Svogerslev Kro Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Vi har lørdag aften spist på kroen. Maden smagte rigtig godt. Var skuffet over de små portioner kontra prisen. Bestilte ravioli til forret (1 stk. i meget stor dyb tallerken), næste ret peberbøf uden... See more

Rated 5 out of 5 stars

For os er det altid en fornøjelse at gæste Svogerslev Kro både i privat- og firmaregi. Seneste besøg var i torsdags, d. 25. juni, hvor vi sad udenfor på den ene af kroens hyggelige terrasser. Vi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Buffet!!! Efter at fået anvist bord og bestilt drikkevarer, spurgte vi om hvor buffeten var stillet op. Øhhh vi kommer med maden på bordet lød svaret. 4 små stykker stegt sild, 4halve tørre fiskefille... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi var 5 personer, der spiste middag, kammusling, grillet kylling og jordbær. Da forretten blev serveret spurgte jeg, hvor er kammuslingen, den lå så skåret i stykker under noget gemuse, jeg havde fo... See more

Company details

1. Travel & Vacation

Information provided by various external sources

Svogerslev Kro, Roskilde

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Skøn frokost

Havde inviteret min mand på frokost på den dejlige autentiske kro, Svogerslev Kro. Vi fik en skøn frokostanretning, med lidt af det hele, ost og sødt. Der var var fin opmærksom lige fra vi trådte ind ad døren. Startede med drikkevarer og så kom to slags sild, laks og den skønneste tun. Efterfulgt af dejlig fiskefilet med hjemmerørt remoulade. Allerede nu er der lagt en fin"bund" og måtte spørge Kim - som betjente os - hvor mange retter der var... Vi var halvvejs, så der var mange dejlige retter endnu. De lune retter,serveret i en lind strøm bestod af tre skønne retter, lam, unghanebryst og porchetta. Super super lækkert og virkelig dejlig tilberedt med skønt tilbehør. Den skønne frokost afsluttede vi med et par velvalgte oste med tilbehør samt en lækker chokoladekage. En virkelig frokost der kan anbefales hvis du vil en "rigtig" og veltillavet frokost. En god opmærksomhed fra vores tjener Kim. Kan klart anbefale at nyde en skøn frokost. Hilsner Dorthe

16 May 2015
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse

Vi holdt konfirmation på kroen.
Vi blev så skuffet betjeningen var Dårlig og mangel fuld 😡
Under al kritik vi måtte vendte på betjeningen og selv om vi påtalte dette skete der ikke noget.
Så det blev en meget dårlig dag. Vi kommer ikke igen😡

10 May 2015

Ualmindelig dårlig service

Vi var 7 i selskabet og havde på forhånd bestilt deres 5-retters menu. Da de 5 var ankommet ville vi godt have et glas hvidvin og efter lidt diskussion om hvorfor vi ikke tog deres vinmenu, kom tjeneren med hvidvinen. Han hældte op og da jeg spurgte om jeg ikke lige skulle smage den først, fik jeg den besked på en megen hoven måde: Det har jeg gjort og den er fin. Hold da lige op....så var tonen lagt.
Ved første ret som var noget rogn med sorbet serveret på en træplade, hældte tjeneren det ned af nakken på en af vores gæster da han skulle tage den ud. Ingen undskyldning men kom da trods alt med en klud for at tørre skjorten af. Jeg nåede lige at få rykket en af de andre væk, så det samme ikke skete for ham.
Efter 2 retter tog jeg min elektroniske cigaret frem og fik med det samme at vide, at efter den nye rygelov var det nu ulovligt. Da jeg påpegede at der ikke var vedtaget en ny rygelov, og at vi i øvrigt var de eneste i restauranten fik jeg bare besked på at gå udenfor. Det gjorde jeg så og efter et par minutter kom tjeneren og sagde at næste ret var på vej. Jeg fortalte ham at når nu han havde smidt mig ud så måtte de vente med at servere til jeg kom ind igen. Efter endnu et par minutter kunne jeg gå ind og konstatere at al maden var blevet serveret og at mine gæster pænt sad og ventede på mig, selvom maden blev kold.
Nu må jeg indrømme at min tålmodighed var slut så jeg gik ud for at spørge tjenerne om hvad dette her gik ud på. De påstod hårdnakket at de var uddannet tjenere hvilket jeg vil vove at påstå ikke kunne passe.
De blev ved at henvise til deres chef som så ikke var tilstede.

