Velling Koller Hotel og Camping Reviews 3

4.0

1. Hotel
  2. Travellers Lodge

Written by the company

Velling Koller Hotel og Camping skaber de perfekte rammer for din aktive ferie med plads til hygge, aktivitet og afslapning – midt i Danmark og samtidig langt væk fra dagligdagens støj. Få fornøjelsen af skovbrynet, idylliske søer og storslåede udsigter over Midtjyllands smukke åbne vidder. Mærk hvordan det unikke område omkring campingpladsen og hotellet indbyder til hyggelige gåture, lange vandringer, skønne rideruter og udfordrende MTB spor. Tag en dukkert i en af de lækre badesøer, smid snørren i en fiskesø eller oplev “Danmarks smukkeste jernbane”.

4.0

3-star
2-star
1-star

En hotelperle

Vi overnattede på hotellet juleaften og det var så hyggeligt, med romantisk “badehotellet” stemning overalt.
Man føler sig virkelig velkommen. Der er rent og fint og så smukt på værelserne og indbydende fællesarealer med kaffe og pebernødder og afslapning og selvfølgelig med den fine udsigt overalt. Vi kommer bestemt igen en anden gang

24 December 2025

Langt over forventningerne!

Wauw, for en overraskelse! Jeg, min kone og nogle venner skulle på Smukfest og havde blot brug for simpel overnatning. Fra vi kører op af grusindkørslen står det os klart, at det her er en skjult perle! Vanvittig flot vedligeholdt og super flot indretning på hotellet. Jeg/vi ville ønske vi skulle ha været der længere. Det er absolut ikke sidste gang vi besøg dette sted🙏

5 August 2025
Velling Koller Hotel og Camping logo

Reply from Velling Koller Hotel og Camping

Hej Frank.
Tusind tak for din tilbagemelding, vi er så glade for at vi levede op til jeres forventninger :)
Jeg håber i havde en fantastisk Smukfest oplevelse, nu hvor overnatningen også var fantastisk!

Mange hilsner
Nadja, Velling Koller

En glemt perle

Vi har i perioden 24/07 - 30/07 ligget på jeres helt fantastiske campingplads, den indeholder en dejlig velholdt plads, med meget gode fælles faciliteter, dejlig stille og rolige omgivelser i et skønt område, jeres plads er helt sikkert en vi kommer tilbage til. Dog mangler det lidt faciliteter til børn, dette er vel noget som i indtænker i fremtidige planer.
Vi kan helt sikkert anbefale jer til andre campister.
Tak for en dejlig uge

30 July 2025
Velling Koller Hotel og Camping logo

Reply from Velling Koller Hotel og Camping

Hej John.
Mange tak for jeres anmeldelse.

Jeg er super glad for at i også kunne lide de rolige og smukke omgivelser, som netop er noget af det som gør Velling Koller til noget særligt.

Vi henvender os bevidst mest til voksne som vil nyde en rolig og naturskøn ferie, dog tilbyder vi havespil til børn og andre barnlige sjæle ;)

Mange hilsner
Nadja, Velling Koller