Stugotz Reviews

Company details

1. Decoration and Interior Design Store
  2. Home Goods Store

Written by the company

De winkel voor de mooiste woonaccessoires, verlichting en meubels

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Firma Stugotz

Firma Stugotz
Heeft ons een foute kleur kleed geleverd. Dit kleed kwam totaal niet overeen met de foto. Wij hebben dit kleed netjes terug gebracht in Amsterdam en afgegeven. Nu blijft Klarna volhouden dat ze geld aan de firma Stugotz hebben betaald. Deze meneer is niet meer te bereiken. Er staat nu een adres in Londen.
Echt vreemd. De site kun je niet meer bereiken. Vreselijk

9 June 2021

Vorsicht Abzocke!!!

Nach Bezahlung per Vorkasse wurde ich ich direkt vertröstet, dass die Lampe eine Lieferverzögerung von einer Woche hätte. Nachdem ich nach zwei weiteren Wochen nachhakte erhielt ich als Antwort, dass es Lieferschwierigkeiten geben würde und ich am ende der Woche eine Info bekomme. Falls ich nicht warten wollte könnte ich auch stornieren. Eine Info habe ich auch nach zwei weiteren Wochen nicht erhalten und somit beschloss ich die Lampe zu stornieren. Nach zwei Wochen die Antwort von Stugotz, dass der Kaufbetrag innerhalb 21 Tage zurück überwiesen wird. Nach den 21 Tagen war natürlich immer noch kein Geld überwiesen worden und auf Nachfragen wird nicht mehr reagiert. Seit Einigen Tagen ist der Shop online verschwunden. Das ist ganz klar systematischer Betrug und geht jetzt zum Anwalt.

5 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kleed besteld was te klein dus na paar…

Kleed besteld was te klein dus na paar keer heen en weer mailen terug gestuurd zou dan kijken voor de maten voor een andere. Binnen 5 min kreeg ik mail terug omdat ze meer geld konden ontvangen. Kleed terug gezonden en je raad het al ze beweren dat ze het niet ontvangen hebben en moet nu betalen voor lucht! Ze reageren opeens ook niet meer op de mail en een telefoonnummer hebben ze niet blijkbaar want die vind ik nergens! Wat een kak bedrijf! Laat je niet door InFlUenCers inpalmen want die doen maar wat! Gewoon boycotten deze online rot winkel!

31 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ben opgelicht door stugotz waarom halen…

Ben opgelicht door stugotz waarom halen jullie steeds negatieve ervaringen met stugotz weg ik ga het overal plaatsen heeft geen zin om het weg te halen. Mensen bestel hier niet ze negeren alle contact nadat je hebt betaald. Me review wordt steeds weggehaald. Dus denk dat meerdere negatieve reviews wordt weggehaald. Gaat om mijn bestelnummer 1028.

21 May 2021

coffee table book

Heel blij met mijn nieuwe coffee table boek. Snelle levering en goede kwaliteit. Echt een aanrader!

22 February 2021

Prachtige wall-art besteld

Hele mooie wall-art besteld voor boven de bank. Veel keuze uit mooie plaatjes wat de keuze erg lastige maakte. Gelukkig perfect geholpen door team Stugotz! Tot de volgende keer

Echt super

Echt super! Ik heb nieuwe eetkamerstoelen besteld en ze zijn heel mooi! Snelle levering, precies zoals op de foto’s en de service perfect. Ik kreeg een mail na mijn levering hoe de stoelen waren en of ik tevreden was. Dat is nou service! :)

Super tevreden

Blij met mijn mooie spullen van Stugotz. Kwalitatief heel mooi en goede service, ik ben heel leuk geholpen. Aanrader!

Wat een super service!

Erg te spreken over de levering en de goede verpakking van de meubels. Mijn nieuwe vaas kwam zonder enige beschadiging aan en vriendelijk geholpen. Stugotz jullie zijn top!

The Trustpilot Experience

Take a closer look