Jeg vil aldrig nogensinde sætte mine ben i denne restaurant igen og vil bestemt heller ikke anbefale andre at gøre det. Mere ufleksibel og uvenlig behandling skal man virkelig lede længe efter, men måske jeg er vant til at komme på restauranter på et højere niveau, selvom prisen ikke gav indtryk af at vi var på Jensens Bøfhus niveau (her er betjeningen i øvrigt også bedre).

Grunden til at jeg alligevel giver to stjerner er, at maden smagte udmærket, så ros til kokken.

24 April 2015
Svogerslev Kro logo

Reply from Svogerslev Kro

Hej Anette

Uden jeres anmeldelser kan vi ikke blive bedre og derfor skal du have tak for din tid du har brugt på at skrive til os.

Tak for rosen af vores mad - det har jeg ladt gå videre til køkkenet.

Mht. vore faglærte tjenere. Så tager jeg og min mand (chefen) en snak med tjeneren og må sammenholde jeres historier for at få en helhed på hændelsen.

Vores politik er dog altid, at man ikke ryger indenfor - heller ikke e-cigaretter.

Vi smager altid selv vinen til inden hver enkelt flaske serveres for vores gæster. Det skal opfattes som service fra vores side.

Anne Kromutter

Rated 2 out of 5 stars

Alt for lidt opmærksomhed på kunderne.

Mig og min kæreste var ude og fejre halvårsdag på svogerslev kro men det fortrød vi hurtigt. De havde desværre kun øjnene på de andre gæster der var på besøg og kiggede nærmeste lige igenennem os. det tog mig over 15 minutter at få fat i en ekstra cola. Kartoflerne var slet ikke varme og da vi til sidst bestilte en flamberet pandekage så kom de med 2 almindelige. God smag i bøffen samt hyggelige lokaler. Servicen trækker det desværre ned fra vores vedkommende.

8 October 2014

Fantastisk dansk frokost

Min kæreste og jeg har i dag haft et par timer fri, hvor vi valgte at prøve Svogerslev Kro. Det er en af de bedste frokost-oplevelser vi har haft. Vurderingen hele vejen igennem må siges at være "hjemmelavet fra bunden af". Vi valgte kroanretningen og startede med stegte sild og kryddersild (der havde en helt fantastisk og speciel rund smag) efterfulgt af den bedste stegte skrubbe jeg nogensinde har fået (og toppet med hjemmerørt remoulade). Dernæst stod den på røget laks fra egen røgeovn (så skønt med friskrøget laks) og æg med rejer. Nu var turen kommet til de lune retter hvor der blev serveret egen lun leverpostej med sprød bacon og agurkesalat, mørbradbøf med bløde løg og hjemmelavet hønsesalat. Det hele blev rundet af med 3 slags specielle oste og en nybagt mazarinkage med friske jordbær. Som sagt: Det er en af de allerbedste frokostoplevelser min kæreste og jeg har haft - og så var det med helt ordinære, danske frokostretter. Tusind tak til Cindy, vores vært ved vort bord og tak til de folk, der har arbejdet snorlige i køkkenet for at levere sådanne fine produkter.

14 August 2014

Dårligt, dårligt, dårligt

Vi har fået en gastronomi box i julegave og har lige brugt den her:-(((( meget mærkelig mad:-( da vi sagde til ejeren at fisken smagte af fisk, og det var noget mærkelig ost( jeg er selv kok) blev der en meget underlig stemning. Derudover kunne vi have fået det billigere uden smartbox. Vi har også booket værelse, blev placeret i " brude suiten" hvor vi skulle gå igennem et lokale, hvor der var et selskab, som også havde brugt vores toilet. Der lå popkorn på gulvet og der var alt i alt ret nusset. Kan ikke anbefales.

14 June 2014

Næste konfirmation her

Har besøgt Svogerslev en del gange til fester og almindelig bespisning, men er da lidt spændt alligevel da vi har booket til vores datters konfirmation foråret 2012.

Men som udgangspunkt har vi altid været meget tilfredse.

16 December 2011

Altid god betjening

Vi tager jævnligt en tur på Svogerslev Kro, og oplever altid venlig og god betjening. Maden er i top, og vi går altid glade hjem.

3 March 2010

Take a closer look