000 tak for den meget fine anmeldelse af VikTeam. Vi er meget glade for at du har valgt os til dine mange vikariater og glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Det er en fornøjelse at arbejde som…

Det er en fornøjelse at arbejde som vikar.
Jeg er uddannelse som almen medicin.
Dejligt samarbejde med øvrige personale.
Masser af smil, vi passer godt på patienterne og hinanden, der er højt til loftet, patienterne mødes hvor de er.
Jeg har arbejdet i et par år nu.

18 February 2025

Reply from VikTeam A/S

Tak for din meget flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre at du er glad for vikararbejdet via VikTeam og at der er en god kultur der hvor du har været ude at arbejde med os.

Rated 5 out of 5 stars

God førstegangsoplevelse i det norske

Vikteam leverede en rigtig god og tryg førstegangsoplevelse som vikar i Norge - altid hurtige, venlige og handlekraftige på tråden, når der var spørgsmål før og under vikariat - og ikke mindst gode til at finde løsninger, når der kom uforudsete begivenheder op i forløbet.
Varm anbefaling herfra.

14 February 2025

Kære Elisabeth
1000 Tak for den meget flotte anmeldelse af os i VikTeam. Det er dejligt at høre at du har haft en god og tryg oplevelse i forbindelse med dit vikariat i Norge.

Professionelle og venlige

Professionelle og venlige medarbejdere. Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for. Nemme at komme i kontakt med og personlig service. Kan varmt anbefales.

6 February 2025

Hej Jesper
Tak for din flotte anmeldelse og rigtigt dejligt at høre at du har så gode oplevelser med os. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!
De bedste hilsner fra hele VikTeam holdet!

Rated 4 out of 5 stars

En god oplevelse ☺️ Vik Team var…

En god oplevelse ☺️ Vik Team var behjælpelige med det jeg havde brug for.

31 January 2025

Hej Salli
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at det har været en god oplevelse at vikariere via VikTeam.
De bedste hilsner fra hele VikTeam-holdet

Super god oplevelse!

Jeg er netop kommet hjem fra et længere vikariat i Norge. Mads B og Vikteam-holdet har været super behjælpelige med hele processen fra A-Z. Både med at finde selve vikariatet, kontrakter, boligforhold, løn, adminstrative ting osv. En særlig tak til Mads B, som var min kontaktperson - meget professionel, dygtig og altid tilgængelig til at løse enhver udfordring. Stor anbefaling herfra!

1 January 2025

Hej Mahamoud
Tak for din meget flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit vikariat via VikTeam -og at samarbejdet med Mads B har været så godt.

Rated 5 out of 5 stars

God Service via Mads B der stod for alt…

God Service via Mads B der stod for alt i forbindelse med mit ophold.
Vikteam var generelt hurtige til at reagere på min forespørgsel og tilbød bedre aftale end konkurrerende firmaer.

6 November 2024

Hej Joachim
Tak for den flotte anmeldelse, og dejligt at høre at du oplevede god og hurtig service hos os.

Rated 4 out of 5 stars

Norge 2024

Let at komme i kontakt med kontaktperson i Vikteam.
Dejligt at vikteam kunne skaffe job til både min kæreste og mig i samme lægepraksis.
Desværre var der ikke en skriftlig aftale omkring vagtarbejde. Vikteam havde mundtligt sagt at vi selv kunne bestemme om vi skulle have vagter , men lægecentret regnede med at vi skulle have vagter fra start. Derfor er det vigtigt at få aftale om vagtarbejde på skrift i kontrakten . Det helte løste sig med god kommunikation direkte mellem os og lægecentret.

8 January 2024

Hej Steffen
Tak for din gode og udførlige anmeldelse af VikTeam, og dejligt at det lykkedes os at skaffe jer begge job i samme lægepraksis. Vi vil tage dit punkt omkring vagtarbejdet op til en drøftelse i vores team, så vi fremover kan undgå lignende situationer opstår.

Service i top

Jeg har netop været sendt afsted med VIKteam til Norge i 6 måneder.

Forløbet var flot tilrettelagt, VIKteam var altid behjælpelige med støtte og hjælp omkring ansættelsesvilkår - og selv i weekenden var det muligt at kontakte VIKTeam for spørgsmål.

Kan stærkt anbefales!

16 April 2024

Hej Andreas
Tak for den flotte og fint beskrevne anmeldelse af vores arbejde i forbindelse med dit vikariat i Norge - vi er glade for at høre at det har været en god oplevelse og håber på et fortsat godt samarbejde i fremtiden.
De bedste hilsner fra hele VikTeam holdet

Norge x2

Netop været afsted til Norge af 2 omgangen. Professionelt, svar indenfor 24 timer og godt samarbejde.

6 October 2023

Hej Kenan

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft et så godt samarbejde med os og at du har oplevet os, som professionelle i processen.
Vi håber på et fortsat godt samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Vikteam er bra for legevikarer!

Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av denne jobb jeg hadde var strømlinieformet, helt uproblematisk og det var lite kontakt med byråen (= bra, ettersom ting da er klart og tydelig fra starten). Jobben jeg hadde var etter forventinger og matchet godt mine ønsker.

31 January 2024

Hei Joakim
Tusind tak for din flotte anmeldelse af VikTeam. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse og glæder os til et fortsat godt samarbejde.
De bedste hilsner fra hele VikTeam-holdet

Rated 5 out of 5 stars

Siden 2018 har jeg arbejdet for Vic…

Siden 2018 har jeg arbejdet for VikTeam/ Alles Lægehus dels Fursund- Thyborøn- og få gange i Thyholm.
Alle steder møder jeg professionelt personale med god kommunikation og sparring på tværs af arbejdsområder.
Tilgange til ansættelser i forbindelse med bolig mm har været styret af venlige og dygtige medarbejdere.

29 February 2024

Kære Mogens
Tak for din flotte anmeldelse af VikTeam. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med VikTeams formidling af dine job/vikariater, og oplevet god hjælp med bolig/styr på ansættelser osv.

Det er også godt at høre at du har haft en god oplevelse med arbejdet i vores søstersselskab, alles lægehus i deres klinikker.

Et godt arbejdssted.

En god samarbejdspartner med dygtige og hjælpsomme medarbejdere, der dermed bidrager til at gøre arbejdet mere spændende. Det er altid nemt at komme i kontakt med vikteam og finde en hurtig løsning. Som ansat føler man sig som en vigtig del af familien.
Sidst men ikke mindst er lønningen og det praktiske
forhold super.

2 February 2024

Kære Ehsan
Tak for din flotte og udførlige anmeldelse af VikTeam. Vi er glade for at du har fået en god oplevelse i samarbejdet med os og føler dig som en del "Af familien". Det er den slags relationer som er med til at give vores medarbejderes hverdag værdi.

Take a closer look