Ik heb de revieuws gelezen maar het toch niet compleet kunnen geloven. Uiteindelijk is de taxi 2.15 uurtjes later aangekomen,hier moest ik zelf achter voor bellen. Daarna nog een persoon oph... See more
See what reviewers are saying
Ik ga geen gebruik maken van Valys omdat ik het niet vertrouw. Aan de chat niet vriendelijk en aan de telefoon onprofessioneel. Vanaf vandaag mogen zij mijn gegevens uit hun bestand wissen. Als ze de... See more
Zeer slechte service, ze laten mijn oma van het hof gewoon stikken terwijl ze naar een verjaardag moest . U moet u ten diepe schamen!!!!!! U klantenservice neemt al 2 dagen gewoon niet op. .🤬
De medewerkers waarbij je terechtkomt om een rit te reserveren zijn niet vriendelijk en spreken veelal niet correct Nederlands. Ik vind het een kwalijke zaak dat kwetsbare mensen met een beperking,... See more
Company details
Information provided by various external sources
Op familiebezoek of een dagje erop uit? Voor de korte afstanden is er in veel plaatsen een lokaal of regionaal vervoerssysteem, zoals de regiotaxi. Als u verder van huis wilt, volledig van deur tot deur met de taxi, dan is er Valys Basis.
Contact info
Slecht
Mijn 82 jarige moeder is in mei voor het eerst met Valys gegaan, toen wist de chauffeur de weg niet, had geen navigatie en heeft zij hem samen met mijn oom telefonisch naar de locatie moeten brengen...Voor ze opgehaald werd moest ze 1.5 uur wachten!
Gisteren poging 2, ze was bij mij op visite, ze is 2 uur!!! later opgehaald en er was beloofd dat ze alleen in de taxi zou zitten zodat ze rechtstreeks naar huis zou worden gebracht (van Amsterdam naar Rotterdam), er zaten nog 2 dames bij die eerst naar Den Haag moesten, waardoor ze pas na 12 uur `s nachts thuis was. Schandalig om dit op deze manier te doen met oude en/of beperkte mensen!
Tot 2 keer aan toe hebben ze mijn moeder laten zitten!!!!!
Tot 2 keer aan toe hebben ze mijn gehandicapte moeder laten zitten!!!!! De eerste keer was vorige week, ruim van te voren besproken en na bijna een uur wachten gebeld met de klantenservice, een uur in de wacht!!!!!!, toen de mededeling dat ze niet wist wanneer ze opgehaald zou gaan worden. Rit maar geannuleerd!
De tweede keer, afgelopen zaterdag, werd mijn moeder een kwartier van te voren gebeld dat ze niet wisten hoelaat of dat ze überhaupt wel opgehaald zou worden!!! Een zeer onbeschofte medewerker van de klantenservice deed of dit de normaalste zaak van de wereld was en deed erg denigrerend tegen mijn moeder.
Ze doen niet wat ze beloven en moeten eerst zorgen dat ze hun zaken op orde hebben voor ze ritten aannemen. Het is toch van den zotte dat juist die mensen die al beperkt zijn in doen en laten vooraf in de stres moeten zitten of ze überhaupt wel arriveren op opgehaald worden op hun plaats van bestemming!!!!!!
Ja zeggen maar niet kunnen.
Ja zeggen maar niet kunnen! BELACHELIJK!
Paar dagen van tevoren al gereserveerd, dan kan alles. En op de dag zelf niet op komen dagen. Wachten al 4 uur!!
Geen samenwerking aangaan met dit bedrijf.
Valys
Je zit altijd langer in de taxi dan toegestaan is. Planner proberen zoveel mogelijk klanten in een busje te proppen.
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf, je zit vaak langer in de taxi dan ze aangeven.. met klachten doen ze totaal niks.
Onbetrouwbare onbeschoft bedrijf
Onbetrouwbare onbeschoft bedrijf
Ze bellen 5 minuten van tevoren dat de rit niet doorgaat
Ze zetten je een uur in de "wacht" om je proberen te "helpen"
Op een dag dat je ze het meest nodig hebt , als je bij je vrouw moet komen omdat ze komt te overlijden laten ze je stikken!!!
Schoften!
Onbetrouwbare organisatie
Zowel heen als terugrit Wageningen - A’dam 3 dg. vooraf geboekt en een bevestiging gekregen van de geboekte ritten. Bleek er geen heenrit om 9.30 u. in de planning te staan omdat het bedrijf wat zou rijden zich had afgemeld voor deze rit. Er bleek niets mee gedaan te zijn om een andere vervoerder in te schakelen of om ons te informeren. Ik zit (in een rolstoel) en mijn vrouw stonden die ochtend gereed om opgehaald te worden en kregen na ruim een uur contact met een medewerker die ons vertelde dat de heenrit was gecanceld door de afmelding van de vervoerder de avond ervoor. Er kon evt. nog wel gezocht worden naar een andere vervoerder, maar voor de middag zou het niet meer lukken om opgehaald te worden. Waarop we besloten thuis te blijven. Een dagje museumbezoek zat er zodoende niet in. Wij ervaren ook met vorige ritten, dat vervoer met Valys erg onbetrouwbaar is. Lang wachten, uitgestelde ritten, vaak geagiteerde chauffeurs. Met badslippers rijden. Dan zeg je maar niets… blij dat je vervoert wordt….
20:00…geen taxi geen communicatie
Mijn schoonmoeder zou om 20:00 opgehaald worden, inmiddels 22:00 geen taxi. Website uit de lucht. Telefonisch constant in de wacht.
Geen reclame op deze manier
Onbeschoft/onbetrouwbare mensen
Vieze onbeschoft en chauffeurs ben tot 2 keer toe geweigerd dat ik een hondje mee wou nemen had dit door gegeven aan de Klanten service er wordt zo voor me neus weg gereden hufters die chauffeurs gelyk op staande voet ontslag geven zulke lui Of een cursus aanbieden hoe ze met mensen om gaan.kots op deze mensen.
Meestal loopt het wel goed maar soms…
Meestal loopt het wel goed maar soms gaat het gruwelijk mis. Zo ging ik afgelopen zondag naar Vorden.. althans dat was de bedoeling. In Utrecht was de chauffeur al aan de late kant zodat ik mijn trein net zou halen. De lift naar het spoor bleek stuk dus een trein een uur later. Moest ik zelf organiseren want tussen Valys en NS liep communicatie niet. Dat was nog niet alles. In Zutphen kreeg ik tot twee of drie keer toe een telefoontje van een automatisch bericht. Ik stond niet waar de taxi ging en omdat ik geen chauffeur aan de lijn kreeg, kon ik niet afstemmen. Slecht!! Uiteindelijk heb ik Vorden nooit gehaald. Ik had er goed de balen van! Volgende week een nieuwe kans op eigen gelegenheid. Meestal gaat het goed maar als het mis is gaat het ook goed mis. Pas geleden in Rotterdam zelfde probleem. Ik zag de wegrijdende taxi gelukkig net op tijd. Want toen was er niemand anders om me op te halen!
Wel moet ik zeggen dat de Valys klantenservice bereid is om te helpen. Alleen vind ik het niet fijn dat je vooraf steeds een bandje krijgt van 1 minuut of meer voordat je iemand live aan de lijn krijgt.
Al jaren extreem onbetrouwbaar
Al jaren extreem onbetrouwbaar. Met klachten wordt niks gedaan. Laatst zat ik ruim een uur te wachten en namen ze niet eens de telefoon meer op.
De klantenservice bij valys is zeer…
De klantenservice bij valys is zeer onbeschoft tegen de klanten. De hele rit die dik 24 uur voor die tijd is aangevraagd komen te laat ophalen om weg te gaan en de terug weg komen ze veel te vroeg. De chauffeurs kunnen hier niets aan doen want die krijgen ook de opdracht van de klantenservice en als je de klantenservice belt om het door te geven krijgt een vrouw van 80 te horen dat ze naar de mannelijke ballen ( de k....n is ongepaste taal en mag ik er niet inzetten van trustpilot en de klantenservice van valys zegt het wel te oudere mensen )kan lopen. Dit is geen bedrijf dat met gehandicapten en ouderen netjes kan omgaan. De gemeente is ook op de hoogte gesteld dat dit niet 1x maar elke keer gebeurt.
onvoorstelbare hufters
onvoorstelbare hufters. Op hun website staat dat je een uur van tevoren een rit kan bestellen en dus ga je daarvan uit. Sta je ergens, bel je Valys voor een rit komen ze niet omdat je dat 24 uur van tevoren had moeten bestellen. En daar sta je dan. Zie maar hoe je je redt. Gehandicapten en ouderenvervoer anno 2023.
Niet eens 1 ster waardig
Niet eens 1 ster waardig! Chauffeurs zijn echt horken. Klantenservice werken incompetente mensen. Schreeuwd vaak tegen hun cliënten!
Zeer vriendelijk!!
Rachel van de receptie verdiend echt een compliment!! Haar gastvrijheid is echt fantastisch!
Zeer vriendelijke medewerkers,
Zeer vriendelijke medewerkers,
Duidelijke uitleg omtrent aanvraag indienen.
Er wordt telefonisch alle tijd genomen om je te helpen.
Zeer snelle afwikkeling aanvraag.
Personeel van callcenter zijn…
Personeel van callcenter zijn leugenaars, en Ruth henssen is een harteloos geval wat totaal niet met mensen een hart heeft. Zo slecht dat Valys dit soort mensen in dienst neemt. Belachelijk. Door toedoen van andere mag ik boete.
24 uur en dan bedoel ik exact 24 uur…
24 uur en dan bedoel ik exact 24 uur vantevoren boeken.. ipv van een uur bij Avan!
Een spontaan iets kan dus nooit.
Rekeningen drama worden afgeschreven kan dat niet 1 ellende. Stuur gewoon een acceptgiro hoe moeilijk kan het zijn
Marokkaanse jongen gast al chauffeur die waar je 100 mag 150 rijd en dan nog zegt hoop je het niet erg vind. Ik betaal de bekeuringen toch niet zelf.
Harde rap muziek en roekeloos rijden. Waardeloos !
Schandalig slechte klantenservice
Schandalig slechte klantenservice. Voor een ouder echtpaar proberen te bellen om een juist ophaal adres door te geven. 3x doorverbonden waarbij de verbinding telkens verbroken werd. Terugbellen had geen nut, want je werd steeds doorverbonden waarna de verbinding verbroken word. Ik hoorde zelfs iemand lachen voordat de verbinding verbroken werd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.